MSc Marketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Als u op zoek bent naar een carrière in marketing, biedt de MSc in Marketing aan de Bristol Business School u een solide kwalificatie en de vaardigheden en inzichten om u boven andere kandidaten op de arbeidsmarkt in een verscheidenheid van verschillende bedrijfstakken te brengen. , ongeacht je achtergrond of vakgebied.

Deze gevestigde en zeer gerespecteerde cursus geeft je een grondige academische basis in het onderwerp, evenals het ontwikkelen van je kennis, ervaring en vaardigheden, om de deur te openen naar een breed scala van lonende marketingcarrières.

De nieuwste marketingkennis

Dit is een snel veld en de cursus wordt voortdurend bijgewerkt en relevant voor de nieuwste ontwikkelingen in de zakelijke praktijk. Je ontwikkelt een uitgebreide basis voor:

 • Planning, strategieontwikkeling en implementatie.
 • Analyse van klanten, markten en industrie.
 • Marketingcommunicatie.
 • Onderzoek, onderzoeken en data-analyse.

De vaardigheden die je nodig hebt om te slagen

De cursus is ook ontworpen om uw probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen en u uitgebreide mogelijkheden te bieden voor verdere persoonlijke ontwikkeling. We hanteren een gestructureerde aanpak voor het ontwikkelen van de professionele vaardigheden die u nodig hebt om succesvol te zijn op dit gebied. Dit omvat zowel intellectuele vaardigheden die verschillende manieren van denken verkennen; en praktische vaardigheden, zoals communicatie, numerieke en presentatiemogelijkheden.

Een real-world focus

De cursus is sterk gebaseerd op echte problemen, dus je leert de theorie, maar ook hoe je deze kunt toepassen op situaties in de praktijk. Je hebt ook veel mogelijkheden om werkgevers aan te spreken, gastdocenten uit de industrie en onderzoeksmogelijkheden waar je kunt werken aan echte marketingproblemen.

Deze cursus is ideaal als u aan het begin van uw marketingcarrière staat.

129468_57e4d6404e50ab14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c72267fd0934cc05e_1280.jpgPhotoMIX / Pixabay

Inhoud

Je zult studeren:

 • Contemporary Marketing Practice - Deze module laat je kennismaken met de theorie en praktijk van marketing. Het begint met het kijken naar de traditionele aanpak van targetmarketing voordat we kijken naar meer recente ontwikkelingen in marketinggedachte. Deze module introduceert ook het idee van denkvaardigheden, en moedigt u aan om een systematische benadering te kiezen voor de manier waarop u zakelijke problemen aanpakt, met behulp van theorie om uw aanpak te structureren.
 • Strategische marketingplanning - In deze module leert u hoe u de omgeving van een organisatie kunt analyseren en beslissingen kunt nemen over hoe deze haar middelen voor maximaal voordeel kan inzetten. De module zal een aantal verschillende tools en technieken bespreken die strategische analyse, strategieontwikkeling en implementatie ondersteunen.
 • Marketinganalyse - Marketing is afhankelijk van goede informatie over de organisatie, haar klanten en haar concurrenten. In Marketing Analytics leert u hoe u systemen ontwerpt en implementeert voor het monitoren van marketingactiviteiten, waarbij financiële en niet-financiële informatie wordt geïntegreerd ter ondersteuning van het leren van organisaties.
 • Principes van marketingcommunicatie - Deze module gaat dieper in op de tools en technieken van promotie. Naast het bekijken van de sterke en zwakke punten van verschillende communicatiemedia, leert u ook de meer fundamentele principes van berichtontwikkeling, framing en levering, zodat communicatiemedia zo effectief mogelijk worden gebruikt.
 • Onderzoeksmethoden voor marketing - Deze module bouwt voort op het leren van de module Marketing Analytics. Naast het leren definiëren en plannen van onderzoeksprojecten, ontwikkel je vaardigheden in het verzamelen van gegevens, of het nu gaat om focusgroepen, enquêtes of observatie. De focus van deze module ligt voornamelijk op marketingonderzoek, maar we zullen ook kijken naar de overeenkomsten met en verschillen met academisch onderzoek.
 • Wereldwijde marketing - Hoewel alle modules van het masterprogramma een wereldwijd perspectief hebben, kijkt deze module specifiek naar de uitdagingen van het ontwikkelen van internationale markten. Naast leertechnieken voor het onderzoeken en evalueren van opzettelijke markten, zult u vertrouwd raken met verschillende wijzen van toegang tot de markt, evenals de gemeenschappelijke gevaren en voordelen van wereldwijde marketing.
 • Marketingproef en onderzoeksmethoden.
 • Werkgebaseerde project- en onderzoeksmethoden.

