MSc Management en International Business - (Birmingham City University)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

122615_yB2LNf9C_400x400.png

Wil je een master in bedrijfsmanagement studeren in Birmingham? Onze MSc Management en International Business graad is geaccrediteerd door het Chartered Management Institute (CMI).

Onze cursus Management en International Business leert u de fundamentele vaardigheden en kenmerken die u nodig hebt om een succesvolle internationale manager te worden. Je wordt bedreven in strategische en tactische zakelijke beslissingen, begrijpt internationale culturele verschillen en beheert en motiveert personeel in bedrijven op internationale schaal.

Je zult ervaren werken in internationaal diverse studententeam-gebaseerde projecten die samenwerken om effectieve en professionele rapporten en presentaties te leveren als onderdeel van modulebeoordelingen die de professionele praktijk van internationaal management weerspiegelen. Tijdens de cursus geeft het cursusteam u de ondersteuning die u nodig hebt om uw potentieel te realiseren en we kijken ernaar uit om met u samen te werken om uw kennis, inzicht en vaardigheden te ontwikkelen voor de carrière van uw keuze.

Wat wordt er in de cursus behandeld?

In eerste instantie zult u in de eerste fase de belangrijkste uitdagingen onderzoeken waarmee wereldwijde bedrijven worden geconfronteerd om de complexiteit en dynamiek van leiderschap en managementpraktijken ten volle te waarderen. Hierdoor zul je je vaardigheden in organisatie, communicatie en het werken met anderen verbreden, met name in een steeds diverser wordende culturele context.

Tijdens de tweede fase van je cursus ga je de complexiteit van internationaal operationeel management verkennen, geïntegreerd met maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid en de rol van innovatie. Je leert internationale strategie terwijl je ook je onderzoeksvaardigheden ontwikkelt als voorbereiding op je grote project.

De laatste belangrijke Major Project-module is afgestemd op uw carrière-ambities. De module biedt drie projectopties;

 • Een op werk gebaseerde studieroute waarmee u het project kunt relateren aan een huidige werkgever;
 • Een 'consultancy project'-optie waarbij u een klant vindt met een internationaal bedrijfsprobleem waarvan u denkt dat u het kunt oplossen;
 • Een traditioneel proefschrift dat een diepgaande verkenning van zowel de theorie als de praktijk van internationale bedrijven met behulp van primair onderzoek omvat.

Welke route u ook kiest, het geeft u de mogelijkheid om een onderwerp en branche van uw keuze te identificeren met betrekking tot uw specialistische gebied van International Business om uw diploma aan te passen om uw inzetbaarheid voor uw uiteindelijk gekozen carrièrebestemming te verbeteren. Eerdere projecten hadden betrekking op internationale marketingstrategie, wereldwijd supply chain management in de voedingssector en duurzaamheidsvraagstukken bij de inkoop van katoen.

Waarom voor ons kiezen?

 • Je zult fundamentele vaardigheden in bedrijfsbeheer ontwikkelen terwijl je de mogelijkheid krijgt om verbeterde en specialistische expertise te verwerven om je te helpen het complexe en uitdagende gebied van internationale bedrijfsactiviteiten te betreden.
 • Na uw afstuderen ontvangt u een door de branche erkende professionele kwalificatie van het Chartered Management Institute (CMI).
 • Je werkt samen met een breed scala aan internationale studenten en geeft een echte ervaring van hoe het is om te werken en samen te werken met je collega's uit een breed scala aan culturen uit Europa, Nigeria, India, China, Vietnam en Noord-Amerika.
 • U krijgt de gelegenheid om een toonaangevend service- of productiebedrijf te bezoeken om inzicht te krijgen in de complexiteit van real-world wereldwijde activiteiten, zoals Jaguar Land Rover.
 • Je wordt ondersteund door Business English-taaldiagnostiek en tutorondersteuning om je te helpen verbeteren in de internationale zakelijke taal.
 • Je wordt onderwezen door hooggekwalificeerde module-docenten met aanzienlijke professionele praktijkervaring met een scala aan management- en internationale zakelijke rollen.

