MSc Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Als je jezelf als een toekomstige leider ziet, levert onze MSc Management-cursus de vaardigheden die je nodig hebt om indrukwekkend in het bedrijfsleven te beheren. Dit programma is de perfecte optie voor afgestudeerden of professionals, op elk gebied, die willen werken als een succesvolle manager.

Deze graad kan zelfs worden aangepast aan specialistische gebieden zoals financiën of projectbeheer. U kunt ook een aanvraag indienen voor het 18-maanden durende programma met onze Professional Development and Practice (PDP) -module *, waarmee u de kans krijgt om uw masteropleiding met maximaal zes maanden werkervaring te voltooien.

Het MSc Management diploma wordt toegekend door BPP University .

Belangrijke informatie

 • Brengt de dynamiek van een effectieve werkplek naar de klas
 • Docenten combineren een academische benadering met toepassing in de echte wereld met behulp van hun professionele ervaring
 • Biedt een geweldig platform om essentiële en geavanceerde vaardigheden voor effectief management te ontwikkelen
 • Na succesvolle afronding van dit programma ontvangt u ook een Chartered Management Institute (CMI) niveau 7-certificaat
 • Biedt de mogelijkheid om zich te specialiseren in zakelijke disciplines door middel van opties voor Finance en Project Management
 • Inhoud van de cursus wordt geïnformeerd en ontwikkeld door professionals en bedrijfsfiguren
 • Ondersteuning ontvangen tijdens en na uw cursus, vanuit ons professionele team, om u 'carrière-klaar' te maken
 • Optioneel 18 maanden durend programma omvat de module Professional Development and Practice *, ontworpen om uw inzetbaarheid te verbeteren door potentiële werkervaring terwijl u uw masteropleiding voltooit

Je Masters in Management diploma

Ons programma biedt drie streams die je diploma kunnen specialiseren. Geef je het vertrouwen om je kennis en vaardigheden toe te passen op echte managementuitdagingen.

Op termijn één werk je aan vier kernmodules die van toepassing zijn op al onze programma's. Deze zijn ontworpen om u te helpen profiteren van de fundamentele vaardigheden die betrokken zijn bij de managementpraktijk. Dit bevat:

 • Financiële besluitvorming
 • Strategie
 • Toonaangevende zakelijke organisaties
 • Operations Management

Na deze kernmodules kun je kiezen uit drie streams waarmee je je studie kunt richten op een gespecialiseerd gebied.

Professional Development and Practice (PDP) module

Onze focus draait niet alleen om het lesgeven. Het gaat er ook om je aan het werk te krijgen. De module Professional Development and Practice is ontworpen om uw inzetbaarheid te vergroten door carrière-klaar en overdraagbare vaardigheden te ontwikkelen. Deze module is een functie voor alle 18-maands full-time MSc Management-programma's. Het geeft je de mogelijkheid om de cursus af te ronden met praktische werkervaring. Dit kan een betaalde of onbetaalde baan zijn, een stage op korte termijn, een door de werkgever geleid project of een Professional Body-project, consultancywerk of vrijwilligerswerk.

Studeermodus

Het opbouwen van een succesvolle carrière kan een van uw belangrijkste ambities zijn. Daarom is het MSc Management-programma gericht op de realiteit van werken als een succesvolle hedendaagse manager. Onze persoonlijke levering bestaat uit lezingen, kleine groepssessies en blended learning-mogelijkheden. Groepssessies hebben een sterke nadruk op contextueel leren van studenten. Dit betekent dat je praktische vaardighedingssessies meemaakt om je voor te bereiden op de realiteit en het snelle tempo van het management.

In een typische week kunt u drie uur colleges en workshops voor kleine groepen verwachten voor elke module met 15 studiepunten. Dit is een aanvulling op eventuele ondersteuningscategorieën waarvoor u mogelijk bent ingeschreven. Je zult ook verdere ondersteuning binnen handbereik vinden via de Virtual Learning Environment (VLE) van de Business School.

