MSc Marketing

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Het algemene doel van de MSc Marketing cursus is om een ​​academisch uitdagend, intellectueel stimulerend studieprogramma te bieden dat de professionele competentie van studenten marketing en business opleidt, ontwikkelt en verbetert.

De cursus is bedoeld om te helpen bij het opbouwen van uw kennis, overdraagbare vaardigheden en capaciteiten om u voor te bereiden op midden- en hogere benoemingen binnen de publieke, private en sociale economie sectoren in de mondiale zakelijke arena.

Dit programma is ook beschikbaar als MSc Marketing met Advanced Practice, die een stage of project omvat.

face, girl, close-up

De doelstellingen van deze cursus zijn:

 • Zorg voor een geavanceerde studie van bedrijf en management met een specifieke focus op marketing
 • Bereid je voor op een carrière in marketing en business door de overdraagbare vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor marketingmanagement op verschillende niveaus
 • Ontwikkel uw vermogen om kennis en kritisch inzicht in marketing en zaken toe te passen op complexe problemen, zowel systematisch als creatief, om ondernemende marketing en zakelijke praktijken te verbeteren
 • Verbeter uw vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling voor een leven lang leren om te werken met zelfsturing en originaliteit en een bijdrage te leveren aan het bedrijfsleven en de samenleving als geheel
 • Evalueer kritisch de toepassing en impact van marketingtheorieën en concepten op praktische marketingproblemen
 • Ontwikkel sterke overdraagbare vaardigheden van logisch redeneren, creatief denken, effectieve communicatie en het vermogen om hedendaagse kwesties kritisch te evalueren
 • Verwerven van de vaardigheden die nodig zijn voor het bedenken, ontwerpen en implementeren van een substantieel onderzoeksproject
 • Ontwikkel hoog ontwikkelde vaardigheden voor permanente educatie en een waardering voor voortdurende persoonlijke en professionele ontwikkeling, door zelfgestuurd en reflectief leren

Leer methodes

We gebruiken een breed scala aan onderwijs- en leermethoden in de verschillende modules van deze cursus, afhankelijk van de aard en prioriteiten van elke module. Je krijgt les in een mix van lezingen, seminars, tutorials en workshops, ongeveer 12 uur per week.

Naast je tijd in de klas, wordt van je verwacht dat je ongeveer 30 uur per week aan zelfstudie doet.

Je krijgt les van ervaren docenten die de praktische bedrijfsgerelateerde ervaring in de klas zullen brengen om studenten in staat te stellen te begrijpen hoe zaken in de echte wereld werken.

Je hebt toegang tot Blackboard, onze online leeromgeving, waar je toegang hebt tot modulehulpbronnen en leeslijsten die je helpen bij de voorbereiding op lessen en zelfstudie.

Beoordeling

Elke module wordt alleen beoordeeld door middel van cursussen.

Carrières en progressie

Na succesvolle afronding van deze cursus, bent u goed geplaatst om te solliciteren naar een reeks marketingfuncties bij organisaties in de publieke en private sector.

Bovendien zullen de vaardigheden die u op de MSc Marketing leert, degenen voorbereiden die ervoor kiezen om een eigen bedrijf op te zetten.

Het gemiddelde startsalaris voor afgestudeerde stagiaires in marketing is £ 21.461, het gemiddelde salaris voor een marketingmanager is £ 37.305, een senior merk- of productmanager verdient een gemiddeld salaris van £ 48.296 en het gemiddelde salaris voor een marketingdirecteur is £ 77.799.

Toelatingseisen

Aanvragers moeten ten minste beschikken over:

 • Een 2: 2 (tweede klas) graad of internationaal equivalent, in elke discipline

In uitzonderlijke omstandigheden, als u niet aan de bovenstaande toelatingseisen voldoet, maar substantieel en aanzienlijk ervaringsgericht hebt geleerd, kunt u zich mogelijk aanmelden als een niet-standaard aanvrager.

Als alternatief kom je mogelijk in aanmerking om onze Extended MSc Marketing te studeren, waarin ons Graduate Certificate-programma is geïntegreerd om studenten met een equivalent van een standaarddiploma (derde klas, geslaagd of gewoon) toegang te geven. Na het succesvol afronden van het Pre-master Graduate Certificate met een minimum totaalcijfer van 50%, ben je verzekerd van doorstroom naar de MSc Marketing.

Engelse taalvereisten

Kandidaten moeten voldoen aan onze algemene toelatingseisen en aan specifieke eisen.

De algemene toelatingseisen zijn een van de volgende:

 • IELTS 6.0 zonder bandscore lager dan 5,5 of gelijkwaardig
 • HKDSE Engelse taal - Graad 4 in het algemeen met niet minder dan 3 in een van de 4 subvaardigheden
 • Indian Standard XII English - Minimum van 70% (alleen in Central Board of Secondary Education (CBSE) of Indian Certificate in Secondary Education (ICSE))
 • WAEC - C6

Als u niet over de vereiste IELTS beschikt, komt u mogelijk in aanmerking om te studeren aan onze Pre-Sessional-programma's.

Als je IELTS 5.5 hebt, met een maximum van één score van 5.0, kom je mogelijk in aanmerking om te studeren aan ons Pre-Sessional Standard-programma.

Als je IELTS 5.0 hebt, met een maximale score van 4,5, kom je mogelijk in aanmerking om te studeren aan ons Pre-Sessional Plus-programma.

Collegegeld voor 2020/21

 • VK / EU: £ 5.150

Internationale studenten:

 • Londen: £ 12.500
 • Birmingham: £ 11.000

Houd er rekening mee dat de vermelde kosten alleen voor uw collegegeld zijn en exclusief de kosten van cursusboeken die u kunt kopen, briefpapier, accommodatie enz. Als student van de Ulster University London en Birmingham branch campus heb je ook toegang tot onze bibliotheken op de campus en een reeks e-learningbronnen.

Voor de modules die u gaat bestuderen, moet u mogelijk extra cursusboeken aanschaffen en moet u bereid zijn om wat extra teksten te kopen. We raden u aan £ 180 extra te rekenen voor de duur van uw cursus.

Waar betaalt mijn collegegeld voor?

 • Uw lesgeven in de klas - dit omvat seminars, lezingen en tutorials
 • Toegang tot faciliteiten zoals computers, wifi, printers, kluisjes, multireligieuze kamers, stille studieruimte en sociale ruimtes.
 • Onze bibliotheekservice - zowel op de campus als een uitgebreide online catalogus met bronnen
 • Carrière- en inzetbaarheidsservice die hulp biedt bij cv's, sollicitaties en interviewvoorbereiding door middel van workshops, drop-ins en 1-2-1 afspraken
 • Het ACE-team (Academic Community of Excellence) dat hier is om je te ondersteunen bij je studies en opdrachten
 • Students Activities Association (SAA) - die evenementen op de campus organiseert, sightseeingtrips met korting en studenten helpt bij het opzetten en runnen van verenigingen
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Ulster is a university with a national and international reputation for excellence, innovation and regional engagement. We make a major contribution to the economic, social and cultural development of ... Lees meer

Ulster is a university with a national and international reputation for excellence, innovation and regional engagement. We make a major contribution to the economic, social and cultural development of Northern Ireland and play a key role in attracting inward investment. Our core business activities are teaching and learning, widening access to education, research and innovation and technology and knowledge transfer. Lees Minder
Londen , Birmingham + 1 Meer Minder