Lees de Officiële Beschrijving

Programma details

Deze cursus is ontworpen om u een diepgaand inzicht te geven in het snel evoluerende gebied van digitale marketing en geeft u ook de vaardigheden om effectieve strategieën te onderzoeken en ontwikkelen om ervoor te zorgen dat organisaties concurrerend blijven en een nieuw publiek bereiken in het huidige uitdagende economische klimaat.

Je ontwikkelt een gedetailleerd begrip van de motivaties en gewoonten van consumenten en je zult manieren onderzoeken om merkloyaliteit en marktaandeel te vergroten door het gebruik van de nieuwste digitale technologieën en platforms in alle marketingkanalen. Deze uitgebreide theoretische en praktische kennis biedt u een waardevolle vaardigheden en zorgt ervoor dat u een significante en meetbare bijdrage kunt leveren aan de winstgevendheid van uw werkgever.

Ter voorbereiding op een succesvolle carrière als een strategisch ingestelde digitale marketeer, zult u ofwel uw proefschrift onderzoeken en schrijven om een ​​grondige kennis van uw interessegebied te verkrijgen of u zult een live commercieel project beheren.

Voordelen van de cursus

Het programma is bedoeld voor degenen die in de toekomst marketingafdelingen en bedrijven willen leiden of beheren. Je gaat een aantal uitdagingen aan die je kennis, vaardigheden en houding verbeteren, dat wil zeggen de drie belangrijkste bouwstenen van management. Na afronding van je studie, heb je je inzetbaarheid vergroot met een digitaal specialisme dat in alle sectoren van de industrie een grote vraag is. Onze modules bieden een solide mix van theorie en praktijk en worden geleverd door zowel onderzoekers als digitale marketingconsultants, van wie de meesten lid zijn van toonaangevende professionele instanties, zoals het Chartered Institute of Marketing (CIM) en de Academy of Marketing.

Het dieet van beoordeling (met groepswerk, individueel werk en presentaties) verbetert je communicatie-, prioriteits- en tijdmanagementvaardigheden. Sommige beoordelingen zullen de uitdagingen van degenen die in marketingbureaus werken repliceren. Je krijgt ook de kans om toegepast onderzoek met interne of externe klanten uit te voeren via een consultancyproject of proefschrift. Hoorcolleges en seminars worden aangevuld met een gastcollege met een reeks prestigieuze sprekers.

We proberen de echte wereld tijdens de cursus in de klas te brengen en zo je CV te verbeteren. U krijgt de mogelijkheid om aspecten van uw studies na voltooiing te vertalen in beroepskwalificaties.

Toelatingseisen

Aanvragers moeten ten minste een tweede klasse honours graad hebben in een verwant onderwerp van Business en Marketing, dit moet ten minste 120 studiepunten van marketingmodules omvatten. Als je 12 maanden werkervaring hebt in een marketingrol en / of CIM-diploma, dan kan dit een tweederangs graad in een discipline zijn.

Alle toepassingen moeten worden ondersteund door een referentie, hetzij academisch of professioneel.

Alle aanvragers moeten voldoen aan onze universitaire Engelse taalvereisten.

IELTS:

IELTS 6.0 zonder vaardigheden onder 5.5, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke sollicitant die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

VOLWASSEN AANVRAGERS

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen aanvragers die academisch potentieel aantonen. We hebben meestal wat bewijs nodig van recente academische studie, bijvoorbeeld het voltooien van een toegangscursus, maar recente relevante werkervaring kan ook worden overwogen. Houd er rekening mee dat voor sommige van onze professionele cursussen alle aanvragers moeten voldoen aan de opgegeven toegangscriteria en in deze gevallen kan werkervaring niet als vervangend worden beschouwd.

CONTROLEER UW KWALIFICATIES

Als je een internationale student bent, kunnen we je helpen je kwalificaties te vergelijken en te verifiëren. Neem contact op met ons International Office op 44 (0) 113 812 1111 09.00 tot 17.00 ma-do / 09.00 tot 16.30 uur vrij GMT of e-mail internationaloffice@leedsbeckett.ac.uk.

NOODZAKELIJK OM UW ENGELS TAALVAARDIGHEID TE VERBETEREN?

Maak je geen zorgen als je niet het vereiste niveau Engels hebt voor je gekozen cursus. We bieden een breed scala aan cursussen die zijn ontworpen om u te helpen uw kwalificaties en Engelse taalvaardigheid te verbeteren, waarvan de meeste zijn geaccrediteerd door de British Council.

Baanperspectieven

Als een digitale en strategische marketingspecialist, onderscheidt u zich van de massa bij het aanvragen van functies zoals digitale marketingmanager, marketingmanager, verkoopmanager of bedrijfsontwikkelingsmanager in organisaties in alle sectoren. Als je geïnteresseerd bent in een academische carrière, kun je ook doorstromen naar een doctoraat.

  • Digitale strateeg
  • Marketing manager
  • Manager bedrijfsontwikkeling

Carriere advies

Ons toegewijde team voor banen en carrières biedt deskundig advies en een groot aantal middelen om u te helpen bij het kiezen en verkrijgen van werk. Of u nu in uw eerste of laatste jaar zit, u kunt met medewerkers van ons Carrièrebureau praten die u advies kunnen geven bij het schrijven van een CV voor het zoeken naar een baan.

Onderwijzen en leren

Kernmodules

  • Digitale Strategie
  • Strategische marketing
  • Marketing Communicatie Strategie
  • Strategisch merkenbeheer
  • Sociale media marketing
  • Marketingstatistieken
  • Dissertatie of Live Commercieel Project

Vergoedingen en financiering

Britse en EU-studenten

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die inschrijven in 2018/19 is £ 7500. Het bedrag dat u betaalt, kan elk jaar stijgen om rekening te houden met de effecten van inflatie.

Internationale studenten

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die inschrijven in 2018/19 is £ 12500. Het bedrag dat u betaalt, wordt voor elk jaar van uw cursus op dit niveau vastgesteld.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 33 andere vakken van Leeds Beckett University »

Laatst bijgewerkt op August 25, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Sept. 16, 2019
Duration
1 - 3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
7,500 GBP
voor Britse en EU-studenten. 12.500 GBP voor internationale studenten.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 16, 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Sept. 16, 2019