MSc Marketing en Digital Strategy

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programma details

Ontworpen om u een diepgaand inzicht te geven in het snel evoluerende veld van digitale marketing, deze cursus geeft u ook de vaardigheden om effectieve strategieën te onderzoeken en uit te werken om ervoor te zorgen dat organisaties concurrerend blijven en een nieuw publiek bereiken in het uitdagende economische klimaat van vandaag.

Je ontwikkelt een gedetailleerd begrip van de motivaties en gewoonten van consumenten en je zult manieren onderzoeken om merkloyaliteit en marktaandeel te vergroten door het gebruik van de nieuwste digitale technologieën en platforms in alle marketingkanalen. Deze uitgebreide theoretische en praktische kennis biedt u een waardevolle vaardigheden en zorgt ervoor dat u een significante en meetbare bijdrage kunt leveren aan de winstgevendheid van uw werkgever.

Ter voorbereiding op een succesvolle carrière als een strategisch ingestelde digitale marketeer, zult u ofwel uw proefschrift onderzoeken en schrijven om een ​​grondige kennis van uw interessegebied te verkrijgen of u zult een live commercieel project beheren.

Voordelen van de cursus

Het programma is bedoeld voor diegenen die in de toekomst marketingafdelingen en bedrijven willen leiden of beheren. Je gaat een aantal uitdagingen aan die je kennis, vaardigheden en houding zullen verbeteren, namelijk de drie belangrijkste bouwstenen van management. Na afronding van je studie heb je je inzetbaarheid vergroot met een digitaal specialisme waar veel vraag naar is in alle bedrijfstakken. Onze modules bieden een solide mix van theorie en praktijk en worden geleverd door zowel onderzoekers als consultants voor digitale marketing, van wie de meesten lid zijn van toonaangevende professionele instanties, zoals het Chartered Institute of Marketing (CIM) en de Academy of Marketing.

Het dieet van beoordeling (met groepswerk, individueel werk en presentaties) zal uw communicatie, prioriteiten en tijdmanagementvaardigheden aanscherpen. Sommige evaluaties zullen de uitdagingen repliceren waarmee degenen die bij marketingbureaus werken worden geconfronteerd. Je krijgt ook de mogelijkheid om toegepast onderzoek te doen met interne of externe klanten via een adviesproject of proefschrift. Lezingen en seminars worden aangevuld met een gastcollege-programma met een scala aan prestigieuze sprekers.

We proberen de echte wereld tijdens de cursus in de klas te brengen en zo je CV te verbeteren. U krijgt de mogelijkheid om aspecten van uw studies na voltooiing te vertalen in beroepskwalificaties.

Toelatingseisen

Aanvragers moeten minimaal een tweederangs cum laude behalen in een verwant vak van Business en Marketing, dit moet ten minste 120 studiepunten uit marketingmodules omvatten. Als je 12 maanden werkervaring hebt in een marketingfunctie en / of een CIM-diploma, dan kan dit een tweederangs cum laude in elke discipline zijn.

Alle toepassingen moeten worden ondersteund door een referentie, hetzij academisch of professioneel.

Alle aanvragers moeten voldoen aan onze universitaire Engelse taalvereisten.

IELTS:

IELTS 6.0 zonder vaardigheden onder 5.5, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke sollicitant die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

VOLWASSEN AANVRAGERS

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen aanvragers die academisch potentieel aantonen. We hebben meestal wat bewijs nodig van recente academische studie, bijvoorbeeld het voltooien van een toegangscursus, maar recente relevante werkervaring kan ook worden overwogen. Houd er rekening mee dat voor sommige van onze professionele cursussen alle aanvragers moeten voldoen aan de opgegeven toegangscriteria en in deze gevallen kan werkervaring niet als vervangend worden beschouwd.

CONTROLEER UW KWALIFICATIES

Als je een internationale student bent, kunnen we je helpen je kwalificaties te vergelijken en te verifiëren. Neem contact op met ons International Office op 44 (0) 113 812 1111 09.00 tot 17.00 ma-do / 09.00 tot 16.30 uur vrij GMT of e-mail [email protected]

NOODZAKELIJK OM UW ENGELS TAALVAARDIGHEID TE VERBETEREN?

Maak je geen zorgen als je niet het vereiste niveau Engels hebt voor je gekozen cursus. We bieden een breed scala aan cursussen die zijn ontworpen om u te helpen uw kwalificaties en Engelse taalvaardigheid te verbeteren, waarvan de meeste zijn geaccrediteerd door de British Council.

Baanperspectieven

Als digitale en strategische marketingspecialist onderscheidt u zich van de massa wanneer u solliciteert voor functies als digitale marketingmanager, marketingmanager, salesmanager of business development manager in organisaties in alle sectoren. Als je geïnteresseerd bent in een academische carrière, kun je ook doorstromen naar een Ph.D.

  • Digital Strategist
  • Marketing manager
  • Manager bedrijfsontwikkeling

Carriere advies

Ons toegewijde team voor banen en carrières biedt deskundig advies en een groot aantal middelen om u te helpen bij het kiezen en verkrijgen van werk. Of u nu in uw eerste of laatste jaar zit, u kunt met medewerkers van ons Carrièrebureau praten die u advies kunnen geven bij het schrijven van een CV voor het zoeken naar een baan.

Vergoedingen en financiering

Britse en EU-studenten

Het collegegeld voor het jaar voor studenten is £ 7500. Het bedrag dat u betaalt, kan elk jaar stijgen om rekening te houden met de effecten van inflatie.

Internationale studenten

Het collegegeld voor het jaar voor studenten is £ 12500. Het bedrag dat u betaalt, wordt voor elk jaar van uw cursus op dit niveau vastgelegd.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future.

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future. Lees Minder
Leeds , UK Online + 1 Meer Minder