Lees de Officiële Beschrijving

cursus details

Voeg managementkennis en -mogelijkheden toe aan uw vaardigheden om u uit te rusten voor leiderschapsrollen in elke carrière die u besluit te smeden.

Je leert de brede principes van bedrijfsbeheer die je inzetbaar maken in de publieke, private en liefdadige sectoren. Met een speciale focus op internationale bedrijven, ontwikkel je een wereldwijde visie en krijg je een idee van hoe grotere organisaties met een internationale aanwezigheid succesvol concurreren in een reeks culturen en economische omgevingen.

Modules zijn zorgvuldig ontworpen in samenwerking met experts uit de industrie om ervoor te zorgen dat de inhoud en filosofie achter elk onderwerp de hedendaagse theorie en praktijk verenigt en u de kennis en vaardigheden bezorgen die nodig zijn om te werken voor organisaties die in een multinationale context opereren.

Deze cursus is ideaal voor ambitieuze afgestudeerden van elk onderwerp die hun managementvooruitzichten willen ontwikkelen en, in het bijzonder, willen werken voor internationale organisaties.

Voordelen van de cursus

De deskundigheid van uw docenten omvat theorie en praktijk, met academische stafleden die Fellows zijn van de Academie voor Hoger Onderwijs en professionals uit de industrie die gekwalificeerd zijn om de status te charteren op hun respectieve terreinen.

Je onderwijs bestaat uit een mix van lezingen, kleine seminars en tutorials, en bevat een gastcollege-programma dat is ontworpen om je te inspireren en je netwerkmogelijkheden biedt met potentiële werkgevers.

We doen er alles aan om hands-on te leren en hebben een speciaal ontworpen bedrijfssimulatiesuite waarin uw groeiende analytische en besluitvaardigheden op de proef worden gesteld. Door faciliteiten na te bootsen die worden gebruikt om de hulpdiensten te trainen om reacties op realtime crises te coördineren, krijgt u een reeks bedrijfskritieke uitdagingen en situaties te zien. Je werkt in kleine teams om reactiestrategieën te ontwikkelen en realtime bedrijfsinformatie te gebruiken om je aanpak te formuleren. Een getrainde facilitator helpt u bij het evalueren en verbeteren van uw analytische en besluitvormende vaardigheden.

U kunt kiezen tussen een proefschrift of een live consultancyproject met een van de partnerorganisaties van de faculteit en u onderhandelt over het detail en de reikwijdte. Na voltooiing presenteer je je onderzoek aan je klant en academische supervisor.

Toelatingseisen

Aanvragers moeten minstens een tweede graads graad hebben of een gelijkwaardige ervaring of opleiding hebben, normaal gesproken vanuit de werkomgeving.

Alle toepassingen moeten worden ondersteund door een referentie, hetzij academisch of professioneel.

Alle aanvragers moeten voldoen aan onze universitaire Engelse taalvereisten.

IELTS:

IELTS 6.0 zonder vaardigheden onder 5.5, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke sollicitant die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

VOLWASSEN AANVRAGERS

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen aanvragers die academisch potentieel aantonen. We hebben meestal wat bewijs nodig van recente academische studie, bijvoorbeeld het voltooien van een toegangscursus, maar recente relevante werkervaring kan ook worden overwogen. Houd er rekening mee dat voor sommige van onze professionele cursussen alle aanvragers moeten voldoen aan de opgegeven toegangscriteria en in deze gevallen kan werkervaring niet als vervangend worden beschouwd.

CONTROLEER UW KWALIFICATIES

Als je een internationale student bent, kunnen we je helpen je kwalificaties te vergelijken en te verifiëren. Neem contact op met ons International Office op 44 (0) 113 812 1111 09.00 tot 17.00 ma-do / 09.00 tot 16.30 uur vrij GMT of e-mail internationaloffice@leedsbeckett.ac.uk.

NOODZAKELIJK OM UW ENGELS TAALVAARDIGHEID TE VERBETEREN?

Maak je geen zorgen als je niet het vereiste niveau Engels hebt voor je gekozen cursus. We bieden een breed scala aan cursussen die zijn ontworpen om u te helpen uw kwalificaties en Engelse taalvaardigheid te verbeteren, waarvan de meeste zijn geaccrediteerd door de British Council.

Baanperspectieven

Uw brede kennis van strategische bedrijfsprincipes en managementvaardigheden binnen een internationale context vormt een aanvulling op uw bachelorsegment. Dit maakt u direct inzetbaar in een reeks leidinggevende functies binnen wereldwijde organisaties, inclusief bedrijfsvoering en bedrijfsontwikkeling.

 • Business Development Manager
 • Bedrijfsmanager
 • Operations Manager

Carriere advies

Ons toegewijde team voor banen en carrières biedt deskundig advies en een groot aantal middelen om u te helpen bij het kiezen en verkrijgen van werk. Of u nu in uw eerste of laatste jaar zit, u kunt met medewerkers van ons Carrièrebureau praten die u advies kunnen geven bij het schrijven van een CV voor het zoeken naar een baan.

Onderwijzen en leren

Kernmodules

 • Hedendaagse marketing
 • Bedrijfsstrategie
 • Management, mensen
 • Internationale werkomgevingen
 • Beheer van financiële middelen
 • Economie van de internationale handel

Optiemodules

 • Live commercieel project
 • Proefschrift

Vergoedingen en financiering

Britse en EU-studenten

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die inschrijven in 2018/19 is £ 6500. Het bedrag dat u betaalt, kan elk jaar stijgen om rekening te houden met de effecten van inflatie.

Internationale studenten

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die inschrijven in 2018/19 is £ 12500. Het bedrag dat u betaalt, wordt voor elk jaar van uw cursus op dit niveau vastgesteld.

uitrusting

Bibliotheek

Onze bibliotheek is 24 uur per dag, zeven dagen per week, elke dag van het jaar geopend en biedt u toegang tot gespecialiseerde boeken en tijdschriften, leerruimtes, computers, multimediafaciliteiten en verhuur van media-apparatuur. Tienduizenden digitale bronnen van onze bibliotheek, waaronder e-boeken, ejournals en databases, kunnen online worden geopend op een tijd en plaats die bij u past.

The Rose Bowl

De Rose Bowl heeft indrukwekkende onderwijsruimtes, auditoria, conferentiefaciliteiten en een uitstekende lokale reputatie als zakencentrum. De Rose Bowl plaatst onze studenten in het centrum van een dynamische zakengemeenschap.

Simulatie suite

In deze faciliteit gebruik je kritieke beslissings meeslepende simulaties om effectieve leiderschaps- en groepsdeelnemersvaardigheden te ontwikkelen. De simulaties repliceren de complexiteit van real-life scenario's die beslissers uitdagen, gericht op het verbeteren van uw besluitvorming, kritisch denken en communicatieve vaardigheden.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 33 andere vakken van Leeds Beckett University »

Laatst bijgewerkt op August 25, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Sept. 16, 2019
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
6,500 GBP
voor Britse en EU-studenten. 12.500 GBP voor internationale studenten.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 16, 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Sept. 16, 2019