MSc Kunstmatige Intelligentie en Datawetenschap

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

Gegevens zijn een van de meest waardevolle goederen van de 21e eeuw. Begrijpen hoe u het moet analyseren, valideren en interpreteren om besluitvorming te ondersteunen, zijn sleutelvaardigheden in zowat elke levensfase. Landelijk is er een algemeen erkend tekort aan gekwalificeerde kunstmatige intelligentie (AI) en datawetenschappers om aan de behoeften van de industrie te voldoen.

Deze cursus zal je voorzien van de vaardigheden en het professionele inzicht die je nodig hebt om een carrière in deze snelgroeiende sector te starten. Het programma is gericht op STEM (science, technology, engineering and mathematics) en niet-STEM-afgestudeerden, die hun digitale vaardigheden willen ontwikkelen. Het is ook geschikt voor mensen die op zoek zijn naar bijscholing en het verbeteren van hun carrièremogelijkheden.

Ervaring met programmeren is niet vereist - en u komt mogelijk in aanmerking voor een beurs ter waarde van £ 10.000.

Je behandelt onderwerpen als programmeren, statistiek, machine learning, big data, datavisualisatie, computervisie en de ethische en juridische verantwoordelijkheden van het gebruik van data. Leren wordt online en op de campus geleverd via een reeks op maat gemaakte modules. In het derde semester doe je een academische dissertatie of een industriële stage, waar je je kennis toepast op echte problemen, met behulp van datawetenschap en AI-oplossingen. De universiteit werkt samen met een reeks werkgevers om stagemogelijkheden aan studenten aan te bieden.

Aan het einde van de cursus hebben afgestudeerden sleutelcompetenties ontwikkeld in AI en datawetenschap, waaronder programmeren, datavisualisatie, probleemoplossing en data-interpretatie.

Je bent in staat om AI- en data science-technieken toe te passen op echte problemen; KI en data science-methodologieën kritisch evalueren; empirisch onderzoek plannen, ontwerpen en uitvoeren, en de resultaten van data science en AI-oplossingen interpreteren, presenteren en communiceren.

De cursus combineert expertise van afdelingen van de Faculteit Wetenschappen en Ingenieurswetenschappen, waaronder informatica en natuurkunde en wiskunde. Je hebt toegang tot VIPER - een van de krachtigste high-performance computers in de sector hoger onderwijs. Ons computerwetenschappelijk onderzoek staat op de 5e plaats in het VK voor impact.

beurzen

De universiteit heeft 15 beurzen, elk ter waarde van £ 10.000, ter ondersteuning van studenten die in 2020/21 een voltijdstudie gaan volgen.

De beurzen krijgen prioriteit voor vrouwen, zwarte en gehandicapte studenten en worden gefinancierd door het Office for Students (OfS), Department for Digital, Culture, Media and Sport (DCMS), Department for Business, Energy and Industrial Strategy (BEIS) en het Bureau voor kunstmatige intelligentie (OAI).

Hull-afgestudeerden komen ook in aanmerking voor de Graduate Scholarship-regeling. Als je bent afgestudeerd met een volledig undergraduate-diploma van Hull, ontvang je automatisch £ 3.000 als bijdrage aan je mastercollegegeld.

Laatste validatie in afwachting

We herzien regelmatig onze cursussen om er zeker van te zijn dat ze blijven voldoen aan onze academische normen. Alle wijzigingen aan cursussen doorlopen een hervalidatieproces. 'Final validation pending' betekent dat we van plan zijn dit programma aan te bieden, maar het heeft nog geen definitieve universitaire goedkeuring gekregen. Bel onze Admissions Service op 01482 466850 om te bevestigen dat de cursus is goedgekeurd en zal worden uitgevoerd.

Wat ga je studeren

De belangrijkste studiegebieden voor het programma zijn onder meer concepten en methodologieën met betrekking tot AI, data science en data-analyse.

Het programma begint met een intensieve module in programmeervaardigheden, waar je vanaf het begin leert coderen, om ervoor te zorgen dat iedereen voorbereid is op de data science- en AI-modules die volgen.

  • Core programmeervaardigheden en -technieken, inclusief het ontwerpen en coderen van applicaties, en de belangrijke principes van code-ontwerp en -ontwikkeling.
  • Tools en technieken voor datawetenschap, waaronder de principes van datawetenschap, data-analyse, visualisatie en interpretatie, en het gebruik van "big data".
  • Hulpmiddelen en technieken voor kunstmatige intelligentie, waaronder probleemoplossing, kennisrepresentatie, machine learning, computervisie, mens-computerinteracties en (mis) informatieverspreiding.
  • Ethische informatica en datawetenschap, waarbij de ethische, juridische, sociale en professionele kaders worden onderzocht waarin datawetenschappers moeten opereren, in het bedrijfsleven en in de samenleving.
  • De toepassing van AI en data science in onderzoek en industrie

Je volgt in trimester 1 één AI en één data science module, samen met de programmeermodule.

