MSc Marketing met geavanceerde praktijk

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De MSc Marketing met Advanced Practice is een academisch uitdagend en strategisch relevant programma in geavanceerde marketingstudie, met een bijzondere nadruk op ondernemerschap. Het Advanced Practice-element biedt studenten de mogelijkheid om waardevolle werkomgevingervaring op te doen.

Het programma onderscheidt zich door het verkennen van baanbrekend denken uit wetenschappelijke bronnen, naast een syllabus die rijk is aan de praktische toepassing van marketing. Het is ontworpen in samenwerking met senior marketingmanagers uit de branche om het strategische belang aan te pakken dat bedrijven meer marketinggericht en professioneler en ondernemend moeten worden in marketingpraktijken.

De cursus biedt een academisch inzicht dat de professionele competentie marketing- en bedrijfskundestudenten opleidt, ontwikkelt en verbetert en je voorbereidt op aanstellingen in het middenkader en senior in marketing binnen de publieke, private en sociale economie.

This photo is free for public use. ❤️ If you do use this photo, Please credit in caption or metadata with link to "www.useproof.com".

Studenten krijgen de kans om kennis, vaardigheden en inzicht te ontwikkelen op de volgende gebieden:

 • Zorg voor een geavanceerde studie van bedrijf en management met een specifieke focus op marketing
 • Studenten voorbereiden en / of ontwikkelen voor een carrière in marketing en business door het faciliteren van de ontwikkeling van verbeterde overdraagbare vaardigheden die nodig zijn voor marketingmanagement op verschillende niveaus
 • Het vermogen van studenten ontwikkelen om kennis en kritisch inzicht in marketing en zaken toe te passen op complexe problemen, zowel systematisch als creatief, om ondernemende marketing en zakelijke praktijken te verbeteren
 • Verbeter de vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling van studenten op het gebied van levenslang leren om te werken met zelfsturing en originaliteit en een bijdrage te leveren aan het bedrijfsleven en de maatschappij in het algemeen
 • Evalueer kritisch de toepassing en impact van marketingtheorieën en concepten op praktische marketingproblemen
 • Ontwikkel sterke overdraagbare vaardigheden van logisch redeneren, creatief denken, effectieve communicatie en het vermogen om hedendaagse kwesties kritisch te evalueren
 • Verwerven van de vaardigheden die nodig zijn voor het bedenken, ontwerpen en implementeren van een substantieel onderzoeksproject
 • Ontwikkel hoog ontwikkelde vaardigheden voor permanente educatie en een waardering voor voortdurende persoonlijke en professionele ontwikkeling, door zelfgestuurd en reflectief leren

Geavanceerde oefening

Het verplichte Advanced Practice-element van dit programma vindt plaats nadat je de aangeleerde modules in de masterfase hebt bestudeerd en stelt je in staat om een stage van 15 weken of een toegepast adviesproject te volgen, waarbij je met een echte organisatie werkt aan een live zakelijk probleem. Dit geeft je de mogelijkheid om ervaring op te doen met de werkomgeving en / of praktische ervaring met de "echte wereld" problemen waarmee degenen die momenteel bezig zijn met marketing te maken hebben.

De stage module Advance Practice biedt een uitstekende manier om uw leerproces in de praktijk te brengen en daarmee uw inzetbaarheid te vergroten. Het geeft je ook een verbeterde kennis van de werkplek die de voltooiing van je proefschrift zal vergemakkelijken. Let op: als je stage loopt, kan dit betaald of onbetaald zijn.

Leer methodes

De gebruikte lesmethoden zijn ontworpen om zowel professionele als praktische vaardigheden te ontwikkelen en leggen de nadruk op groepswerk en ervaringsleren. Lezingen, seminars, workshops, gastsprekers, met branchespecifieke kennis, gericht lezen, elektronische bronnen en casestudy's worden gecombineerd om een unieke en lonende leeromgeving te bieden. Door het gebruik van reguliere studiegroepen zullen studenten worden aangemoedigd om samen te werken en te leren van de ervaring van andermans werksituaties.

Naast je tijd in de klas, ongeveer 12 uur per week, wordt van je verwacht dat je ongeveer 30 uur aan zelfstudie per week besteedt.

Je krijgt les van ervaren docenten die de praktische bedrijfsgerelateerde ervaring in de klas zullen brengen om studenten in staat te stellen te begrijpen hoe zaken in de echte wereld werken.

Je hebt toegang tot Blackboard, onze online leeromgeving, waar je toegang hebt tot modulehulpbronnen en leeslijsten die je helpen bij de voorbereiding op lessen en zelfstudie.

Beoordeling

Alle modules worden 100% beoordeeld door cursussen.

