MSc Management en Finance

Algemeen

Beschrijving van opleiding

cursus details

Krijg een goed begrip van de kernactiviteiten en managementprincipes, inclusief strategisch management en organisatorische analyse. Je ontwikkelt je leiderschap, kritisch denken en analytische vaardigheden om specifieke bedrijfsdoelen te bereiken en te reageren op bedrijfskritieke uitdagingen.

Het financiële specialisme zal u kennis laten maken met de basisprincipes van organisatorische financiering en hoe u financiële informatie kunt gebruiken om zakelijke beslissingen te ondersteunen.

Onze modules zijn ontworpen door academici en experts uit de industrie om ervoor te zorgen dat de kennis en vaardigheden die u ontwikkelt overeenkomen met verantwoordelijkheden op het hoogste niveau in organisaties in alle sectoren.

Met een sterke focus op actieleren wordt uw ervaring verbeterd door de bedrijfssimulatiesuite, waarmee u uw evaluatie- en besluitvaardigheid kunt verbeteren door strategieën te ontwikkelen om te reageren op een aantal bedrijfskritieke uitdagingen.

Deze cursus is ideaal als u de ambitie heeft om uw managementvooruitzichten te ontwikkelen, met een specifieke focus op financieel management.

Voordelen van de cursus

In het kader van onze sterke focus op actieleren, maakt u gebruik van een speciaal gebouwde bedrijfssimulatie-suite, die voorzieningen imiteert die worden gebruikt om de hulpdiensten te trainen. Je krijgt bedrijfskritieke uitdagingen en situaties te zien en zal in teams werken aan het bedenken van responsstrategieën, waarbij je realtime bedrijfsinformatie gebruikt om je aanpak te formuleren. Onmiddellijke feedback helpt u bij het evalueren en verbeteren van uw analytische en besluitvaardigheden.

Je lessen omvatten lezingen, seminars en tutorials, met zowel individueel als groepswerk. Je modules worden gegeven door een mix van academisch personeel van experts, van wie velen fellows zijn van de Academie voor Hoger Onderwijs, samen met professionals uit de sector.

U kunt ervoor kiezen om een ​​consultancyproject te starten met een van onze partnerorganisaties in de publieke, private en liefdadige sectoren, om rechtstreeks met de klant over de fijnere details van het project te onderhandelen en uw onderzoek aan uw klant en academische supervisor te presenteren.

Gastcolleges gedurende het hele jaar zullen u zowel inspireren als voorzien in netwerkmogelijkheden met potentiële werkgevers. Verleden sprekers zijn de CEO van de London Stock Exchange en de plaatsvervangend agent van de Bank of England in Yorkshire en Humber.

Toelatingseisen

Aanvragers moeten minstens een tweede graads graad hebben of een gelijkwaardige ervaring of opleiding hebben, normaal gesproken vanuit de werkomgeving.

Alle toepassingen moeten worden ondersteund door een referentie, hetzij academisch of professioneel.

Alle aanvragers moeten voldoen aan onze universitaire Engelse taalvereisten.

IELTS:

IELTS 6.0 zonder vaardigheden onder 5.5, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke sollicitant die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

VOLWASSEN AANVRAGERS

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen aanvragers die academisch potentieel aantonen. We hebben meestal wat bewijs nodig van recente academische studie, bijvoorbeeld het voltooien van een toegangscursus, maar recente relevante werkervaring kan ook worden overwogen. Houd er rekening mee dat voor sommige van onze professionele cursussen alle aanvragers moeten voldoen aan de opgegeven toegangscriteria en in deze gevallen kan werkervaring niet als vervangend worden beschouwd.

CONTROLEER UW KWALIFICATIES

Als je een internationale student bent, kunnen we je helpen je kwalificaties te vergelijken en te verifiëren. Neem contact op met ons International Office op 44 (0) 113 812 1111 09.00 tot 17.00 ma-do / 09.00 tot 16.30 uur vrij GMT of e-mail internationaloffice@leedsbeckett.ac.uk.

NOODZAKELIJK OM UW ENGELS TAALVAARDIGHEID TE VERBETEREN?

Maak je geen zorgen als je niet het vereiste niveau Engels hebt voor je gekozen cursus. We bieden een breed scala aan cursussen die zijn ontworpen om u te helpen uw kwalificaties en Engelse taalvaardigheid te verbeteren, waarvan de meeste zijn geaccrediteerd door de British Council.

Baanperspectieven

Het toevoegen van een brede managementkwalificatie aan uw bestaande kennis zal uw begrip van organisatiestrategieën, uitdagingen en kansen vergroten. Je zult ook je inzicht in financiën ontwikkelen, en je de nodige ervaring bieden om te slagen in verschillende managementrollen binnen de publieke, private en liefdadige sectoren.

 • Bedrijfsmanager
 • Financieel manager
 • Operations Manager

Carriere advies

Ons toegewijde team voor banen en carrières biedt deskundig advies en een groot aantal middelen om u te helpen bij het kiezen en verkrijgen van werk. Of u nu in uw eerste of laatste jaar zit, u kunt met medewerkers van ons Carrièrebureau praten die u advies kunnen geven bij het schrijven van een CV voor het zoeken naar een baan.

Onderwijzen en leren

Kernmodules

 • Financiële analyse van beslissingen
 • Bedrijfsstrategie
 • Management, mensen
 • Hedendaagse marketing
 • Bedrijfsfinanciën
 • Beheer van financiële middelen

Optiemodules

 • Live commercieel project
 • Proefschrift

Vergoedingen en financiering

Britse en EU-studenten

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die inschrijven in 2018/19 is £ 6500. Het bedrag dat u betaalt, kan elk jaar stijgen om rekening te houden met de effecten van inflatie.

Internationale studenten

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die inschrijven in 2018/19 is £ 12500. Het bedrag dat u betaalt, wordt voor elk jaar van uw cursus op dit niveau vastgesteld.

uitrusting

Bibliotheek

Onze bibliotheek is 24 uur per dag, zeven dagen per week, elke dag van het jaar geopend en biedt u toegang tot gespecialiseerde boeken en tijdschriften, leerruimtes, computers, multimediafaciliteiten en verhuur van media-apparatuur. Tienduizenden digitale bronnen van onze bibliotheek, waaronder e-boeken, ejournals en databases, kunnen online worden geopend op een tijd en plaats die bij u past.

The Rose Bowl

De Rose Bowl heeft indrukwekkende onderwijsruimtes, auditoria, conferentiefaciliteiten en een uitstekende lokale reputatie als zakencentrum. De Rose Bowl plaatst onze studenten in het centrum van een dynamische zakengemeenschap.

Simulatie suite

In deze faciliteit gebruik je kritieke beslissings meeslepende simulaties om effectieve leiderschaps- en groepsdeelnemersvaardigheden te ontwikkelen. De simulaties repliceren de complexiteit van real-life scenario's die beslissers uitdagen, gericht op het verbeteren van uw besluitvorming, kritisch denken en communicatieve vaardigheden.

Laatst bijgewerkt op aug 2018

Over de school

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future.

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future. Lees Minder
Leeds , UK Online + 1 Meer Minder