MSc Logistics en Supply Chain Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

Onze MSc is geaccrediteerd door de meest relevante professionele instanties in de logistiek - het Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT) en het Chartered Institute of Procurement and Supply (CIPS) - waarmee u een voorsprong hebt op dit competitieve gebied.

Inhoud van het programma omvat excursies, sprekers uit de branche en een sterk praktisch en probleemoplossend element, geleverd door personeel dat erkend is voor geavanceerd onderzoek en het vertalen van best practices in de industrie.

U zult vertrouwd raken met de tools en technieken die nodig zijn om effectieve en efficiënte supply chains te ontwikkelen die een hogere waarde voor de eindgebruiker opleveren en duurzame bedrijfsgroei mogelijk maken. Je onderzoekt de huidige theorie en onderzoek, ziet hoe dit de praktijk informeert en ontwikkelt innovatieve oplossingen voor real-life logistiek en supply chain problemen.

U profiteert ook van de enorme expertise en middelen van ons Logistics Institute, een faciliteit van wereldklasse op de Business School.

Wat ga je studeren

Je ontwikkelt belangrijke professionele en onderzoeksvaardigheden, evenals een goed begrip van de ethische bedrijfspraktijk. Je zult ook een definitief onderzoeksproject uitvoeren, dat een proefschrift of een zakelijk project kan zijn.

Kernmodules

Alle modules zijn afhankelijk van beschikbaarheid en deze lijst kan op elk moment worden gewijzigd.

  • Principes van logistiek en supply chain management
  • Supply chain-strategie en -ontwerp
  • Besluitvormingstechnieken voor supply chain management
  • Internationale handel en wereldwijde logistiek
  • Duurzaam logistiek en operationeel management
  • Supply Chain-analyse en informatiebeheer

Shipping containers in a portchuttersnap / Unsplash

Uw toekomstperspectieven

Loopbaanondersteuning is verkrijgbaar bij het Student and Graduate Center for Professional Success, het centrale aanspreekpunt voor het verbinden van studenten en bedrijven.

Het bundelt inzetbaarheidactiviteiten van de Hull University Business School en biedt ondersteuning zoals workshops voor mentorschap en het schrijven van cv's. Studenten doen ook ervaring op met het werken met bedrijven gedurende een jaar in de industrie of op korte termijn stages en projecten.

Verken de virtuele rondleiding

https://virtualtour.hull.ac.uk/take-a-look-around/area-of-interest/choose-your-subject/logistics-and-supply-chain-management

Toelatingseisen

Het programma is bedoeld voor afgestudeerden uit elke discipline en voor studenten met een achtergrond in logistiek.

Je hebt minimaal een 2: 2 Honours diploma of internationaal equivalent, een academische referentie en een goede beheersing van het Engels.

Internationale studenten

Als je een Tier 4-studentenvisum nodig hebt om te studeren of als je eerste taal niet Engels is, moet je acceptabel bewijs van je Engelse taalvaardigheidsniveau leveren.

Deze cursus vereist academische IELTS 6.0 in het algemeen, met niet minder dan 5,5 in elke vaardigheid.

Als uw Engels momenteel niet voldoet aan de vereiste standaard van de universiteit voor dit programma, bent u misschien geïnteresseerd in een van onze taalcursussen Engels.

Wilt u meer informatie over dit programma van de University of Hull , vul dan het formulier in en lees ons privacybeleid.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with ... Lees meer

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with thousands of people from across the world. Lees Minder