MSc International Tourism and Hospitality Management met stage

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Internationaal reizen is eenvoudiger dan ooit, waardoor er veel vraag is naar ervaren managers. Beheers de vaardigheden die je nodig hebt om te slagen in deze wereldwijde industrie.

Toerisme en gastvrijheid zijn van vitaal belang voor economieën over de hele wereld. Dit is een sector vol kansen en voortdurend in ontwikkeling.

In deze cursus bestudeer je de nieuwste managementpraktijken en hoe deze van toepassing zijn op toeristische activiteiten, attracties, resorts en meer.

Per industrie, voor industrie

We hebben deze cursus opgezet in samenwerking met luchtvaartmaatschappijen, attracties, hotels en andere organisaties, waaronder de Association of British Travel Agents (ABTA), Expedia en STA Travel. En we werken met nog meer om u uit de eerste hand ervaring in de industrie te bieden tijdens uw studies.

Er zullen live klantenslips, gastdocenten, excursies en industrie-evenementen zijn. Je kunt vergaderingen bijwonen met de regionale ABTA-groep en je hebt de mogelijkheid om stage te lopen bij een van onze partners, waar veel van onze afgestudeerden een baan hebben aangeboden.

Experts in het veld

Je docenten hebben gewerkt in toerisme- en hospitality-organisaties over de hele wereld - met tientallen jaren ervaring tussen hen. En aangezien deze cursus deel uitmaakt van onze Business School, wordt u ook onderwezen door specialisten op gebieden zoals digitale strategie of ondernemerschap.

Met de cursus die is geaccrediteerd door organisaties zoals de Association for Tourism in Higher Education, weet je zeker dat je toegang hebt tot de hoogste niveaus van expertise.

Kenmerken en voordelen

 • Studeer in een cultuurstad - omringd door de uitstekende attracties van Manchester voor de deur, zul je regelmatig toerisme en gastvrijheid in actie zien.
 • Experts op het gebied van toerisme en gastvrijheid - u krijgt les van personeel met uitgebreide ervaring in het beheren van activiteiten in de hotel- en restaurantsector of experts met een achtergrond in touroperatorbeheer.
 • Drievoudig geaccrediteerd - Onze Business School heeft het wereldwijd erkende trio van accreditaties van EQUIS, AACSB en AMBA, waardoor we een van de beste business schools ter wereld zijn.
 • Brancheverbindingen - profiteer van onze uitgebreide brancheverbindingen en zoek opwindende kansen in de bloeiende wereld van internationaal toerisme.
 • Regelmatige branche-evenementen - leer waardevolle inzichten van gastdocenten die in het veld werken en bezoek belangrijke toeristische organisaties en horecagiganten.
 • Praktisch leren - werk samen met werkgevers in toerisme en horeca om uw professionele vaardigheden op het gebied van toerisme en gastvrijheid te ontwikkelen, en breng ze in de praktijk door uw eigen live-project te organiseren.
 • Plaatsingen - bouw een krachtig cv op vol praktijkervaring door vrijwilligerswerk en professionele stages van maximaal 48 weken.
 • Kansen op het gebied van toerisme en gastvrijheid - afgestudeerd met een kwalificatie waarmee u verschillende managementcarrières kunt nastreven in de wereldwijde toerisme- en horecasector.

“Manchester is een bloeiende bestemming die grote aantallen nationale en internationale bezoekers trekt. Het is ideaal om in deze context International Tourism and Hospitality Management te studeren; het kan uw leerervaringen verbeteren en schitterende kansen bieden voor professioneel netwerken. "
Dr. Thanasis Spyriadis
Programmaleider

Cursusinformatie

De cursus behandelt enkele van de belangrijkste vaardigheden die u nodig heeft voor uw carrière, zoals geïdentificeerd door ons netwerk van industriële partners. Onderwerpen omvatten alles van hoe luchtvaartmaatschappijen van plan zijn voor de toekomst, tot welke nieuwe trends groot worden in gastvrijheid.

We bieden optionele eenheden van het ministerie van Marketing, Retail en Toerisme, zodat u zich kunt specialiseren op basis van uw eigen interesses. En met het proefschrift zul je een sectoronderwerp in echte diepte verkennen om een expert op dat gebied te worden.

Je zult tijdens de cursus regelmatig worden blootgesteld aan de industrie. Je kunt er ook voor kiezen om een stage van 36 tot 48 weken hier in het Verenigd Koninkrijk of elders te lopen. Onze partners zijn organisaties zoals Manchester Airport en Qantas.

De onderstaande eenheden geven de cursusinhoud aan voor deelname in september 2020.

Kerneenheden

 • Toegepast onderzoeksproject
 • Toegepast onderzoeksvoorstel
 • Internationaal strategisch management
 • Zakelijke analyse van de horeca
 • Toerisme en hospitality marketing
 • Strategie voor digitaal
 • Luchtvaartmaatschappij en touroperators
 • Toerisme en gastvrijheid
 • Toerisme meesters leren

Plaatsingsmogelijkheden

Je kunt nuttige werkervaring opdoen via het Postgraduate Stageprogramma van de Business School. Met een stage voor de korte termijn laat je niet alleen potentiële werkgevers zien dat je klaar bent om aan het werk te gaan, maar krijg je ook wat essentiële ervaring en een aantal waardevolle verbindingen voor je professionele netwerk.

Terwijl een stage minstens 100 uur werk inhoudt - beginnend tussen november en begin augustus - is de manier waarop je die uren uitvoert flexibel. Je zou fulltime kunnen werken tijdens een pauze in je studie, of je kunt een dag of twee per week doen gedurende de hele periode, passend bij je studie.

