MSc Marketing Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

GMAT-scores van 600 en hoger komen in aanmerking voor een 65% -beurs

 • De enige Master of Science in Griekenland die zich concentreert op Marketing Management , waardoor studenten een strategisch inzicht krijgen in Marketing .
 • De University of Derby is de nr. 1 UK University in Greece voor marketingstudies (Guardian University Guide 2016) en behoort algemeen tot de TOP-50 UK Universities.
 • Recent bijgewerkte inhoud, met de nadruk op creativiteit en globalisering.
 • Geïntegreerde ondersteuning voor postdoctorale studenten (virtuele leeromgeving, e-bibliotheek, seminars en persoonlijke ondersteuning).

Deze hoog aangeschreven MSc Marketing Management zal uw begrip vergroten van wat marketing is - en niet is - en hoe het effectief en creatief kan worden toegepast in real-world scenario's. Toonaangevende werkgevers over de hele wereld verwachten steeds vaker dat hun marketingpersoneel - ervaren professionals en nieuwe rekruten - over een specialistische graad beschikken, zoals een MSc. Onze cursus is bedoeld om u een grondige kennis te geven van de kernconcepten van marketing en deze te oefenen in veilige maar realistische bedrijfs- en marketingsituaties.

Voortbouwend op de brede contextuele aspecten van marketing, richt u zich op het maken en implementeren van strategische marketingplannen en het beheren van merken. Onze nadruk ligt op het bevorderen van uw creativiteit, zodat u marketinguitdagingen op nieuwe en originele manieren kunt aanpakken. Elke module heeft een internationale dimensie om ook uw mondiale perspectieven te verbeteren. We willen ook uw praktische en creatieve vaardigheden verder ontwikkelen dan de operationele en functionele vaardigheden, zodat u een meer strategisch niveau van inzicht verkrijgt.

Stuur een e-mail met een foto of scan van je school of universiteits transcipt voor snelle toegangsevaluatie: e.skourti@medcollege.edu.gr

Toelatingsvoorwaarden

De MSc Marketing Management is ideaal voor diegenen die onlangs een Business of Economics diploma hebben behaald en zich willen specialiseren in Marketing. Afgestudeerden van andere disciplines kunnen ook voor deze cursus kiezen en hun beroepsbereik wijzigen of verbreden. Daarnaast is het programma een uitstekende keuze voor diegenen die al werkzaam zijn in marketing en een postgraduaat in hun vakgebied willen behalen. Volwassen kandidaten die niet voldoen aan de standaard toelatingseisen voor toelating worden ook aangemoedigd om een ​​aanvraag in te dienen, op voorwaarde dat ze andere beroepskwalificaties en / of substantiële werkervaring bezitten. Vereisten voor registratie:

 • Kopie van het laatste certificaat van studies *
 • CV (in het Engels)
 • Referentiebrieven (2)
 • Goede kennis van het Engels (CAE, IELTS 6.5, TOEFL 220 of equivalent IELTS 6.5-niveau of gelijkwaardig) **
 • Academisch interview
 • Foto's (2)
 • Kopie van ID-kaart / paspoort

* Kandidaten zonder een eerste graad worden ook aangemoedigd om zich aan te melden voor het programma. Factoren zoals het bezit van andere professionele kwalificaties, bewezen ervaring in de sector en betrokkenheid bij persoonlijk voortbestaan

** Kandidaten zonder officiële Engelse taalcertificaten kunnen de Engelse taaltest van het Mediterranean College volgen.

Structuur

Het MSc Marketing Management wordt aangeboden in een voltijdse of een tweejarige parttime modus van een jaar. Het programma bestaat uit zes (6) 20 studiepunten en een getuigschrift van 60 studiepunten. Het hele programma benadrukt het belang van globalisering voor consumentengedrag, marketing, branding en het voldoen aan de behoeften van klanten. De inhoud is praktisch en toegepast op echte bedrijfsscenario's, met studenten die zich bezighouden met case study's, bedrijfsbezoeken, gastcolleges, miniprojecten en rapporten. De eerste fase van het programma (PG-certificaat) introduceert studenten tot de fundamentele concepten van marketing. Tijdens de PG Diploma fase richten studenten zich op het creëren en ontwikkelen van merken en het toepassen van marketingstrategische plannen. Deze concepten worden besproken vanuit een strategisch perspectief binnen de internationale zakelijke omgeving. Op masterniveau 'bouwen' studenten op alles wat ze hebben geleerd via hun proefschrift, dat kan worden afgestemd op hun eigen persoonlijke interesses of professionele ambities.

Jaar 1
 • Geïntegreerde marketingcommunicatiemix
 • Internationale / interculturele marketing
 • Digitale marketing
  • Strategische branding in de internationale context
  • Innovatie en technologie in merkbeheer
  • Klantwaarde duurzaamheid
  • Consumentengedrag op B2C-markten
  • Klantgedrag in B2B-markten
  • Besluitvormingsmodellen
  • Marketingstrategie, visie en leiderschap
  • Marktonderzoek en ontwikkeling
  • Een cultuur van innovatie opbouwen
Markten, klanten en marketing: Klantgerichte services leveren: Onafhankelijke studie Onafhankelijke studie
 • Markteconomie, kostprijsberekening
 • Marketing Management
 • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (CSR)
 • New Service Development (NSD)
 • Succesvolle serviceportfolio's beheren, ondersteunen en uitbreiden

Deeltijds programmastructuur

Onderwijs

De MSc Marketing Management is ontworpen en geleverd in samenwerking met zeer gerespecteerde bedrijven en organisaties verspreid over gebieden van retail tot de non-profitsector. Studenten ontmoeten branchedeskundigen van het brede branchenetwerk van de Business School, van wie velen doordringende gastcolleges en masterclasses inbrengen. Studenten horen uit de eerste hand wat er gebeurt aan het einde van de marketingbusiness in heel verschillende organisatieculturen.

