MSc Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

'S Werelds beste organisaties hebben mensen zoals jij aan de top nodig, en onze MSc in Management kan je daarheen brengen.

In een tijd waarin er zoveel specialisten van verschillende soorten zijn, is er behoefte aan afgestudeerden die het hele plaatje zien, niet alleen vanuit een functioneel perspectief. Elke organisatie heeft generalisten nodig, hetzij als managers van multidisciplinaire teams, als bedrijfsdirecteuren, of op directieniveau als chief executives of presidenten.

Ons MSc Management neemt je uit je comfortzone. Algemeen management is niet eenvoudig, maar onze afgestudeerden vertrekken werkklaar en voorbereid op toonaangevende teams op een internationaal podium. Je droomjob, in welke discipline dan ook, kan worden behaald met een jaar besteed aan dit ambitieuze, zeer gewaardeerde Masters-programma.

Onze MSc in Management is geaccrediteerd door de Association of MBAs (AMBA). Deze prestigieuze onderscheiding betekent dat u erop kunt vertrouwen dat u een kwalificatie met internationale erkenning en waarde zult ontvangen. Het programma wordt ondersteund door onderzoek van wereldklasse en onderwezen volgens de hoogste academische normen, met de nadruk op praktische vaardigheden voor situaties in de echte wereld - het is gericht op het produceren van individuen die impact zullen hebben.

Daag jezelf uit om hard te werken en we zullen je voorzien van alle kennis die nodig is voor een vruchtbare carrière in management, met kennis en vaardigheden die draagbaar zijn in verschillende bedrijfssectoren.


Het programma

Gedurende een volledige periode van twee semesters, gevolgd door een proefschrift, worden de studenten opgeleid via een reeks lezingen, seminars, casestudy's, groepswerk voor samenwerkend leren en webgebaseerde discussiegroepen. Beoordeling gebeurt via individuele opdrachten, groepsprojecten, examens en een proefschrift.

Je hebt ook twee kansen om een ​​organisatorisch project uit te voeren, waardoor je echte werkervaring krijgt binnen een bedrijf. Ten eerste houdt de module Bedrijfsproject verband met het werken in teams over het probleem van een echte klant. Ten tweede stelt de Sheffield University Management School tijdens het proefschrift en op basis van een concurrentiële basis bedrijfsprojecten beschikbaar (meestal voor individuele studenten).
Het programma begint in september en duurt meer dan een volledige 12 maanden. Studenten die het eerste semester met succes hebben afgerond, maar niet doorgaan, ontvangen het PG-certificaat. Degenen die de modules van beide semesters halen maar het proefschrift niet afmaken, ontvangen het Diploma.

modules

Core modules:

  • Mensen in organisaties beheren
  • Boekhouding en financieel beheer
  • afzet
  • Operaties en supply chain management
  • Management en organisatietheorie
  • Strategisch management
  • Bedrijfsproject
  • Bedrijfseconomie
  • Management onderzoek
  • ProefschriftDe kandidaat

Dit is een conversie-master, wat betekent dat we studenten van elke disciplinaire achtergrond accepteren. Sinds de start van dit programma hebben studenten uit de bacheloropleidingen IT, engineering, geschiedenis, communicatiewetenschappen, luchtvaart, biomedische wetenschappen, archeologie, sociologie, Engelse taal en literatuur en nog veel meer hun loopbaan veranderd en met succes bekeerd tot een bevredigende baan bij uitvoerende en leidinggevende rollen.

Je zult een carrière in management plannen en hopen kennis te vergaren en de principes en werkwijzen van het management kritisch te beoordelen. Je hebt een 2: 1 graad of een goedgekeurde beroepskwalificatie. Voor buitenlandse studenten is de standaard Engelse vereiste voor Sheffield University Management School IELTS 6.5 met minstens 6 in elk onderdeel of equivalent.


De school

Sheffield University Management School is er trots op in de top één procent van de business schools in de wereld te zijn, dankzij de prestigieuze Triple Crown-accreditatie (AMBA, EQUIS, AACSB). Het spectaculaire, door de architect ontworpen gebouw van de school bevindt zich in het groene Broomhill, op slechts 15 minuten lopen van het stadscentrum en op 15 minuten rijden van het Peak District, wat een zeer hoge kwaliteit van leven voor u biedt.

We zijn door onderzoek gestuurd, dynamisch en vooruitstrevend. The School streeft ernaar dat elke afgestudeerde zowel in theorie als in de praktijk klaar en beschikbaar is. Onze academici van wereldklasse en gerenommeerde graden en kwalificaties werken heel hard om dit te garanderen.

Er is ook een speciale carrièreservice beschikbaar om studenten te ondersteunen en om u in contact te brengen met organisaties. De employabilityhub fungeert als een belangrijke interface tussen managementstudenten en de externe wereld. Het is een toegewijde dienst om u te helpen toegang te krijgen tot ondersteuning op het gebied van inzetbaarheid, ontwikkeling van vaardigheden en kansen op de volgende gebieden; postdoctorale projecten, stages, postacademische internationale zomerscholen, beroepsverenigingen en banen.Beurzen

Bezoek de volgende website voor meer informatie over beurzen. https://www.sheffield.ac.uk/postgraduate/taught/finance

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Sheffield is a truly international environment with nearly 25,000 students from 117 countries. With a history stretching back to 1879, it is one of the UK’s leading universities and, ... Lees meer

The University of Sheffield is a truly international environment with nearly 25,000 students from 117 countries. With a history stretching back to 1879, it is one of the UK’s leading universities and, as part of the Russell Group, is renowned for its research and teaching excellence. Lees Minder