MSc Management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Waarom kiezen voor deze cursus

Dit is een mastercursus die je competitieve karakter zal boeien en je ambitie zal voeden.

Onze MSc Management-cursus is ontworpen met het oog op de internationale arbeidsmarkt voor afgestudeerden en stelt u in staat om vanuit een ander vakgebied naar dit onderwerp te converteren en een spannende carrière te beginnen.

Je wordt blootgesteld aan de wereld van het bedrijfsleven en leert van echte voorbeelden - en ons uitstekende onderwijs en onze banden met de industrie geven je een voorsprong op werkgevers. Afkomstig van vooraanstaande organisaties, praktijkmensen en wetenschappers weerspiegelt onze academische inhoud het nieuwste internationaal gerenommeerde onderzoek dat wordt uitgevoerd aan de Surrey Business School.

Wat ga je studeren

Deze cursus wordt bepaald door de focus op het ontwikkelen van u als vooruitstrevende, creatieve en zakelijke professionals.

De eerste helft geeft je een grondige kennis van managementpraktijken en theorie. Je bestrijkt een verscheidenheid aan fascinerende gebieden zoals organisatietheorie, gedrag en praktijk, strategie, marketing, operaties en boekhouding en financiën.

De tweede helft van de cursus zal u voorzien van praktische zakelijke kennis die aantrekkelijk zal zijn voor potentiële werkgevers. Je leert over geavanceerde ontwikkelingen en trends in het bedrijfsleven en management. Je neemt deel aan projecten die zijn ontworpen om je academische en professionele potentieel te demonstreren in samenwerking met professionals uit de industrie, werken aan consultingopdrachten en internationale bekendheid verwerven.

posities

Als onderdeel van deze cursus krijgt u de gelegenheid om een Professional Training-plaatsing te voltooien, waar u kunt toepassen wat u in een relevante organisatie heeft geleerd en praktische ervaring voor uw CV kunt opdoen.

We bieden ondersteuning en begeleiding om u te helpen bij het beveiligen van een plaatsing naast toegang tot vacatureportals, die elk jaar duizenden plaatsingsmogelijkheden omvatten en waarmee u bedrijven kunt ontdekken waarmee we zijn verbonden. We kunnen u ook doorlichten en ondersteunen voor een plaatsing bij een nieuw bedrijf dat u benadert. Meestal plaatsen we studenten niet rechtstreeks.

Als je ervoor kiest om een stage niet af te ronden of een stage niet veilig te stellen, voltooi je negen maanden lesgeven en besteed je vervolgens drie maanden aan een proefschrift. Dit betekent dat u deze cursus binnen 12 maanden zult voltooien.

Als je een plaatsing kiest en veiligstelt, voltooi je negen maanden lesgeven en besteed je vervolgens drie tot zes maanden aan plaatsing. Dit betekent dat u de cursus in 15 maanden in plaats van 12 zult voltooien.

Internationale studiereis

Je kunt ervoor kiezen om je kennis en vaardigheden uit deze cursus internationaal toe te passen door de module 'International Study Project' te kiezen. Deze module biedt u de mogelijkheid om een andere zakelijke, culturele en economische omgeving te ervaren. Hiermee kunt u ook een diepgaand aspect van zaken en management bestuderen dat met name relevant is voor het land waar u naartoe reist.

We kiezen locaties voor het 'International Study Project' vanwege hun bijzonder relevante zakelijke, economische of culturele kenmerken: het kan bijvoorbeeld zijn dat een stad, regio of een heel land opvalt door zijn innovatieve clusters, sociaal ondernemerschap, specifieke industrieën of economische voorwaarden.

Door in teams van drie tot vijf te werken, zul je je begrip van de relevante studiegebieden consolideren en verdiepen via een live-uitdaging van de klantorganisatie. Je voert achtergrondonderzoek uit, werkt samen met de klantorganisatie en verzamelt, analyseert en interpreteert relevante gegevens om nieuwe, op feiten gebaseerde oplossingen te ontwikkelen voor de problemen die in de opdracht worden uiteengezet. U bereidt vervolgens een adviesrapport voor en presenteert dit aan de klantorganisatie en ter beoordeling door het moduleteam.