Optionele modules

De weergegeven optionele modules zijn de modules die waarschijnlijk beschikbaar zijn, maar deze kunnen worden gewijzigd.

Je kiest twee extra vakken uit de optionele modules hieronder, zodat je je kunt specialiseren in gebieden die relevant zijn voor je gekozen carrièrepad:

 • Digitale marketing of bedrijfscommunicatie
 • Customer Relationship Management
 • Social Marketing Principles and Policy
 • Promotie en maatschappij
 • Mensen en organisaties
 • Besluitvorming door ondernemers
 • Retail- en modemarketing: ontwerp en levering.

of een van de optionele modules hierboven, plus een van:

 • Mensen en organisaties
 • Mensen en organisaties in een internationale context.

Proefschrift

Naast deze modules geeft uw proefschrift u de kans om een gebied van marketing te onderzoeken dat voor u van bijzonder belang is en dat relevant is voor uw carrière of bedrijf. Je hebt de keuze om te werken aan een proefschrift van het academische type of een werkgebaseerd proefschrift, waar je aan een live marketingproject werkt. Je zult een aantal proefschriftworkshops volgen om je de onderzoekstraining te geven die voldoende is om een proefschrift van hoge kwaliteit te produceren.

Eerdere onderwerpen van het proefschrift zijn:

 • Van Bond tot Beckham, de evolutie van mannelijke verzorging.
 • Succesfactoren in Capital and Revenue-projecten binnen Bristol Parks.
 • Wat beïnvloedt pre-adolescente meisjes om te kopen in een sociaal netwerk.

De universiteit verbetert voortdurend ons aanbod door te reageren op feedback van onze studenten en andere belanghebbenden, ervoor te zorgen dat het curriculum up-to-date blijft en onze afgestudeerden zijn uitgerust met de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben voor de echte wereld. Dit kan resulteren in veranderingen in de cursus. Als er wijzigingen in uw cursus zijn goedgekeurd, zullen wij u hiervan op de hoogte brengen.

Leren en onderwijzen

Dit is een 'conversie' mastercursus en we gaan niet uit van een voorafgaande studie van marketing. Je leert door middel van formele lessen en seminarsessies, maar ook door groepswerk en onafhankelijke studie. Het werk omvat opdrachten, oefeningen, case studies en presentaties met de nadruk op zelfstandig leren om uw probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen.

Je hebt ook toegang tot een reeks studiematerialen online via onze virtuele leeromgeving. Dit omvat online lezingen, vijf minuten 'pratende hoofd'-discussies en ander syllabus-gerelateerd materiaal om uw leren te ondersteunen.

Leer tijd

Full time

Voor de voltijdopleiding volg je een jaar lang de Business School, studeer je twee tot drie dagen per week en dien je je proefschrift in september in. Je kunt er echter voor kiezen om je proefschrift in december in te dienen, waardoor het 15 maanden duurt om de cursus af te ronden.

Parttime, snel nummer

Deze manier van bezorgen is bedoeld voor studenten die tijdens normale werkuren geen tijd hebben om te studeren. Voor elk van de modules volg je normaal twee eendaagse workshops (ongeveer 10 per jaar in totaal). Deze workshops vinden normaal gesproken op zaterdag plaats. De rest van het materiaal wordt online geleverd. Hoewel er enige flexibiliteit voor u is om deze in hun eigen tempo te doorlopen, zijn er verschillende live online tutorials om feedback te geven en u op koers te houden om de deadlines voor beoordelingen te halen. U moet ook maximaal twee keer per jaar examens bijwonen. De cursus duurt twee jaar om te voltooien.

