MSc Money, Banking and Finance

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Economie en financiën zijn de bestuurders van onze welvaart in de wereld en er is grote wereldwijde vraag naar technische expertise in monetaire economie en financiën. De meeste afgestudeerden van dit programma te verplaatsen naar hoger vermeld staan ​​een loopbaan in de wereldwijde financiële centra.

Het bestuderen van dit programma zal u voorzien van een uitstekende reeks van specialist en overdraagbare vaardigheden. U krijgt een geavanceerde opleiding in de kerngebieden van de economie en u ontvangt ook gespecialiseerde opleiding op gebieden die voor het programma relevant.

Er is een wereldwijde vraag naar mensen die getraind zijn op het gebied van geld, bankwezen en financiën, die geen tekenen van afname laat zien.

MSc Money, Banking and Finance is het MSc-programma departement dat de meeste studenten trekt.

Het bestuderen van dit programma zal u voorzien van een uitstekende reeks van specialist en overdraagbare vaardigheden. U krijgt een geavanceerde opleiding in de kerngebieden van de economie die op grote schaal worden gebruikt in de economische grondslag beroepen en ontvangt u ook gespecialiseerde opleiding op gebieden die voor het programma relevant en nemen opties in andere gebieden die u interesseren.

Afgestudeerden van de Money, Banking and Finance MSc houd hooggeplaatste posities in financiële centra over de hele wereld. Naast die streven naar een loopbaan in de private sector, het trekt economen momenteel werkzaam in de economie, de schatkist of de ministeries van Financiën, of de centrale banken, en afgestudeerden voorbereiden op een loopbaan.

Waarom deze cursus bestuderen

Internationale reputatie

Het ministerie van Economie is een van de grootste afdelingen in het Verenigd Koninkrijk en heeft een zeer hoge internationale reputatie.

Sterktes in vele gebieden

De afdeling heeft specifieke sterke punten op het gebied van de economische theorie en econometrie, internationale handel, geld en het bankwezen, en de economische groei en ontwikkeling.

Opleiding en vaardigheden

Een doel binnen het Departement Economie is om studenten te voorzien van de nodige vaardigheden om te slagen als ze Birmingham vertrekken. Wij geloven dat studenten en medewerkers werken samen om ervoor te zorgen studenten krijgen de beste intellectuele training mogelijk is en dat zij de ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden die overdraagbaar zijn op de arbeidsmarkt zijn.

Een carrière in de economie

Aan het einde van uw jaar studeren met ons, zult u worden uitgerust met de vaardigheden die je nodig hebt om te beginnen aan een carrière in de economie of financiën, of naar een ander beroep in te voeren, waarbij de waardevolle overdraagbare vaardigheden en inzichten verkregen uit een-economische richting Masters graad.

onderzoek graden

We hopen ook dat sommigen van u zal willen blijven op de afdeling om te studeren voor een onderzoeks-diploma.

Toelatingseisen

Een goede Honours eerste graad (of in het buitenland equivalent) in de economie of een verwante discipline. Je verwacht een goede training in de economie te hebben ontvangen, ten minste intermediair niveau, en een basiskennis van calculus en statistiek hebben.

Laatst bijgewerkt op okt 2017

Over de school

Birmingham Business School is a research-led institution and offers high quality undergraduate and postgraduate degree programmes for students from all over the world. Their triple-crown accreditation ... Lees meer

Birmingham Business School is a research-led institution and offers high quality undergraduate and postgraduate degree programmes for students from all over the world. Their triple-crown accreditation places them within an elite group of global business schools. Set in the university's attractive 'redbrick' campus, in the industrial heartland of Britain, the School is proud of its 100 year history and close links with local business. Lees Minder