We weten dat schittering overal vandaan kan komen. U kunt dus uitkijken naar het werken met mensen van verschillende achtergronden, inclusief ervaren professionals uit de industrie, allemaal binnen een bedrijfsomgeving.

Ontwikkel uw professionele vaardigheden

We richten ons op het ontwikkelen van uw professionele vaardigheden, zodat u managementconcepten kunt toepassen in het echte leven. Een verscheidenheid aan activiteiten wordt gebruikt om uw leren te ondersteunen, waaronder:

 • Interactieve lezingen
 • Video en schriftelijke case studies
 • Individuele en groepsoefeningen
 • Presentaties door deskundigen te bezoeken
 • Betrokkenheid met een reeks professionele en academische materialen
 • Managementvaardigheden sessies, inclusief presentaties, boardroom discussies en simulaties

Beoordeling

Je wordt beoordeeld aan de hand van een combinatie van cursussen, groepsopdrachten, evaluaties met tijdsafhankelijke vrijgave en begeleide projecten. Uw programmamateriaal bevat formatieve beoordelingen en revisiepakketten om u voor te bereiden op eventuele formele beoordelingen. Om ervoor te zorgen dat u op de goede weg bent, krijgt u ook feedback gedurende het hele programma om u te helpen uw potentieel te benutten.

Extra Kwalificaties

Na succesvolle afronding van ons MSc Management, ontvangt u ook een professionele kwalificatie. Dit is het Level 7-certificaat van het CMI (Chartered Management Institute).

Toelatingseisen

Studenten die het MSc Management willen volgen, hebben het volgende nodig:

 • Een minimum van een 2: 2 Honours diploma van een Britse of erkende internationale universiteit of een andere gelijkwaardige internationale kwalificatie; of
 • Een aanvaardbaar kwalificatie-equivalent zoals de CMI, ILM, CIM, CIMA op niveau 6 of hoger;

Na een beoordeling van de aanvragen kunnen kandidaten worden gevraagd om:

 • Woon een interview bij (via Skype, WebEx of face-to-face)
 • Neem deel aan een telefonisch interview
 • Dien een GMAT-score (Graduate Management Admissions Test) van 580 of hoger in
 • Dien een Graduate Records Examination (GRE) van 500 in voor verbaal en 500 voor kwantitatief. De gemiddelde GRE-score voor elke sectie varieert van 550 tot 625 per sectie, met een mediane totaal van ongeveer 1200

Als je denkt dat je niet voldoet aan de toelatingseisen, maar andere kwalificaties of werkervaring hebt, neem dan contact met ons op en we kunnen je opties bekijken.

De Engelse taal

Als uw eerste taal geen Engels is, hebt u een IELTS-niveau 6.5 (algemeen) of een equivalent daarvan nodig, plus een minimum van 6.0 in alle componenten naast de bovengenoemde inreisvereisten.

Als u minimaal 6,0 heeft in een van de onderdelen, moet u tijdens de eerste onderzoeksperiode deelnemen aan sessies voor ondersteuning tijdens de sessies Studievaardigheden, zonder extra kosten.

vergoedingen

Voor UK / EU-studenten:

 • 12 maanden, full-time: £ 9,270
 • 18 maanden, full-time met de professionele ontwikkeling

Voor internationale studenten:

 • 12 maanden, fulltime £ 12.500
 • 18 maanden, full-time met de professionele ontwikkeling

Een aanbetaling van £ 250 moet binnen 48 uur na aanvaarding van uw aanbieding worden betaald om uw plaats te beveiligen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University's aims are to promote excellence in professional education by being forward-thinking, progressive and innovative, to bridge the gap between education and professional practice, to inspi ... Lees meer

The University's aims are to promote excellence in professional education by being forward-thinking, progressive and innovative, to bridge the gap between education and professional practice, to inspire and challenge tomorrow's business and professional people in a supportive learning environment. Lees Minder
Manchester , Londen , Abingdon , Birmingham , Bristol , Cambridge , Leeds , Liverpool + 7 Meer Minder