MSc Occupational Psychology

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Opleiding als een Psycholoog in het Institute of Management Studies zal u uitrusten met de wetenschappelijke kennis en praktische vaardigheden om de status quo en bieden innovatieve oplossingen op de werkplek problemen.

De beroepspsychologie, zowel als professioneel als academisch veld, probeert vragen van cruciaal belang aan te pakken in het bedrijfsleven en het bedrijfsleven.

  • Hoe kunnen we de beste medewerkers selecteren?
  • Hoe kunnen we gezondheid en prestaties verbeteren?
  • Hoe ziet effectief leiderschap eruit?
  • Welke impact heeft coaching echt?

De MSc in Occupational Psychology , gerund door het Institute of Management Studies, zal u voorzien van de kennis en vaardigheden om deze vragen te overwegen. Het programma is ontworpen in overeenstemming met de eisen van de British Psychological Society (BPS) Division of Occupational Psychology (DOP) en is geaccrediteerd sinds 1995. We hebben onlangs de inhoud van ons programma bijgewerkt in overeenstemming met de wijzigingen in 2014 in het DOP Occupational Psychology curriculum en, vanaf september 2014 geven we les volgens het nieuwe curriculum.

De MSc in Occupational Psychology heeft tot doel u een grondige basis te geven in de toepassing van psychologische theorie op werkomgevingen, om u de vaardigheden te bieden die nodig zijn om grensverleggend onderzoek in toegepaste onderzoeksprojecten uit te voeren met een hoog competentieniveau en om kern te geven beoefenaarstechnieken en bewustzijn.

Uitstekende arbeidsparticipatie

Het succes van het programma wordt steeds meer weerspiegeld in de uitstekende arbeidsparticipatie van onze voormalige MSc-studenten in zowel de publieke als de private sector. Sommige studenten gaan ook bij ons promoveren om academische beroepspsychologen te worden.

Ontwikkel een theoretische en empirische kennisbasis

In het IMS werken we volgens het academisch praktijkmodel. Dat wil zeggen, ons programma voor beroepspsychologie is speciaal ontworpen om u uit te rusten met een theoretische en empirische kennisbasis die u naar uw advies en praktijk kunt brengen. Daartoe heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan zowel baanbrekend onderzoek als praktische vaardigheidssessies. Voor je proefschrift heb je toegang tot academici met expertise op gebieden als gezondheid en welzijn op het werk, talentmanagement en ondernemerschap.

Distinguished Speakers Series

Daarnaast hebben we in het IMS een programma voor uitgenodigde sprekers, de Distinguished Speakers Series. Deze serie biedt gespecialiseerde lezingen door academische of praktijkdeskundigen op verschillende gebieden van de bedrijfs-, bedrijfs- en beroepspsychologie.

Vaardigheden

Je ontwikkelt technische vaardigheden met betrekking tot de beroepspsychologie, waaronder:

  • procedures voor stress- en veiligheidsrisicobeoordeling
  • Werk re-design procedures
  • Ontwerpen van beoordelingsstrategieën
  • Analyse van trainingsbehoeften

Je ontwikkelt ook de analytische vaardigheden die je nodig hebt als professionele psycholoog.

Careers

Via de Professional Skills Workshops kunt u nauw samenwerken met experts van 's werelds toonaangevende organisaties en uw professionele ontwikkeling verbeteren.

Het succes van het programma wordt steeds meer weerspiegeld in de uitstekende arbeidsparticipatie van onze voormalige MSc-studenten in zowel de publieke als de private sector. Sommige studenten gaan ook bij ons promoveren om academische beroepspsychologen te worden.

Je kunt gaan werken als onafhankelijk consultant, als 'in-house' consultant voor een private of publieke sectororganisatie, in een adviesbureau of in de wetenschap.

Toelatingseisen

Je moet een bachelordiploma in psychologie hebben of in een relevant vak (niet noodzakelijkerwijs psychologie), van ten minste een hogere tweedeklasstandaard. Relevante werkervaring is een pré.

Belangrijke informatie over loopbaantrajecten in de beroepspsychologie

Voor die aanvragers die een BSc of een BA in psychologie hebben van een universiteit die is geaccrediteerd door de British Psychological Society (BPS) (dit staat ook bekend als Graduate Basis for Chartership; GBC), de Goldsmiths 'MSc in Occupational Psychology (als succesvol afgerond) stelt u in staat om door te gaan naar BPS Fase twee training, en uiteindelijk professioneel charterschap te bereiken in de beroepspsychologie (als aan de Fase twee BPS-vereisten is voldaan).

Voor die aanvragers die een BSc of een BA in psychologie hebben van een universiteit die niet is geaccrediteerd door de BPS, kom je momenteel niet in aanmerking voor de BPS Stage Two-training, maar ben je toch welkom om deel te nemen aan de Goldsmiths 'MSc in Occupational Psychologie. Belangrijk is dat het mogelijk is dat u BPS-erkenning krijgt voor uw niet-geaccrediteerde BA of BSc in psychologie door rechtstreeks via deze link een aanvraag in te dienen bij het BPS.

Voor die aanvragers die geen BPS-erkenning kunnen behalen voor hun BSc of BA in psychologie, en die aanvragers die een BSc of een BA hebben in een discipline buiten de psychologie, kom je momenteel niet in aanmerking voor de BPS Stage twee-training, maar zal niettemin welkom zijn om deel te nemen aan de Goldsmiths 'MSc in Occupational Psychology. Kandidaten in deze situatie kunnen overwegen om een BPS-geaccrediteerde postacademische conversiecursus psychologie te voltooien voordat ze de MSc in Occupational Psychology volgen. Dit zal eventuele doorstroom naar de BPS Fase twee training mogelijk maken als de MSc in de beroepspsychologie met succes wordt behaald.

Equivalente kwalificaties

We accepteren een breed scala aan internationale kwalificaties. Lees meer over de kwalificaties die we overal ter wereld accepteren.

Engelse taalvereisten

Als Engels niet uw eerste taal is, moet u voldoen aan onze Engelse taalvereisten om bij ons te studeren.

Voor dit programma hebben we het volgende nodig:

  • IELTS 7.0 (inclusief 7.0 in de schriftelijke test)

Als je hulp nodig hebt met je Engelse taal, bieden we een reeks cursussen aan die je kunnen voorbereiden op postdoctorale studie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

We're a world-class university, ranked in the world's top 350 universities by the Times Higher Education World University Rankings 2016-17, and the world's elite by the QS World University Rankings 20 ... Lees meer

We're a world-class university, ranked in the world's top 350 universities by the Times Higher Education World University Rankings 2016-17, and the world's elite by the QS World University Rankings 2016-17 Lees Minder