Optioneel stagejaar

Wanneer je je onderwezen eenheden met succes hebt afgerond, heb je de mogelijkheid om een stage van 36-48 weken te volgen. U wordt ondersteund door ons stagebureau, dat uitgebreide contacten heeft met de toerisme- en horecasector en meer dan 25 jaar ervaring heeft in het helpen van studenten bij het vinden van stages.

Het stagebureau adverteert met een verscheidenheid aan mogelijkheden, ondersteunt en adviseert over het sollicitatie- en wervingsproces en blijft je ondersteunen terwijl je niet op de universiteit bent.

Voor deze stage geldt een toeslag.

Uitsplitsing van studie en beoordeling

10 studiepunten staan gelijk aan 100 uren studie, wat een combinatie is van lezingen, seminars en praktische sessies, en onafhankelijke studie. Een Masters-kwalificatie bestaat meestal uit 180 credits, een PGDip 120 credits, een PGCert 60 credits en een MFA 300 credits. De exacte samenstelling van je studietijd en beoordelingen voor de cursus is afhankelijk van je optiekeuzes en leerstijl, maar dit kan zijn:

Studie

 • Fulltime 20% lezingen, seminars of iets dergelijks; 0% plaatsing; 80% onafhankelijke studie

Beoordeling

 • Fulltime 100% cursussen; 0% praktisch; 0% onderzoek

Toelatingseisen

Je hebt een goede Britse honours-graad nodig - ten minste een 2: 2 - of het internationale equivalent, voor elk onderwerp. We kunnen uw aanvraag ook in overweging nemen als u relevante managementervaring heeft.

Voor internationale studenten zie www. MMU .ac.uk / internationaal

Engelse taalvereisten

We hebben IELTS nodig met een algehele score van 6,5 met niet minder dan 5,5 in elke categorie, of een gelijkwaardige geaccepteerde Engelse kwalificatie.

Vergoedingen en financiering

Britse en EU-studenten

 • Voltijdvergoeding: £ 9.250 per jaar. Het collegegeld blijft hetzelfde voor elk jaar van je opleiding, op voorwaarde dat je het binnen het normale tijdsbestek voltooit (geen herhalingsjaren of studieonderbrekingen).

Niet-EU- en Channel Island-studenten

 • Voltijdvergoeding: £ 15.000 per jaar. Het collegegeld blijft hetzelfde voor elk jaar van je opleiding, op voorwaarde dat je het binnen het normale tijdsbestek voltooit (geen herhalingsjaren of studieonderbrekingen).

Extra informatie

Een Masters-kwalificatie omvat typisch 180 credits, een PGDip 120 credits, een PGCert 60 credits en een MFA 300 credits. Collegegeld zal hetzelfde blijven voor elk jaar van de studie, mits de cursus wordt voltooid in de normale tijd (geen herhaling jaar of pauzes in studie).

Bijkomende kosten

Specialistische kosten

 • Optionele schatting: £ 400-900

Alle boeken die nodig zijn voor de cursus zijn verkrijgbaar bij de bibliotheek. De universiteit heeft ook pc-labs en een leenservice voor laptops. Veel studenten kiezen er echter voor om enkele van de basisboeken voor de cursus en / of een laptop te kopen. Studenten moeten mogelijk ook enkele van hun opdrachten en andere documenten afdrukken. Printkosten op de campus beginnen vanaf 5 cent per pagina. De geschatte kosten zijn £ 300 voor een laptop tot £ 100 per jaar voor boeken en afdrukken. Naast het bovenstaande kunnen studenten ervoor kiezen om op internationale excursie te gaan. De geschatte kosten voor deze activiteit liggen tussen £ 300 en £ 500. Dit is optioneel en er is een lokaal alternatief voor elke student die ervoor kiest om niet te gaan.

Plaatsingskosten

 • Optionele schatting: £ 1.850

Wanneer je je onderwezen eenheden met succes hebt afgerond, heb je de mogelijkheid om een plaatsing van 36-48 weken te volgen. Je wordt ondersteund door ons stagebureau, dat uitgebreide contacten heeft met de toerisme- en horecasector en meer dan 25 jaar ervaring heeft in het helpen van studenten bij het vinden van stages. Het stagebureau adverteert met verschillende mogelijkheden, ondersteunt en adviseert over het sollicitatie- en wervingsproces en blijft u ondersteunen terwijl u weg bent van de universiteit. De kosten voor het stagejaar worden geschat op £ 1.850.

Carriere vooruitzichten

Studenten volgen onze cursus vanuit verschillende achtergronden. Sommigen werken al in de sector, anderen zijn net afgestudeerd (in alles van bedrijf tot muziek). Het aantal loopbaantrajecten na de cursus is net zo gevarieerd.

Met de vaardigheden die u tijdens deze cursus leert, kunt u werk zoeken in:

 • Touroperaties
 • Resort management
 • Hotelactiviteiten
 • Bestemmingsmarketing
 • Restaurant beheren

Veel afgestudeerden kiezen er ook voor om afgestudeerde managementschema's aan te vragen als onderdeel van hun loopbaan.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

Manchester Metropolitan University is home to a diverse international student population from more than 130 countries. The University is ranked amongst the world’s top 200 universities under 50 years ... Lees meer

Manchester Metropolitan University is home to a diverse international student population from more than 130 countries. The University is ranked amongst the world’s top 200 universities under 50 years old, which is a measure of its commitment to delivering and supporting quality research and teaching. Manchester Metropolitan provides its students with regular employability events including advice workshops, industry networking, guest speakers and careers fairs. The University also has industry links with many global companies, including IBM, Bentley Motors, Bosch, Microsoft, Nike, Adidas, Manchester City Football Club and Walt Disney. A range of scholarships exclusive to international students is also available, up to the value of £5,000. Lees Minder

Accreditaties

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited