MSc International Marketing

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Waarom kiezen voor deze cursus

“Onze cursus biedt een uitstekende opstap naar een opwindende carrière. U profiteert van Surrey Business School's lange en voortdurende traditie van onderzoek en onderwijs in zowel marketing als retail.

Gerund door de afdeling Marketing en Retail Management, zal deze cursus je intellect strekken door de combinatie van een analytische aanpak en een wereldwijde focus.

Deze cursus moedigt je ook aan om ondernemend en innovatief te zijn, waardoor je waardevolle kansen krijgt om tijdens je hele studie met echte bedrijfsproblemen te werken. ”
Dr. Alvina Gillani
Programmaleider

143442_rsz_dsc_9541.jpg

Wat ga je studeren

De verschillen tussen landen en culturen hebben altijd voor spannende marketinguitdagingen gezorgd. Deze cursus geeft je een uitgebreide insider's kijk op kerntheorieën, concepten en meer en zal je inspireren en vormen tot een afgestudeerde die klaar staat om deze uitdagingen aan te gaan. We zorgen ervoor dat u goed bent uitgerust om te navigeren en de unieke verantwoordelijkheden te begrijpen waarmee marketingprofessionals worden geconfronteerd in onze steeds veranderende, geglobaliseerde wereld.

Het bestuderen van deze cursus zal u helpen vertrouwd te raken met de strategieën en tactieken die worden gebruikt in internationale marketing en de implicaties hiervan. We zullen ook uw begrip van marketingbeheer voor multinationale en wereldwijde organisaties vergroten

Professionele erkenning

MSc - Association to Collegiate Schools of Business (AACSB)

Geaccrediteerd door de Association om Collegiate Schools of Business (AACSB) te bevorderen.

MSc - Chartered Institute of Marketing (CIM)

Geaccrediteerd door The Chartered Institute of Marketing (CIM) voor het behalen van CIM-kwalificaties via de Graduate Gateway.

MSc - Instituut voor export en internationale handel (IOEIT)

Dit programma is geaccrediteerd door het Institute of Export and International Trade.

Studeer en werk in het buitenland

Er kunnen mogelijkheden zijn om waardevolle Europese ervaring op te doen door te werken of onderzoek te doen in het buitenland tijdens je opleiding of kort daarna. Het is mogelijk om dit in de zomerperiode te doen met een Erasmus-beurs die werkt aan je proefschrift of als pas afgestudeerde. Om in aanmerking te komen moet je Erasmus-stage minimaal twee maanden duren.

Graduate prospects

Als u besluit om u aan te melden bij het Chartered Institute of Marketing (CIM) als een gelieerde onderneming, kunt u CIM-kwalificaties studeren zonder alle modules te hoeven voltooien. Voor de meeste kwalificaties hoeft u slechts twee beoordelingen te maken in plaats van de gebruikelijke drie. Daarom voeg je een individuele prijs toe als aanvulling op je diploma.

Er zijn kosten verbonden aan deelname aan CIM.

modules

De vermelde modules zijn indicatief en weerspiegelen de informatie die beschikbaar was op het moment van publicatie. Let op: modules kunnen afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van onderwijs, de vraag van studenten en / of caps van de klassengrootte.

De universiteit hanteert een kredietkader voor alle onderwezen programma's op basis van een tarief van 15 studiepunten. Modules kunnen 15, 30, 45 of 60 studiepunten zijn en bovendien voor sommige masterproeven 90 studiepunten.

Jaar 1 (voltijd)

Module titel staat Semester
Toegepast marketingonderzoek Verplicht 1
Internationaal bedrijfsbeheer Verplicht 1
Internationaal marketingmanagement Verplicht 1
afzet Verplicht 1
Consumentengedrag facultatief 2
Proefschrift in Marketing en Retail Management Verplicht 2
E-Business facultatief 2
Wereldwijde strategie facultatief 2
Geïntegreerde en digitale marketingcommunicatie facultatief 2
Internationale modemarketing en luxe branding Verplicht 2
Internationale detailhandel Verplicht 2
Internationale handel facultatief 2
Inleiding tot marketinganalyse facultatief 2

Optionele modules voor jaar 1 (voltijds) - FHEQ niveau 7

Kies 2 van de 6 modules.

Toelatingseisen

  • Een minimum van een Britse graad van 2: 2 in Business, Business Studies, International Business, Data Analytics, Marketing, Media Studies, Communication Studies, Statistics, Mathematics, Psychology, Sociology of Design Studies, of een erkende gelijkwaardige internationale kwalificatie.
  • Als alternatief zullen we elk graadvak beschouwen als je een 2: 1 Britse graad of hoger, of een erkende gelijkwaardige internationale kwalificatie behaalt.
Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

The University of Surrey is a global community of ideas and people, dedicated to life-changing education and research. With a beautiful and vibrant campus, we provide exceptional teaching and practica ... Lees meer

The University of Surrey is a global community of ideas and people, dedicated to life-changing education and research. With a beautiful and vibrant campus, we provide exceptional teaching and practical learning to inspire and empower our students for personal and professional success. Through our staff and students, Surrey achieves great things. Lees Minder

Accreditaties

AACSB Accredited