MSc International Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Belangrijke informatie

  • Duur: 1 jaar fulltime,
  • Startdatum: september 2019
  • Solliciteer op: 1 augustus (internationaal), 1 september (UK / EU)

Krijg een goed begrip van de complexiteit van de wereldwijde zakelijke omgeving. Dit zal u helpen slagen in een internationale onderneming.

Je ontwikkelt een diepgaand inzicht in de bedrijfssystemen in Europa, Oost-Azië en opkomende economieën.

U kunt uw diploma afstemmen op uw eigen interesses, door opties te kiezen, waaronder marketing, financiën en ondernemerschap.

Fulltime en parttime studie

Kies ervoor om deze cursus fulltime of parttime te studeren, passend bij uw werk en gezinsleven. Modules voor de voltijdse cursus staan ​​hieronder vermeld.

Neem voor meer informatie over de parttime cursus contact met ons op via bmec@sussex.ac.uk

Hoe zal ik studeren?

Je zult kernmodules en opties bestuderen in de herfst- en lentetermijnen. In de zomerperiode voer je je onderzoeksproject uit.

Beoordeling is door middel van cursussen, ongeziene tests, essays, uitgebreide essays en een onderzoeksproject.

modules

Deze modules lopen in het academische jaar 2018/19. We zijn ook van plan om ze in toekomstige academische jaren aan te bieden. Ze kunnen onbeschikbaar worden vanwege de beschikbaarheid van het personeel, de vraag van studenten of updates van ons curriculum. We zullen ervoor zorgen dat onze aanvragers zo snel mogelijk van dergelijke wijzigingen in modules op de hoogte worden gesteld.

Kernmodules

Kernmodules worden door alle studenten van de cursus genomen. Ze geven je een stevige basis in je gekozen onderwerp en bereiden je voor om de onderwerpen te verkennen die je het meest interesseren.

opties

Naast je kernmodules kun je opties kiezen om je horizon te verbreden en je cursus aan te passen aan je interesses.

Hoeveel kost het?

vergoedingen

  • UK / EU-studenten: £ 11,450 per jaar
  • Kanaaleilanden en studenten op het eiland Man: £ 11,450 per jaar
  • Internationale studenten: £ 20,750 per jaar

Houd er rekening mee dat uw vergoedingen mogelijk jaarlijks worden verhoogd.

Levens kosten

Ontdek de typische woonkosten voor studeren aan Sussex

Hoe kan ik mijn cursus financieren?

Leningen voor postdoctorale masters

Je kunt tot £ 10.609 lenen om te helpen met de kosten en de kosten van levensonderhoud als je cursus begint op of na 1 augustus 2018. Leningen zijn verkrijgbaar bij het Student Loans Company als je uit het VK komt of als je een EU-student bent die voor een meester.

Meer informatie over postgraduate Masters Loans

Beurzen

Ons doel is om ervoor te zorgen dat elke student die bij ons wil studeren ondanks financiële belemmeringen in staat is om getalenteerde en unieke individuen aan te trekken.

Careers

Bereid je voor op een internationale managementcarrière in elke sector. Deze cursus is ook ideaal voor afgestudeerden met een niet-leidinggevende achtergrond die willen deelnemen aan het beroep.

We ontwikkelen internationale managers die comfortabel, zelfverzekerd en effectief om kunnen gaan met tegenhangers van over de hele wereld.

Graduate bestemmingen

92% van de studenten van de afdeling Business en Management was zes maanden na zijn afstuderen in het werk of studeerde verder. Recente University of Sussex Business School zijn naar banen gegaan, waaronder:

  • klantenservice manager, British Airways
  • management afgestudeerde stagiair, Lloyds Bank
  • business unit manager, ministerie van Planning en Ontwikkeling.

(HESA EPI, Bestemmingen van post-afgestudeerde Leavers of Higher Education 2017 survey)

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Sussex is a leading research-intensive university near Brighton. They have both an international and local outlook, with staff and students from more than 100 countries and frequent ... Lees meer

The University of Sussex is a leading research-intensive university near Brighton. They have both an international and local outlook, with staff and students from more than 100 countries and frequent engagement in community activities and services. Lees Minder