Als gevolg hiervan ontwikkelt u naast uw cultureel bewustzijn en internationaal zakelijk inzicht ook uw professionele en adviesvaardigheden.

Academische jaarstructuur

De cursus begint met een introductie die plaatsvindt in de laatste week van september. Dit is bedoeld om je kennis te laten maken met het academische en sociale leven aan de University of Surrey , de ondersteunende infrastructuur, academische normen en middelen en het programma zelf.

De cursus duurt 12 maanden om te voltooien zonder een plaatsing en 15 maanden om te voltooien als u de module 'Capstone Project met plaatsing' kiest.

Semester 1

Het eerste semester is gewijd aan het geven van een solide achtergrond in managementkennis door middel van vier verplichte modules van elk 15 credits: mensen, markten, organiseren en geld. Samen behandelen deze funderingsmodules de kernconcepten, theorieën en managementpraktijken in de relevante vakgebieden.

Semester 2

Het tweede semester is gewijd aan de geavanceerde studie van de meest actuele en relevante gebieden van bedrijfs- en managementtheorie en -praktijk. Deze geavanceerde modules zijn toekomstgericht en onderzoeksgericht door de betrokkenheid van onze onderzoekscentra, die diepgaand inzicht bieden in de huidige problemen en verwachte trends op het gebied van de digitale economie, leiderschap en besluitvorming, duurzaamheid en sociale innovatie, en internationaal bedrijfsbeheer.

Tegelijkertijd zijn deze modules ontworpen volgens het principe van leren in actie en combineren ze academische inhoud met toegepast leren door projectwerk. Het zijn allemaal optionele modules van elk 15 studiepunten, en je kiest drie van de vier van deze modules om te studeren.

Ook krijg je in Semester 2 de keuze uit een van de twee optionele integratieve modules, elk met een waarde van 15 studiepunten: ofwel het 'Consulting Project' of het 'International Study Project'. Deze zijn ontworpen om de kennis uit de cursus te integreren en zich te concentreren op het ontwikkelen van uw adviesexpertise door toegepast leren op live projecten - in het Verenigd Koninkrijk of internationaal.

Het hele jaar door modules

Gedurende het academiejaar volg je ook een van de twee jaar optionele optionele integratiemodules, elk met een waarde van 60 studiepunten: het 'Capstone-project' (12 maanden) of het 'Capstone-project met plaatsing' (15 maanden). Beide modules vereisen de voltooiing van een groot toegepast onderzoeksproject en omvatten een aangeleerd element in Semester 1, een-op-een supervisie in Semester 2 en tot de voltooiing van het onderzoeksproject.

Bovendien omvat de module 'Capstone-project met plaatsing' een periode van werkervaring op een gebied dat relevant is voor het studieprogramma, dat wil zeggen een stage voor studenten.

Met uitzondering van de 'Capstone Project'-modules, zijn alle modules blokonderwijs om een meer meeslepende leerervaring mogelijk te maken en de flexibiliteit van studie te vergroten, inclusief de mogelijkheid om in het buitenland te studeren.

Over het algemeen bestaat deze cursus uit:

  • Vier verplichte stichtingsmodules in semester 1, elk 15 credits waard (je moet alle vier nemen)
  • Vier optionele geavanceerde modules in Semester 2, elk 15 credits waard (je kiest er drie)
  • Twee optionele integratieve modules in Semester 2, elk 15 credits waard (je kiest er een van)
  • Twee optionele integratieve modules voor het hele jaar, elk met een waarde van 60 studiepunten (u kiest een van deze).

Toelatingseisen

Een minimum van een Britse graad van 2: 2 of een erkende gelijkwaardige internationale kwalificatie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Surrey was established on 9 September 1966 with the grant of its Royal Charter, but its roots go back to a late 19th-century concern to provide greater access to further and higher e ... Lees meer

The University of Surrey was established on 9 September 1966 with the grant of its Royal Charter, but its roots go back to a late 19th-century concern to provide greater access to further and higher education for the poorer inhabitants of London. Lees Minder