De programma-aflevering biedt studenten de mogelijkheid om de nieuwste marketingconcepten en -theorieën toe te passen op realistische bedrijfsscenario's. Stages, bedrijfsbezoeken en miniprojecten vormen een hoeksteen van deze cursus en de meeste modules gebruiken echte bedrijven als case-study's. Elke module wordt op de campus bestudeerd via een mix van lezingen, seminars, tutorials en zelfstudie. Modules worden ondersteund met e-learningmaterialen via onze elektronische bronnen en op tekst gebaseerde bronnen. Leren wordt ook verrijkt door de uitwisseling van ideeën en ervaringen met een referentiegroep van studenten. Alle beoordelingen zijn gebaseerd op de beroepspraktijk en laten het verband zien tussen academische theorie en marketing in de echte wereld. Typen assessment variëren van rapporten, online tests en presentaties tot moodboards, posters en infographics. Assessments zijn praktisch en creatief en ontwikkelen uw vaardigheden als marketeer en als manager.

Het hoogtepunt van de MSc Marketing Management is de onafhankelijke studie waarbij studenten een sector of een aspect van marketing selecteren dat hun professionele interesses en carrière-ambities weerspiegelt. Dit is hun kans om diepgaand onderzoek te doen, kritisch denken, onderzoek en probleemoplossende vaardigheden te gebruiken die hen goed van pas zullen komen in hun toekomstige carrière.

Studenten krijgen hoogwaardige ondersteuning van academisch personeel, dat veel verder gaat dan het contact dat ze in de klas hebben. Medewerkers blijven toegankelijk voor studenten via e-mail, telefoon en kantoortijd. De leerervaring van de student wordt verder verbeterd door de activiteiten van de Business School (zoals de Student Excellence Conference, open lezingen, enz.). Waarom kiezen voor deze cursus

 • Mediterranean College Business School is een van de eerste en leidende particuliere bedrijfsscholen die in Griekenland zijn gevestigd (1977).
 • De University of Derby is de nr. 1 UK University in Greece voor marketingstudies (Guardian University Guide 2016) en behoort algemeen tot de TOP-50 UK Universities.
 • Dit is de enige Master of Science cursus in Griekenland die zich richt op Marketing Management, waardoor studenten een strategisch inzicht krijgen in Marketing.
 • Het is een recentelijk bijgewerkt programma dat zich richt op nieuwe trends in marketing, zoals interculturele communicatie, digitale media en sociale verantwoordelijkheid van bedrijven, evenals creativiteit en globalisering.
 • Beoordelingen zijn praktisch en creatief en ontwikkelen vaardigheden van studenten als marketeers en als managers: rapporten, online tests, presentaties, moodboards, posters en infographics.
 • Mediterranean College legt de nadruk op de academische ondersteuning van zijn (volwassen) studenten, door het aanbieden van persoonlijke ondersteuning en een gestructureerde reeks academische ontwikkelingsworkshops (academisch schrijven, refereren, enz.)
 • Het onderwijs is aangepast aan de behoeften van werkende professionals (virtuele elektronische omgeving, e-bibliotheek, persoonlijke ondersteuning, beoordeling door schriftelijk werk) en biedt studenten de nodige voorwaarden om de cursus met succes af te ronden.
 • Alle academische medewerkers zijn geaccrediteerde docenten van de University of Derby voor elke module die zij geven. Het Mediterranean College implementeert een geïntegreerd systeem van werving, beoordeling en voortdurende professionele ontwikkeling van academisch personeel, zodat studenten uitstekend onderwijs en persoonlijke ondersteuning krijgen om hun sociale en professionele vaardigheden te ontwikkelen.
 • Studenten van de Business School nemen actief deel aan activiteiten die worden georganiseerd binnen het MC Employability Scheme, het integrale inzetplan voor ontwikkeling van de Academie.

Verdere studie

Afgestudeerden zijn houders van een geaccrediteerde Master's degree, beroepsmatig gelijkwaardig aan die toegekend door Griekse instellingen voor hoger onderwijs, en kunnen genieten van de beroepsrechten verbonden aan hun diploma nadat zij doorgaan met de vereiste erkenningsprocedure door de Griekse autoriteiten.

Afgestudeerden van MSc Marketing Management hebben de vereiste kennis en vaardigheden verworven om te werken in managementposities in het bredere marketinggebied. Concreet kunnen ze worden gebruikt als marketing, digitale marketing, public relations of communicatie executives in:

 • commerciële afdelingen van bedrijven en organisaties
 • reclame
 • media
 • public relations bureaus
 • marktonderzoeksbureaus
 • adviesbedrijven
 • niet-gouvernementele organisaties

Het kunnen ook zelfstandige marketingprofessionals zijn. Als ze dat willen, kunnen ze hun academische studies voortzetten in de richting van een doctoraat.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Being the first private College to be founded in Greece back in 1977, the Mediterranean College prides for its pioneering initiatives that have shaped private, higher education in Greece.

Being the first private College to be founded in Greece back in 1977, the Mediterranean College prides for its pioneering initiatives that have shaped private, higher education in Greece. Lees Minder
Thessaloniki , Athene + 1 Meer Minder