Parttime, flexibel

Je kunt onderhandelen over een individueel programma, waarbij naast de voltijdstudenten en / of modules uit de deeltijd, fast-track-modus wordt gestudeerd. Dit kan zes jaar duren, maar de meeste studenten van deze studierichting voltooien de cursus in drie jaar en studeren één dag per week.

Studieondersteuning

Als je een tijdje niet in het hoger onderwijs zit, bieden we vaardigheidssessies om je voor te bereiden op het opnieuw studeren, evenals sessies voor anderstaligen die Engels spreken.

Beoordeling

Beoordeling vindt plaats door begeleide mini-projecten, presentaties, tijdsgebonden opdrachten en examens.

Studiefaciliteiten

In onze nieuwe £ 55m Bristol Business School heeft u toegang tot geavanceerde leerruimtes.

De Business School is ontworpen met input van studenten en biedt leerruimtes voor individuele en groepsstudies, interactieve leeromgevingen en vergaderruimtes die u kunt boeken. Het is een ruimte voor studenten en bedrijven om samen te komen, samen te werken en nieuwe partnerschappen te vormen.

Integriteitsonderzoek

Als student van deze cursus kun je een aanvraag indienen om deel te nemen aan de Integrity Research Scheme. Dit geeft u de kans om praktische marktonderzoekservaring op te doen, waarbij u met een klant aan een echt onderzoeksproject werkt en waardevol inzicht krijgt in hoe het is om als marktonderzoeksconsulent te werken.

Ontmoet leiders van de industrie

Als student aan de Bristol Business School krijg je de kans om te horen over de uitdagingen, problemen en beslissingen die op het hoogste niveau van strategisch leiderschap worden genomen. Onze inspirerende line-up van sprekers omvatte Will King, CEO van King of Shaves, die sprak over 'De kracht van sociale media'.

Toelatingseisen

Je zal nodig hebben:

 • een graad van 2: 2 of hoger in een willekeurig onderwerp; of
 • een gelijkwaardige academische kwalificatie; of
 • een relevante academische of professionele kwalificatie plus aanzienlijke marketing- of algemene bedrijfservaring: geef alle details in uw aanvraag.

UWE Bristol's International College

Internationale studenten die niet voldoen aan de academische of Engelse taalvereisten om deze cursus te studeren, kunnen zich kwalificeren door een voorbereidende studie aan ons International College te voltooien.

Engelstalige ondersteuning

Als je voldoet aan de academische vereisten, maar extra ondersteuning nodig hebt om je taalvaardigheden op het vereiste niveau te brengen, kun je misschien een van onze pre-zittingen Engelse cursussen volgen. Studenten die de pre-zittingen met succes hebben afgerond, kunnen doorgaan naar hun gekozen opleiding zonder een IELTS of gelijkwaardig te hernemen.

Loopbaan / verdere studie

Marketing is cruciaal voor succes in het moderne bedrijfsleven. De professionele vaardigheden van de marketingexpert zijn in toenemende mate een paspoort tot de hoogste functies bij bedrijven. Dit omvat functies zoals manager digitale marketing, commercieel directeur, manager marketing en ontwikkeling, hoofd bedrijfsontwikkeling en marketing en senior manager direct marketing.

De MSc in Marketing aan de Bristol Business School geeft je de brede vaardigheden en het intellectuele vertrouwen die nodig zijn om aan de slag te gaan en vooruit te komen in je carrière.

Je krijgt ook de mogelijkheid om je te concentreren op specifieke marketinggebieden via de optionele modules en je proefschrift. Onze afgestudeerden zijn gaan werken met werkgevers zoals Creative England, SCISYS en Telefónica UK.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

UWE Bristol is a University Alliance university with a common mission to make the difference to our cities and regions. We use our experience of providing high-quality teaching and research with real- ... Lees meer

UWE Bristol is a University Alliance university with a common mission to make the difference to our cities and regions. We use our experience of providing high-quality teaching and research with real-world impact to shape higher education and research policy for the benefit of our students and business and civic partners. We innovate together, learn from each other and support every member to transform lives and deliver growth. Lees Minder