MSc Occupational Psychology

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Vaardigheden ontwikkelen voor een carrière in het verbeteren van organisatorische en persoonlijke effectiviteit, onze gerenommeerde MSc in Occupational Psychology voorziet u niet alleen van de praktische vaardigheden die nodig zijn om een ​​beroepspsycholoog te worden; het is ook geaccrediteerd door de British Psychological Society (BPS) en de Health and Care Professions Council (HCPC).

Wordt gegeven door academici van het toonaangevende Institute of Work Psychology (IWP) - de thuisbasis van een van de grootste groepen van organisatiepsychologische experts in Europa - studenten van deze 12 maanden durende masteropleiding ontdekken een programma dat zowel participatief als interactief is. We streven naar een beter begrip van het welzijn en de effectiviteit van het werk en identificeren factoren die tot hun verbetering leiden.

De IWP werkt met een reeks organisaties uit de publieke en private sector en fungeert als een adviesorgaan voor praktijkmensen, beroepsorganisaties en beleidsmakers. Je profiteert van een deel van de dynamische onderzoekscultuur die is ingebed in het onderwijs, aangevuld met gevestigde banden met organisaties en een ondersteunende gemeenschap van gepassioneerde, betrokken medewerkers.


De cursus

Onze MSc in Occupational Psychology loopt sinds 1975 en heeft een internationale reputatie. Het wordt voltijds onderwezen van de herfst tot de lente, door een combinatie van lezingen, seminars, case-study's, groepswerk voor samenwerkend leren en webgebaseerde discussiegroepen. Deze onderwezen periode wordt gevolgd door een proefschrift waarin studenten gedurende de zomer een onderzoeksproject uitvoeren binnen een organisatie, waardoor real-world ervaring binnen een bedrijf wordt geboden. Studenten worden beoordeeld via individuele opdrachten, groepsprojecten, examens en een organisatorisch project.

Projectkansen kunnen worden gegenereerd door studenten of via het bedrijfsnetwerk van IWP en de Employability Hub van de Sheffield University Management School . Deze bieden u de kans om uw kennis toe te passen op echte problemen en organisatorische vaardigheden te ontwikkelen. Gedurende het hele programma zijn praktische workshops gericht op het ontwikkelen van vaardigheden in presentaties, SPSS-statistische software, groepswerk en informatiebeheer. Er is ook training om de BPS-assistent-testgebruiker en de testgebruikerkwalificaties (beroeps-, bekwaamheids- en persoonlijkheids) te verwerven in psychometrische tests.

Het lesgeven is gestructureerd rond casestudy- en workshopactiviteiten om ervoor te zorgen dat leren zowel actueel als relevant is voor moderne organisaties. Ons programma zal ervoor zorgen dat u bent uitgerust met praktische vaardigheden voor de werkplek, een goed begrip van beroepspsychologie hebt ontwikkeld, een kritische waardering van de huidige theorie en praktijk hebt en de vaardigheden en kennis hebt verworven die nodig zijn voor toekomstige banen als arbeidspsycholoog. De MSc Occupational Psychology omvat alle kennisgebieden die nodig zijn voor fase 1 van professionele ontwikkeling om een ​​praktiserend psycholoog te zijn. In workshops wordt ook begeleiding geboden bij het werken aan fase 2 (bewaakte praktijk).

De cursus duurt 12 maanden en begint in september.

modules

Core modules:

  • Werkontwerp, organisatieverandering en ontwikkeling
  • Psychologie toepassen op werk en organisaties
  • Leiderschap, betrokkenheid en motivatie
  • Leren, opleiden en ontwikkelen
  • Onderzoeksmethoden voor beroepspsychologen
  • Selectie en psychologisch testen in organisaties
  • Statistische methoden voor beroepspsychologen
  • Welzijn en werk
  • ProefschriftDe kandidaat

Dit programma zal aantrekkelijk zijn voor afgestudeerden die beroepspsycholoog willen worden en degenen die geïnteresseerd zijn in bedrijfsadvies, personeelsbeheer of organisatieonderzoek.

Je hebt een 2: 1 graad of een erkende professionele kwalificatie in de psychologie, met een aanzienlijke dekking van onderzoeksmethoden en statistische onderwerpen. Je moet in aanmerking komen voor de Graduate Basis for Chartered Membership (GBC) van de BPS. Als je nog niet bent afgestudeerd aan een BPS-geaccrediteerde opleiding, kun je onze MSc Work Psychology aanvragen.

Voor buitenlandse studenten is de standaard Engelse vereiste voor Sheffield University Management School IELTS 6.5 met minstens 6 in elk onderdeel of equivalent.


De school

De IWP evolueerde van de Social and Applied Psychology Unit, opgericht door de Medical Research Council in 1968. Het is een centre of excellence, met een sterke reputatie voor onderzoek van wereldklasse en toepassing van onderzoek in de praktijk, en maakt deel uit van de Sheffield University Management School .

Sheffield University Management School is er trots op deel uit te maken van de beste procent van de bedrijfsscholen in de wereld, dankzij een prestigieuze Triple Crown-accreditatie (AMBA, EQUIS, AACSB). Het door de architect ontworpen gebouw van de school bevindt zich in het groene Broomhill, op slechts 15 minuten lopen van het stadscentrum en op 15 minuten rijden van het Peak District. Het biedt een zeer hoge kwaliteit van leven voor u.

We zijn door onderzoek gestuurd, dynamisch en vooruitstrevend. The School streeft ernaar dat elke afgestudeerde zowel in theorie als in de praktijk klaar en beschikbaar is. Onze academici van wereldklasse werken heel hard om dit te garanderen.

Er is ook een speciale carrièreservice beschikbaar om studenten te ondersteunen en om u in contact te brengen met organisaties. De Employability Hub fungeert als een belangrijke interface tussen managementstudenten en de externe wereld. De diensten helpen u bij de ondersteuning van inzetbaarheid, ontwikkeling van vaardigheden en kansen op de volgende gebieden; postdoctorale projecten, stages, postacademische internationale zomerscholen, beroepsverenigingen en banen. Deze MSc biedt ook specialistisch werkgelegenheidsadvies, een op maat gesneden werkprogramma en toegang tot belangrijke organisaties die u zullen helpen na het afstuderen.Beurzen

Bezoek de volgende website voor meer informatie over beurzen. https://www.sheffield.ac.uk/postgraduate/taught/finance

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Sheffield is a truly international environment with nearly 25,000 students from 117 countries. With a history stretching back to 1879, it is one of the UK’s leading universities and, ... Lees meer

The University of Sheffield is a truly international environment with nearly 25,000 students from 117 countries. With a history stretching back to 1879, it is one of the UK’s leading universities and, as part of the Russell Group, is renowned for its research and teaching excellence. Lees Minder