MSc Ondernemerschap en Innovatiemanagement

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Belangrijke informatie

 • Graad: ondernemerschap en innovatiemanagement MSc
 • Soorten studies: voltijds
 • Duur: één jaar
 • Startdatum: september 2020

138966_1.jpegUniversity of Nottingham Ningbo China"}" />

© University of Nottingham Ningbo China

Cursus overzicht

Veel van het leren vindt niet alleen plaats in het leerboek en de lezingen, maar ook in casusbesprekingen, zodat studenten uit de eerste hand kunnen zien hoe het bedrijfsleven in China werkt en inzicht kunnen krijgen in hoe ze effectief kunnen samenwerken met internationale partners en klanten.

Je doet praktijkervaring op door een bedrijfsidee te formuleren en uit te werken tot een echt businessplan, terwijl het Entrepreneurial Project de mogelijkheid biedt om ingebed te worden in een bedrijf waar je je innovatieve vaardigheden kunt ontwikkelen. Deze activiteiten zullen u in de praktijk in contact brengen met ondernemers en u blootstellen aan het oplossen van zakelijke problemen in de echte wereld.

Speciale functies

Deze unieke en zeer innovatieve masteropleiding geeft een voorproefje van hoe het is om een eigen bedrijf te runnen en zal zowel aspirant-ondernemers als mensen die op zoek zijn naar leidinggevende posities binnen grotere organisaties, aanspreken.

Cursus structuur

Het MSc Entrepreneurship and Innovation Management-programma kan elk jaar in september op voltijdbasis worden gevolgd. Studenten moeten onderwezen modules volgen en een individueel proefschrift of een uitgebreid businessplan voorbereiden.

De structuur van dit programma is modulair, met individueel aangeleerde modules die elk typisch een weging hebben van 20 studiepunten. Eén studiepunt staat voor 10 uur studentenwerk, wat betekent dat een module van 20 studiepunten 200 uur studie vertegenwoordigt, inclusief formeel onderwijs, zelfstudie, herziening en voorbereiding op beoordelingen. Deze graad vereist de succesvolle afronding van 180 studiepunten; 90 daarvan bestaan uit onderwezen modules, 30 voor een ondernemerschapsproject en 60 studiepunten voor het ondernemerschap bedrijfsplan of proefschrift project.

Jaar 1

Semester 1 Verplichte modules

 • BUSI4545 Ondernemerscreativiteit (20 credits)
 • BUSI4546 Lancering van nieuwe ondernemingen (20 credits)
 • BUSI4524 Ondernemerschap in context (20 credits)

Semester 2 Verplichte modules

 • BUSI4336 Ondernemerschapsproject (30 studiepunten)
 • BUSI4527 Toonaangevende ondernemersgroei (20 credits)

Zomermodule

Groep 1: Studenten kiezen en bereiden ofwel een individueel proefschrift ofwel een businessplan voor

Van deze groep moeten studenten 60 studiepunten opnemen

 • BUSI4337 proefschrift over ondernemerschap (60 studiepunten)
 • BUSI4331 ondernemerschapsplan (60 studiepunten)

138967_2.jpgUniversity of Nottingham Ningbo China"}" />

© University of Nottingham Ningbo China

Carrières en verdere studie

Deze graad biedt een ideaal studietraject voor mensen die een eigen bedrijf willen starten of betrokken willen zijn bij beginnende startende bedrijven. Evenzo, aangezien grotere organisaties steeds meer waarde hechten aan mensen die kunnen innoveren en ondernemend kunnen handelen vanuit een managementperspectief, zullen degenen die een managementcarrière willen nastreven, zeer relevante en toepasbare vaardigheden verwerven.

Bovendien biedt het programma een sterke basis om postdoctoraal onderzoek op het gebied van ondernemerschap uit te voeren.

Beurzen, sponsoring en beurzen

Om academische excellentie aan te moedigen, bieden we een uitgebreid en groeiend scala aan volledige en gedeeltelijke beurzen.

Historisch gezien ontving meer dan 40% van onze postdoctorale studenten een studiebeurs voor hun deelname. Eenmaal ingeschreven, komen huidige studenten in aanmerking voor aanvullende verdiensten en / of op prestaties gebaseerde beurzen en prijzen, die ongeveer 32,5% van ons hele studentenbestand dekken.

Toelatingseisen

Hoewel de toelatingseisen variëren afhankelijk van de cursus, wordt van u in de regel verwacht dat u een graad van 2: 1 of hoger (of internationaal equivalent) bezit. Het programma staat open voor alle disciplines, plus aanvragers moeten hun specifieke interesse in ondernemerschap beter omschrijven (bijv. De intentie om in de toekomst een eigen bedrijf te starten, de intentie om in een ondernemend / innovatiegedreven bedrijf te werken, de intentie om hun familiebedrijf over te nemen, enz. .) in de persoonlijke verklaring.

Engelse taalvereisten

Naast academische kwalificaties, als uw eerste taal geen Engels is of als de toegangskwalificatie niet in het Engelse medium is behaald, moet u uw vaardigheid in het Engels aantonen. De minimumvereisten zijn IELTS 6.5 niet minder dan 6.0 in elk element, of PTE Academic 62 (minimaal 55).

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

The University of Nottingham Ningbo China (UNNC) was the first Sino-foreign university to open its doors in China. Established in 2004, with the full approval of the Chinese Ministry of Education, we ... Lees meer

The University of Nottingham Ningbo China (UNNC) was the first Sino-foreign university to open its doors in China. Established in 2004, with the full approval of the Chinese Ministry of Education, we are run by the University of Nottingham in partnership with Zhejiang Wanli Education Group, a key player in the education sector in China. Lees Minder