122619_girl-presents-on-whiteboard1.jpgFoto door Matthew Henry uit Burst

Natuurlijk diepgaand

Om deze cursus te voltooien, moet een student alle volgende kernmodules (in totaal 120 studiepunten) succesvol afronden:

 • Bedrijfsfinanciering - 20 studiepunten
 • De geïntegreerde onderneming - 20 credits
 • Leiderschapsontwikkeling - 20 studiepunten
 • Internationaal strategisch management - 20 studiepunten
 • Major project - 40 studiepunten
 • Internationale operationele strategie en innovaties - 20 studiepunten
 • Cross-cultureel management - 20 studiepunten

Om deze cursus te voltooien, moet een student met succes ten minste 60 studiepunten behalen uit de volgende indicatieve lijst van optionele modules.

 • Onderzoeksprojectmanagement - 20 studiepunten
 • Onderzoekspraktijk - 20 studiepunten

Alle kernmodules worden gegarandeerd uitgevoerd. Optionele modules variëren van jaar tot jaar en de gepubliceerde lijst is slechts indicatief.

Cursusstructuur

De cursus duurt 12 maanden (voltijds, start van september of januari) of 15 maanden (voltijds, start van september) en is opgesplitst in drie fasen, die elk minstens 10 weken duren (fase 1 vindt plaats over twee termijnen op alleen de Pathway 15 maanden). Beoordeling is van praktische aard, inclusief opdrachten, rapporten, presentaties en examens.

Elke module bestaat uit een mix van lezingen, seminars, workshops, online interactieve activiteiten en beoordelingen. Meestal wordt elke module wekelijks onderwezen tijdens de looptijd, bestaande uit drie uur per module per week verdeeld in sessies van één, twee of drie uur. Een totaal van 9 contacturen per week is typisch gedurende een periode van 10 weken voor fase 1 en fase 2. Fase 3 zal bestaan uit drie uur contacttijd per week, aangevuld met projecttoezichtvergaderingen wanneer en wanneer vereist voor het grote project.

Elke module met 20 studiepunten is ontworpen om 200 uur studie te vereisen, waarvan 30 uur of meer via direct contact met modulleraren. De resterende tijd zal bestaan uit zelfstandig leren, dat zal worden gestructureerd met begeleiding van de docent van de module om activiteiten zoals online leren, lezen en groeps- of teamwerk op te nemen.

De nadruk zal op de groep worden gelegd als een leermiddel. Er zal een groepsdiscussie zijn van praktische managementsituaties en -problemen, gebruikmakend van case studies, probleemsituaties en scenario's en, waar relevant, de eigen ervaringen van de deelnemers.

Beoordeling van het programma is ontworpen om een integraal onderdeel van uw leerproces te zijn, het verbeteren en aantonen van uw kennis en praktijk. U krijgt formatieve feedback via een combinatie van zelfreflectie, peergroup en feedback van de tutor. Summatieve beoordelingen geven een maat voor de mate waarin u de leerresultaten van de modules hebt bereikt.

Beoordeling binnen de modules zal verschillende vormen aannemen, waaronder cursussen opdrachten, rapporten, gecontroleerde beoordeling, examens en het proefschrift of project. Mogelijk moet je het proefschrift of project verdedigen via een viva, op basis van de vaardigheden die in het programma zijn ontwikkeld.

Al onze Management Pathways zijn professioneel geaccrediteerd door het Chartered Management Institute (CMI), en zorgen ervoor dat de cursussen relevant en geavanceerd zijn, dit betekent dat u naast het masterdiploma een CMI QCF niveau 7-certificaat ontvangt.