In trimester 2 kunt u met verdere AI- en data science-modules uw vaardigheden en kennis ontwikkelen en u voorbereiden op uw proefschrift door casestudy's te onderzoeken en een onderzoeksvoorstel te ontwikkelen.

Het proefschriftproject zal gebaseerd zijn op een van onze industriële partners, die real-world data science of kunstmatige intelligentieproblemen oplossen, of op een disciplinair gebied dat relevant is voor uw achtergrond en / of carrièredoelen.

De universiteit werkt samen met een reeks regionale partners, waaronder: Humber Outreach Partnership; Spencer Group; JR Rix & Sons; KCOM; De diepte; Lampada Digital Solutions; Optalysys en C4DI om stages aan te bieden met zakelijke projecten uit de echte wereld.

Hoe je zult leren

Levering van de kerninhoud vindt online plaats. Persoonlijke sessies zullen gericht zijn op het oplossen van problemen, groepswerk en de toepassing van kernkennis, en het gebruik van de computerwetenschappelijke faciliteiten van de universiteit, waaronder ons krachtige computercluster, Viper, mogelijk maken.

Het onderwijs op de campus is beperkt tot een beperkt aantal dagen per week en wordt gedurende de cursus vastgelegd. Je wordt aangemoedigd om je professionele en leerervaringen toe te passen op je opleiding en om samen te werken met studenten met verschillende ervaringen om de voordelen van het programma te maximaliseren.

Er zal online ondersteuning zijn om te helpen bij de overgang naar postdoctorale studie, met onderwerpen als terugkeer naar de studie, verwachtingen, de taal van postdoctorale studie en tijdmanagement.

Leren, onderwijzen en beoordelen zullen worden gekenmerkt door verschillende soorten beoordeling en het vermijden van op herinnering gebaseerde getimede examens. Je krijgt een tutor toegewezen om je academische ontwikkeling te ondersteunen.

138308_pexels-photo-373543.jpeg

Uw toekomstperspectieven

De integratie van onze zakenpartners bij het ontwerp en de uitvoering van het programma zal een belangrijke focus leggen op de inzetbaarheid van afgestudeerden van het programma. Inzetbaarheid en het aantonen van het ontwikkelen van digitale vaardigheden zullen in het hele programma worden ingebed, met extra ondersteuning van de dienst Carrière, Ondernemerschap en Studeren in het buitenland aan de universiteit. De cursus bereidt je voor om te werken als datawetenschapper in een breed scala van industrieën, of om verder te studeren in een breed scala aan disciplines.

Honoraria en financiering

Home / EU:

  • £ 8.800

Britse en EU-studenten kunnen een masterlening afsluiten om te helpen met het collegegeld en de kosten van levensonderhoud. Ze bieden tot £ 11,222 voor fulltime en parttime onderwezen en onderzoeksmastercursussen in alle vakgebieden.

Internationale:

  • £ 17.200

Internationale aanvragers moeten mogelijk een aanbetaling voor het collegegeld betalen voordat de cursus begint.

Kunstmatige intelligentie en datawetenschapbeurzen

De University of Hull heeft overheidsfinanciering gekregen om een beperkt aantal beurzen aan te bieden, elk ter waarde van £ 10.000, om studenten met een grotere deelname te ondersteunen.

Graduate Scholarship

De University of Hull is verheugd om afgestudeerden die doorgroeien van een niet-gegradueerde naar een postdoctorale studie een £ 3.000 studiebeurs aan te bieden voor de kosten van hun collegegeld.

Britse en EU-beurzen en beurzen

De universiteit biedt een reeks beurzen aan om je te helpen bij je studie.

Toelatingseisen

Als conversie MSc is dit programma specifiek ontworpen om toegankelijk te zijn voor studenten met een breed scala aan niet-computationele achtergronden. Kandidaten met een 2.2 Undergraduate-diploma in een onderwerp dat een numerieke component of gelijkwaardige industriële ervaring omvat, worden uitgenodigd om te solliciteren.

Internationale studenten

Als je een Tier 4-studentenvisum nodig hebt om te studeren of als je eerste taal niet Engels is, moet je acceptabel bewijs van je Engelse taalvaardigheidsniveau leveren.

Deze cursus vereist academische IELTS 6.0 in het algemeen, met niet minder dan 5,5 in elke vaardigheid. Zie andere Engelse taalvaardigheidskwalificaties die door deze universiteit worden geaccepteerd.

Als uw Engels momenteel niet voldoet aan de vereiste standaard van de universiteit voor dit programma, bent u misschien geïnteresseerd in een van onze taalcursussen Engels.

Bezoek uw landpagina voor meer informatie over onze toelatingseisen.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with ... Lees meer

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with thousands of people from across the world. Lees Minder