MSc Luchttransportbeheer

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Waarom kiezen voor deze cursus

Meer dan vier miljard mensen reizen nu jaarlijks per vliegtuig en het aantal reizen per vliegtuig groeit met meer dan vijf procent per jaar. Onze MSc Air Transport Management geeft u de kennis, vaardigheden en expertise die u nodig hebt om te slagen in de spannende business van luchtvervoer.

Onze School of Hospitality and Tourism Management is een van de beste ter wereld en staat wereldwijd in de top 10 van de QS World University Rankings 2019. Je profiteert van ons baanbrekend onderzoek, onze nabijheid tot twee van de twee grootste luchthavens van het VK en onze uitstekende banden met de industrie.

Wat ga je studeren

Op onze intrigerende en intellectueel uitdagende Air Transport MSc-cursus blijven we op de hoogte van de huidige trends en veranderingen binnen de branche om u beter voor te bereiden op een baan.

Tijdens je studies leer je over de fundamentele aspecten van luchttransportbeheer, en analyseer en debatteer je over theoretische en toegepaste kennis. U leert ook over de werking en organisatie van luchtvaartmaatschappijen en luchthavens en de nieuwste technologie.

Dit is de enige cursus in het VK die u de mogelijkheid biedt om alle drie de commerciële softwarepakketten te gebruiken die tegenwoordig door luchtvaartmaatschappijen worden gebruikt, waaronder OAG, MIDT (Sabre) en Flightglobal. Deze tools zijn essentieel voor het analyseren van gegevens van luchtvaartmaatschappijen en geven u een concurrentievoordeel bij werkgevers.

Studeer en werk in het buitenland

Er kunnen mogelijkheden zijn om waardevolle Europese ervaring op te doen door te werken of onderzoek te doen in het buitenland tijdens je opleiding of kort daarna. Het is mogelijk om dit in de zomerperiode te doen met een Erasmus-beurs die werkt aan je proefschrift of als pas afgestudeerde. Om in aanmerking te komen moet je Erasmus-stage minimaal twee maanden duren.

modules

De vermelde modules zijn indicatief en weerspiegelen de informatie die beschikbaar was op het moment van publicatie. Let op: modules kunnen afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van onderwijs, de vraag van studenten en / of caps van de klassengrootte.

De universiteit hanteert een kredietkader voor alle onderwezen programma's op basis van een tarief van 15 studiepunten. Modules kunnen 15, 30, 45 of 60 studiepunten zijn en bovendien voor sommige masterproeven 90 studiepunten.

Jaar 1 (voltijd)

Module titel staat Semester
Basisprincipes van luchtvervoer Verplicht 1
Marktanalyse en voorspelling van luchttransport Verplicht 1
Luchtvaartvlootplanning Verplicht 1
Onderzoeksmethoden voor luchttransportbeheer Verplicht 1
Luchtvaartmaatschappij Consultancy Project Verplicht 2
Luchtvaartfinanciering Verplicht 2
Luchtvaartonderzoek Verplicht 2
Luchtvaarttechnologie en e-commerce Verplicht 2
Proefschrift Verplicht 2

Toelatingseisen

Een minimum van een Britse graad van 2: 2 of een erkende gelijkwaardige internationale kwalificatie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Surrey was established on 9 September 1966 with the grant of its Royal Charter, but its roots go back to a late 19th-century concern to provide greater access to further and higher e ... Lees meer

The University of Surrey was established on 9 September 1966 with the grant of its Royal Charter, but its roots go back to a late 19th-century concern to provide greater access to further and higher education for the poorer inhabitants of London. Lees Minder