MSc Management (International Business)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Managers hebben een breed scala aan vaardigheden en kennis nodig om te slagen in een internationale arena. Dit 12 maanden durende programma biedt u de kritieke informatie en vaardigheden die nodig zijn om op internationaal niveau te beheren, op basis van de kennis van een veelgeprezen team van academici. De cursus combineert vooruitstrevende managementtheorie met praktijkgerichte vaardigheden op de werkplek en richt zich op hoe internationaal zaken doen, waardoor afgestudeerden een uitstekende basis hebben in vaardigheden die nodig zijn voor de wereldwijde markt van vandaag.


De cursus

Onze MSc in Management (International Business) wordt voltijds onderwezen over twee semesters gevolgd door een proefschrift, door een combinatie van lezingen, seminars, casestudy's, groepswerk voor samenwerkend leren en webgebaseerde discussiegroepen. Studenten worden beoordeeld via individuele opdrachten, groepsprojecten, examens en hun proefschrift.

Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​organisatorisch project uit te voeren, waardoor je echte werkervaring krijgt binnen een bedrijf.

De cursus begint in september en duurt meer dan een volledige 12 maanden. Studenten die het eerste semester met succes hebben afgerond maar niet doorgaan, ontvangen het PG-certificaat. Degenen die beide semesters halen maar het proefschrift niet afmaken, krijgen het PG Diploma.

modules

Core modules:

 • Mensen in organisaties beheren
 • Boekhouding en financieel beheer
 • afzet
 • Operaties en supply chain management
 • Strategisch management
 • Internationale bedrijfsstrategie
 • Bedrijfseconomie
 • Management onderzoek
 • Proefschrift

Optionele modules:

 • Internationale Human Resource Studies
 • Onderhandeling en interculturele communicatie
 • Internationaal zakendoen en Oost-Azië
 • Europese bedrijven
 • Zakelijk ondernemerschap
 • Entrepreneurial Ventures creëren


De kandidaat

De MSc in Management (International Business) zal waarschijnlijk een beroep doen op afgestudeerden in een niet-gerelateerde discipline die streeft naar management en planning om succesvol te opereren op een internationale schaal.

Je hebt een 2: 1 graad of een goedgekeurde beroepskwalificatie. Voor buitenlandse studenten is de standaard Engelse vereiste voor Sheffield University Management School IELTS 6.5 met minstens 6 in elk onderdeel of equivalent.


De school

Sheffield University Management School is er trots op in de top één procent van bedrijfsscholen in de wereld te zijn dankzij een prestigieuze Triple Crown-accreditatie (AMBA, EQUIS, AACSB). Het spectaculaire, door de architect ontworpen gebouw van de school bevindt zich in het groene Broomhill, op slechts 15 minuten lopen van het stadscentrum en op 15 minuten rijden van het Peak District, wat een zeer hoge kwaliteit van leven voor u biedt.

We zijn door onderzoek gestuurd, dynamisch en vooruitstrevend. The School streeft ernaar dat elke afgestudeerde zowel in theorie als in de praktijk klaar en beschikbaar is. Onze academici van wereldklasse en gerenommeerde graden en kwalificaties werken heel hard om dit te garanderen.

Er is ook een speciale carrièreservice beschikbaar om studenten te ondersteunen en om u in contact te brengen met organisaties. De employabilityhub fungeert als een belangrijke interface tussen managementstudenten en de externe wereld. Het is een toegewijde dienst om u te helpen toegang te krijgen tot ondersteuning op het gebied van inzetbaarheid, ontwikkeling van vaardigheden en kansen op de volgende gebieden; postdoctorale projecten, stages, postacademische internationale zomerscholen, beroepsverenigingen en banen.Beurzen

Bezoek de volgende website voor meer informatie over beurzen. https://www.sheffield.ac.uk/postgraduate/taught/finance

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Sheffield is a truly international environment with nearly 25,000 students from 117 countries. With a history stretching back to 1879, it is one of the UK’s leading universities and, ... Lees meer

The University of Sheffield is a truly international environment with nearly 25,000 students from 117 countries. With a history stretching back to 1879, it is one of the UK’s leading universities and, as part of the Russell Group, is renowned for its research and teaching excellence. Lees Minder