U krijgt het CMI-lidmaatschap voor de duur van de cursus en profiteert van volledige toegang tot Management Direct, het toonaangevende online ondersteuningsprogramma van CMI voor managers en leiders. Je komt ook in aanmerking voor het mentorschema van de CMI en hebt de mogelijkheid om evenementen bij te wonen, je te helpen netwerken en branchelinks te creëren.

Toelatingseisen

We hebben een van de volgende nodig:

Essentiële benodigdheden

Essentieel - Toegang tot fase één (12 maanden)

 • Een eredoctoraat van een Britse universiteit of vergelijkbare instelling (minimaal 2: 2)
 • Een gelijkwaardige kwalificatie op universitair niveau van een buitenlandse universiteit of gelijkwaardige instelling (minimaal 2: 2)
 • Een pre-masterprogramma goedgekeurd door Birmingham City University
 • Een pre-masterprogramma met minimaal 55% gemiddeld

Essentieel - toegang tot fase één (15 maanden)

 • Maximaal een voldoende (derde) graad van een Britse universiteit of vergelijkbare instelling of een gelijkwaardige kwalificatie op universitair niveau van een buitenlandse universiteit of vergelijkbare instelling.

Essentieel - toegang tot fase twee

 • Een postgraduaatcertificaat (niveau 7 of gelijkwaardig, een minimumwaarde van 60 studiepunten) in een zakelijk onderwerp in lijn met het gekozen Pathway (internationaal zakendoen, financiën, marketing of ondernemerschap)
 • Kandidaten moeten een uitgebreide aanvraag indienen om aan te tonen hoe hun postgraduaatcertificaat voldoet aan de leerresultaten van het programma in de equivalente fase

Essentieel - toegang tot fase drie

 • Een postdoctoraal diploma (niveau 7 of gelijkwaardig, een minimumwaarde van 120 studiepunten) * in een zakelijk onderwerp dat is afgestemd op het gekozen Pathway (internationaal zakendoen, financiën of marketing).
 • Kandidaten moeten een uitgebreide aanvraag indienen om te bewijzen hoe hun postdoctorale diploma voldoet aan de leerresultaten van het programma in de vergelijkbare fase.
 • Kandidaten moeten geslaagd zijn voor een module voor onderzoeksmethoden (niveau 7 of gelijkwaardig, een minimumwaarde van 20 studiepunten) * en moeten een origineel proefschriftvoorstel indienen dat door het programmateam is goedgekeurd voordat de toelating wordt goedgekeurd.

* Andere kwalificaties worden per geval bekeken.

Aanvullende informatie voor EU / internationale studenten

Essentieel

Aanvragen van internationale aanvragers met gelijkwaardige kwalificaties zijn welkom.

Naast de bovengenoemde academische toelatingseisen, hebben internationale en EU-studenten ook de kwalificaties nodig die in deze tabel worden beschreven.

Engelse taalvereisten 2020/21

 • IELTS: 6.0 overall met 5.5 minimum in alle bands. Als u niet aan de vereiste IELTS-score voldoet, komt u mogelijk in aanmerking voor een van onze pre-zittingen Engelse cursussen. Houd er rekening mee dat u een veilige Engelse taaltest (SELT) moet hebben om te kunnen studeren voor de pre-zittingen Engelse cursus. Meer informatie.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Ulearn has partnered with over 100 Universities in UK, USA and Canada. The Ulearn Universe includes prestigious Universities across the UK, offering hundreds of courses, including the most sought afte ... Lees meer

Ulearn has partnered with over 100 Universities in UK, USA and Canada. The Ulearn Universe includes prestigious Universities across the UK, offering hundreds of courses, including the most sought after, career-focused courses, panning through the most popular domains. Lees Minder
Halifax , Birmingham , London Borough of Ealing , Manchester , Dundee , Royal Borough of Greenwich , Gillingham , Court Yard , Birmingham , Twickenham , Leicester , Coventry + 11 Meer Minder