MSc Money, Banking and Finance

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Als u in de internationale banksector een carrière in financiën en economie wilt nastreven, is ons MSc geld, bankieren en financieren een ideale keuze.

Deze cursus, gezamenlijk geleverd door de afdeling Economie en het Xfi Centrum voor Financiën en Investeringen, richt zich op de toepassing van geavanceerde economische en financiële theorieën op commerciële geldmarkten en het bankwezen.

Om u een grondige kennis van de financiële sector te geven, omvat het programma ook intensieve computertraining over financiële databases en software, waaronder Thomson Reuters, Bloomberg, IQ en Morning Star.

Je studeert klaar voor een internationale carrière in deze dynamische sector.

Verbeter je diploma met mogelijkheden voor Study Abroad

Double Degree

Breng je eerste jaar door bij Exeter en een tweede jaar bij een andere internationale instelling van wereldklasse, wat resulteert in twee Masters-graden en de mogelijkheid om je kennis nog verder uit te breiden. We bieden drie fantastische Double Degree-opties met:

  • Grenoble Ecole de Management in Frankrijk
  • EBS University of Business and Law in Duitsland
  • Fudan University School of Economics in China

De mogelijkheid om te studeren bij Fudan is specifiek voor MSc Economics, MSc Economics

Programmastructuur

Dit programma is beschikbaar om 12 maanden fulltime over drie termijnen te studeren en is gedurende deze hele tijd universitair. De aangeleerde onderdelen van het programma worden in de eerste twee termen afgeleverd, waarbij de derde en het grootste deel van de zomer worden verlaten om uw proefschrift te onderzoeken, te schrijven en in te dienen. Het programma is in zijn geheel van september tot september.

Tijdens het programma, studeer je modules (inclusief het proefschrift) in totaal 180 credits.

Houd er rekening mee dat programmastructuren kunnen worden gewijzigd.

Het programma is onderverdeeld in onderwijseenheden, modules genaamd waaraan een aantal 'credits' is toegewezen. De credit rating van een module is evenredig met de totale werkbelasting, waarbij 1 credit nominaal overeenkomt met 10 uur werk.

Leren en onderwijzen

Onze postdoctorale onderwijsprogramma's maken gebruik van een scala aan lesmethoden, waaronder lezingen, seminars en tutorials.

lezingen

Het doel van lezingen is om u informatie te geven over ideeën die centraal staan ​​in de module en om u te helpen bij het ontwikkelen van uw begrip van complexe ideeën. Veel lesmateriaal voor colleges wordt elektronisch ter beschikking gesteld om de aantekeningen die je tijdens het college maakt te begeleiden. Lezingen worden gegeven door een reeks stafleden, waaronder vooraanstaande professoren, die hun nieuwste onderzoeksresultaten integreren in de les die u ontvangt. Gastsprekers, waaronder leden van het bedrijfsleven, dragen ook bij aan sommige modules.

Seminars en tutorials

Seminars en tutorials omvatten een grondige verkenning van de onderwerpen die in colleges worden behandeld, en geven je de gelegenheid om verschillende concepten en theorieën te bespreken en feedback te krijgen op je schriftelijke opdrachten. Als een postdoctorale student in het departement Economie, kunt u deelnemen aan de gevestigde Economics Seminar Series.

Beoordeling

Modules worden beoordeeld door een combinatie van groepswerk, cursussen, projectwerk en examens; de weging van elk van deze componenten zal variëren volgens de academische vereisten van de module. Examens worden normaliter aan het einde van de module afgenomen, in januari en mei / juni.

Toelatingseisen 2020

  • Een 2: 2 graad met onderscheidingen in Economie of Business gerelateerde discipline van een erkende universiteit, inclusief graden waar Economie / Bedrijfskunde een "minor" onderwerp is. Bewijs van wiskundig / kwantitatief vermogen is vereist.
  • IELTS (Academisch) Een algemene score van 6,5. Niet minder dan 6.0 in elke sectie.
  • TOEFL IBT * Algemene score 90 met minimumscores van 21 voor schrijven, 21 voor luisteren, 22 voor lezen en 23 voor spreken.

Internationale studenten

Als u een internationale student bent, bezoekt u onze internationale equivalentiepagina's zodat u kunt zien of uw bestaande academische kwalificaties voldoen aan onze toelatingseisen.

Careers

Onze masterprogramma's zijn ontworpen om je voor te bereiden op een succesvolle carrière, waar ter wereld je ook van plan bent te werken. Werkgevers verwachten geavanceerde communicatie- en technische vaardigheden, teamwerk en onafhankelijk onderzoek, projectmanagement en de nieuwste specialistische kennis van hun postdoctorale rekruten.

Een MSc in geld

Carrières in geld

Deze opleiding bereidt je voor op een verscheidenheid aan rollen, met name de toepassing van geavanceerde economie en financiële theorie op commerciële geldmarkten en bankieren. Door toegepaste IT-vaardigheden te ontwikkelen door Thomson Reuters Datastream en andere financiële databases en softwaresystemen als onderdeel van uw modules te gebruiken, bent u ook gewapend met de nieuwste technische knowhow om uw carrière een boost te geven.

Door uw optionele modules, zoals Bank- en financiële diensten, Binnenlands en Internationaal Portfolio Management, Financiële Econometrie, Internationale Handel en Regionale Integratie zorgvuldig te selecteren, kunt u een specialisatiegebied ontwikkelen dat geschikt is voor uw loopbaanplannen.

Afhankelijk van uw locatie en carrièredoelen kunt u ervoor kiezen om te werken in publieke of private sectorrollen, van grote multinationale banken tot overheidsdiensten zoals de Government Economic Service (GES). U kunt ervoor kiezen om een carrière in de overheidseconomie te smeden via de HM Treasury, of de Bank of England werft ook afgestudeerden aan voor haar tweejarige Graduate Development Program. Vergelijkende organisaties zijn te vinden in het land waar je denkt aan je carrière te beginnen.

Afgestudeerden van dit programma hebben functies bekleed bij een breed scala aan organisaties, waaronder China Merchants Bank, PWC (Vietnam), Bank of China, Standard Bank (Ghana) en ICBC Credit Suisse International (Hong Kong).

Onze carrières

Je vaardigheden en carrièreperspectieven ontwikkelen

De University of Exeter Business School biedt een reeks ondersteuning om u te helpen de vaardigheden te ontwikkelen die werkgevers nodig hebben.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Exeter, in the south-west of the UK, is one of the top universities in the world. Our two locations in Exeter and Cornwall offer beautiful campuses in vibrant communities and are ide ... Lees meer

The University of Exeter, in the south-west of the UK, is one of the top universities in the world. Our two locations in Exeter and Cornwall offer beautiful campuses in vibrant communities and are ideal environments in which to study and live. Lees Minder