MSc Marketing Management

&nbsp

Je zal een grondige in alle van de belangrijkste marketing-en aanverwante vaardigheden gebieden te verkrijgen (bijvoorbeeld marktonderzoek, business-strategie, consumentengedrag), waardoor u verhuizen naar een algemene marketing of marktonderzoek rol.

&nbsp

Het programma bereidt je voor op werken in een internationale setting, het ontwikkelen van een kennis van marketing op een gevorderd niveau en de invoering van de belangrijkste theoretische principes van de marketing literatuur, alternatieve theorieën en perspectieven. Het doel is het bevorderen van de ontwikkeling van een kritisch geïnformeerde arts: iemand die in staat is om de intellectuele en praktische vaardigheden vatten om effectief te bereiken marketing resultaten.

&nbsp

Marketing principes worden ook beschouwd als binnen de verschillende nationale contexten - met behulp van case studies, voorbeelden, persoonlijke reflectie en discussie - het maken van de programma internationaal perspectief.

&nbsp

&nbsp

Doelgroep

&nbsp

Het programma is gericht op zowel pas afgestudeerden en mensen met werkervaring.

&nbsp

&nbsp

Programma Modules

&nbsp

International Business Environment en Strategie

Marktonderzoek Principes van Marketing Management Integrated Marketing Communications International Marketing Koper Gedrag Beroepsvaardigheden Onderzoeksmethoden proefschrift of project ->

&nbsp

&nbsp

Entry Requuirements

&nbsp

Om in aanmerking te komen voor toelating, moeten aanvragers normaal bezitten:

  • een goede Honours diploma of gelijkwaardig
  • een goede beheersing van het Engels: als Engels is niet uw eerste taal en je hebt niet onderzocht in het Engels in de laatste twee jaar, dient u een IELTS score van 6 hebben. 0 of TOEFL score van 550 (of 79 voor de internet-based test)
  • een academische referentie
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 8 andere vakken van Hull University Business School »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
aug 2019
Duration
12 maanden
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet