MSc Ondernemerschap en Innovatiemanagement

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Als u uw eigen start-up wilt ontwikkelen, het volgende grote digitale platform wilt lanceren, een bestaand familiebedrijf wilt laten groeien, innovatie wilt gebruiken als katalysator voor verandering in een multinationale organisatie of een sociale onderneming wilt opzetten om de maximale positieve impact te hebben, dan deze cursus is voor jou.

Onze nieuwe MSc in ondernemerschap en innovatiemanagement geeft u zowel het theoretische inzicht in de nieuwste start-up en technisch denken, als de praktische vaardigheden om een complexe toekomst te navigeren en een versnelde bedrijfsgroei te leiden. Het programma is ontworpen om uw zakelijke vaardigheden te ontwikkelen, zodat u onzekerheid kunt beheren, krachtige initiatieven kunt ontwikkelen en een versnelde bedrijfsgroei kunt leiden in de door u gekozen onderneming.

Je leert van professionals en professionals die ervaring hebben op het gebied van ondernemerschap en innovatie, evenals toonaangevende academici die het nieuwste onderzoek en denken integreren in hun onderwijs.

We zullen je niet alleen voorzien van fundamentele zakelijke vaardigheden, maar je ook blootstellen aan nieuwe ideeën, manieren van werken en de hulpmiddelen en kaders die essentieel zijn om ondernemer te zijn in het 'tijdperk van versnelling'.

Met praktische activiteiten, zoals hackathons, ontwerpsprints en live businesscases, ontwikkelt u uw ondernemersvaardigheden en leert u uit de eerste hand hoe u innovatie kunt aanpassen en beheren.

Programmastructuur

Het programma is onderverdeeld in onderwijseenheden, modules genaamd waaraan een aantal 'credits' is toegewezen. De credit rating van een module is evenredig met de totale werkbelasting, waarbij 1 credit nominaal overeenkomt met 10 uur werk.

Houd er rekening mee dat programmastructuren kunnen worden gewijzigd.

Leren en onderwijzen

De MSc in ondernemerschap en innovatiebeheer is niet je typische postdoctorale programma. Je wordt blootgesteld aan een breed scala aan innovatieve leerervaringen, zoals hackathons en ontwerpsprints, in combinatie met meer traditionele benaderingen zoals lezingen, groepswerk en tutorials.

Je zult 'leren door te doen' met een klein cohort van gelijkgestemde studenten, die proberen de traditionele manier van werken te verstoren en verandering beïnvloeden.

Alles wordt in het werk gesteld om een hoog niveau van uiteenlopende leerervaringen aan te bieden, waardoor elk onderwerp toegankelijk wordt. Dit gaat van pre-online leren tot een-op-een coaching.

Modules worden beoordeeld door een combinatie van groepswerk, cursussen, projectwerk en examens; de weging van elk van deze componenten zal variëren volgens de academische vereisten van de module.

Toelatingseisen 2020

  • UG graad 2: 2 in elk onderwerp en IELTS 7.0 of hoger niet minder dan 6.0 in elke sectie.
  • IELTS (Academisch) Ten minste 7,0 algemeen en niet minder dan 6,0 in een andere sectie.
  • TOEFL IBT * Minstens 100 met minimumscores van 21 voor schrijven, 21 voor luisteren, 22 voor lezen en 23 voor spreken.

Internationale studenten

Als u een internationale student bent, bezoekt u onze internationale equivalentiepagina's zodat u kunt zien of uw bestaande academische kwalificaties voldoen aan onze toelatingseisen.

Careers

De master in ondernemerschap en innovatiemanagement stelt je in staat om snel en vol vertrouwen te werken aan het identificeren van kansen en deze om te zetten in tastbare ondernemingen. Dit programma bouwt de kennis en vaardigheden op waarmee je je eigen carrièrepad kunt bepalen, of het nu gaat om het creëren van impact door sociaal ondernemerschap, het implementeren van innovatie in een multinationale organisatie, het versnellen van de groei van een familiebedrijf of het creëren van de volgende succesvolle digitale start-up in een garage - het is aan jou.

Je vaardigheden en carrièreperspectieven ontwikkelen

De University of Exeter Business School biedt een breed scala aan ondersteuning om u te helpen vaardigheden voor inzetbaarheid en ondernemerschap te ontwikkelen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Exeter, in the south-west of the UK, is one of the top universities in the world. Our two locations in Exeter and Cornwall offer beautiful campuses in vibrant communities and are ide ... Lees meer

The University of Exeter, in the south-west of the UK, is one of the top universities in the world. Our two locations in Exeter and Cornwall offer beautiful campuses in vibrant communities and are ideal environments in which to study and live. Lees Minder