Carrières en postdoctorale kansen

Studenten moeten in aanmerking komen om te solliciteren naar marketingfuncties bij organisaties in de publieke en private sector. Bovendien hebben de vaardigheden die door het voltooien van het programma zijn verworven, sommigen geïnspireerd om hun eigen bedrijf op te zetten.

Het gemiddelde startsalaris voor afgestudeerde stagiaires in marketing is £ 21.461, het gemiddelde salaris voor een marketingmanager is £ 37.305, een senior merk- of productmanager verdient een gemiddeld salaris van £ 48.296 en het gemiddelde salaris voor een marketingdirecteur is £ 77.799.

Toelatingseisen

Aanvragers moeten ten minste beschikken over:

 • Een 2: 2 (tweede klas) graad of internationaal equivalent, in elke discipline

In uitzonderlijke omstandigheden, als u niet aan de bovenstaande toelatingseisen voldoet, maar substantieel en aanzienlijk ervaringsgericht hebt geleerd, kunt u zich mogelijk aanmelden als een niet-standaard aanvrager.

Als alternatief kom je mogelijk in aanmerking om onze Extended MSc Marketing met Advanced Practice te studeren, waarin ons Graduate Certificate-programma is geïntegreerd om studenten met een equivalent aan een standaarddiploma (derde klas, geslaagd of gewoon) toegang te geven. Na het succesvol afronden van het Pre-master Graduate Certificate met een minimum totaalcijfer van 50%, ben je verzekerd van doorstroom naar de MSc Marketing.

Engelse taalvereisten

Kandidaten moeten voldoen aan onze algemene toelatingseisen en aan specifieke eisen.

De algemene toelatingseisen zijn een van de volgende:

 • IELTS 6.0 zonder bandscore lager dan 5,5 of gelijkwaardig
 • HKDSE Engelse taal - Graad 4 in het algemeen met niet minder dan 3 in een van de 4 subvaardigheden
 • Indian Standard XII English - Minimum van 70% (alleen in Central Board of Secondary Education (CBSE) of Indian Certificate in Secondary Education (ICSE))
 • WAEC - C6

Als u niet over de vereiste IELTS beschikt, komt u mogelijk in aanmerking om te studeren aan onze Pre-Sessional-programma's.

Als je IELTS 5.5 hebt, met een maximum van één score van 5.0, kom je mogelijk in aanmerking om te studeren aan ons Pre-Sessional Standard-programma.

Als je IELTS 5.0 hebt, met een maximale score van 4,5, kom je mogelijk in aanmerking om te studeren aan ons Pre-Sessional Plus-programma.

Collegegeld voor 2020/21

 • VK / EU: £ 8.150

Internationale studenten:

 • Londen: £ 18.000
 • Birmingham: £ 16.500

Houd er rekening mee dat de vermelde kosten alleen voor uw collegegeld zijn en exclusief de kosten van cursusboeken die u kunt kopen, briefpapier, accommodatie enz. Als student van de Ulster University London en Birmingham branch campus heb je ook toegang tot onze bibliotheken op de campus en een reeks e-learningbronnen.

Voor de modules die u gaat bestuderen, moet u mogelijk extra cursusboeken aanschaffen en moet u bereid zijn om wat extra teksten te kopen. We raden u aan £ 180 extra te rekenen voor de duur van uw cursus.

Waar betaalt mijn collegegeld voor?

 • Uw lesgeven in de klas - dit omvat seminars, lezingen en tutorials
 • Toegang tot faciliteiten zoals computers, wifi, printers, kluisjes, multireligieuze kamers, stille studieruimte en sociale ruimtes.
 • Onze bibliotheekservice - zowel op de campus als een uitgebreide online catalogus met bronnen
 • Carrière- en inzetbaarheidsservice die hulp biedt bij cv's, sollicitaties en interviewvoorbereiding door middel van workshops, drop-ins en 1-2-1 afspraken
 • Het ACE-team (Academic Community of Excellence) dat hier is om je te ondersteunen bij je studies en opdrachten
 • Students Activities Association (SAA) - die evenementen op de campus organiseert, sightseeingtrips met korting en studenten helpt bij het opzetten en runnen van verenigingen
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Ulster is a university with a national and international reputation for excellence, innovation and regional engagement. We make a major contribution to the economic, social and cultural development of ... Lees meer

Ulster is a university with a national and international reputation for excellence, innovation and regional engagement. We make a major contribution to the economic, social and cultural development of Northern Ireland and play a key role in attracting inward investment. Our core business activities are teaching and learning, widening access to education, research and innovation and technology and knowledge transfer. Lees Minder
Londen , Birmingham + 1 Meer Minder