MSc International Tourism Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Toerisme is misschien wel 's werelds grootste en meest universele industrie en raakt alle continenten. Het is een groeiende industrie en een die een reeks bekwame professionals vereist om de groei en impact te beheersen.

Deze Masters zullen je voorzien van de geavanceerde kennis en kritische inzichten die nodig zijn om te werken in de diverse en dynamische toeristische sector. Ons stimulerende en uitdagende programma is gebaseerd op een alomvattende benadering om het toerisme en zijn relaties met de economie, het milieu en de maatschappij te begrijpen, binnen een brede zakelijke context.

We hanteren een realistische benadering van toerisme die de kloof tussen theorie en toepassing overbrugt, ondersteund door gastsprekers en excursies.

Na je afstuderen ben je goed geplaatst om posities te vinden bij internationale toeristische bedrijven en bedrijven als bestemmingsmanagers, marketeers, consultants en hotel- en evenementmanagers, evenals functies voor toerismeontwikkeling, planning en impactbeoordeling in de private en publieke sector.

Verbeter je diploma met mogelijkheden voor Study Abroad

Double Degree

Breng je eerste jaar door bij Exeter en een tweede jaar bij een andere internationale instelling van wereldklasse, wat resulteert in twee Masters-graden en de mogelijkheid om je kennis nog verder uit te breiden. We bieden drie fantastische Double Degree-opties met:

 • Grenoble Ecole de Management in Frankrijk
 • EBS University of Business and Law in Duitsland
 • Fudan University School of Economics in China

De mogelijkheid om te studeren bij Fudan is specifiek voor MSc Economics, MSc Economics

Programmastructuur

Dit programma is beschikbaar om 12 maanden fulltime over drie termijnen te studeren en is gedurende deze hele tijd universitair. De aangeleerde onderdelen van het programma worden in de eerste twee termen afgeleverd, waarbij de derde en het grootste deel van de zomer worden verlaten om uw proefschrift te onderzoeken, te schrijven en in te dienen. Het programma is in zijn geheel van september tot september.

Tijdens het programma, studeer je modules (inclusief het proefschrift) in totaal 180 credits.

Houd er rekening mee dat programmastructuren kunnen worden gewijzigd.

Het programma is onderverdeeld in onderwijseenheden, modules genaamd waaraan een aantal 'credits' is toegewezen. De credit rating van een module is evenredig met de totale werkbelasting, waarbij 1 credit nominaal overeenkomt met 10 uur werk.

Leren en onderwijzen

Onze postdoctorale onderwijsprogramma's maken gebruik van een scala aan lesmethoden, waaronder lezingen, seminars en tutorials.

lezingen

Het doel van lezingen is om u informatie te geven over ideeën die centraal staan ​​in de module en om u te helpen bij het ontwikkelen van uw begrip van complexe ideeën. Veel lesmateriaal voor colleges wordt elektronisch ter beschikking gesteld om de aantekeningen die je tijdens het college maakt te begeleiden. Lezingen worden gegeven door een reeks stafleden, waaronder vooraanstaande professoren, die hun nieuwste onderzoeksresultaten integreren in de les die u ontvangt. Gastsprekers, waaronder leden van het bedrijfsleven, dragen ook bij aan sommige modules.

Seminars en tutorials

Seminars en tutorials omvatten een grondige verkenning van de onderwerpen die in colleges worden behandeld, en geven je de gelegenheid om verschillende concepten en theorieën te bespreken en feedback te krijgen op je schriftelijke opdrachten.

Beoordeling

Modules worden beoordeeld door een combinatie van groepswerk, cursussen, projectwerk en examens; de weging van elk van deze componenten zal variëren volgens de academische vereisten van de module. Examens worden normaliter aan het einde van de module afgenomen, in januari en mei / juni.

Toelatingseisen 2020

 • Een 2: 2 graad (50%) met onderscheidingen in elke discipline van een erkende universiteit.
 • IELTS (Academisch) Algemene score 6.5. Niet minder dan 6.0 in elke sectie.
 • TOEFL IBT * Algemene score 90 met minimumscores van 21 voor schrijven, 21 voor luisteren, 22 voor lezen en 23 voor spreken.

Internationale studenten

Als u een internationale student bent, bezoekt u onze internationale equivalentiepagina's zodat u kunt zien of uw bestaande academische kwalificaties voldoen aan onze toelatingseisen.

Careers

Onze masterprogramma's zijn ontworpen om je voor te bereiden op een succesvolle carrière, waar ter wereld je ook van plan bent te werken. Werkgevers verwachten geavanceerde communicatie- en technische vaardigheden, teamwerk en onafhankelijk onderzoek, projectmanagement en de nieuwste specialistische kennis van hun postdoctorale rekruten.

Een MSc in International Tourism Management stelt u in staat om de toeristische, management- en professionele vaardigheden en vakdeskundigheid te ontwikkelen die u vanaf uw eerste carrière een waardevol bezit zullen maken.

Carrières in internationaal toerismebeheer

Een MSc in International Tourism Management, met de nadruk op data-analyse, strategie en duurzaam en wereldwijd denken, bereidt je voor op een leider in internationaal toerisme en om een carrière te ontwikkelen in verschillende rollen, waaronder:

 • Hotel Manager
 • Toerismebureau
 • Toerisme consultant
 • Marketing executive
 • Vastgoedanalist

Potentiële werkgevers zijn onder meer internationale hotelketens zoals Hilton, Holiday Inn, Radisson; kleinere boetiekhotels en eco-resorts; toerisme autoriteiten; adviesraden van de overheid; Destination Management Organisations (DMO's); Nationale parken en bedrijfsverbeteringsdistricten (BID's). In toenemende mate verwachten de meeste werkgevers op dit gebied dat posthouders betrokken raken bij kwesties van economische ontwikkeling, strategische planning en regeneratie. De particuliere sector, waaronder particuliere erfgoedsites, bezoekersattracties en recreatie- en conferentiebedrijven, biedt ook een breed scala aan werkgelegenheid.

Door een zorgvuldige selectie van uw optionele modules zoals Internationaal HR-management, Marketingstrategie, Event Management, Ondernemerschap of Management in een multinationale context, kunt u een specialisatie verder ontwikkelen om uw inzetbaarheid in uw gekozen carrière te verbeteren.

Onze carrières

Je vaardigheden en carrièreperspectieven ontwikkelen

De University of Exeter Business School biedt een scala aan ondersteuning om vaardigheden te ontwikkelen die aantrekkelijk zijn voor werkgevers.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Exeter, in the south-west of the UK, is one of the top universities in the world. Our two locations in Exeter and Cornwall offer beautiful campuses in vibrant communities and are ide ... Lees meer

The University of Exeter, in the south-west of the UK, is one of the top universities in the world. Our two locations in Exeter and Cornwall offer beautiful campuses in vibrant communities and are ideal environments in which to study and live. Lees Minder