MSc International Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Wereldwijd beheren - dit 12-maanden durende programma combineert academische discipline met praktische vaardigheden en uniek onderzoek om u een internationale bedrijfseducatie van wereldklasse te bieden.

U krijgt een kritisch inzicht in de uitdagingen en kansen voor zowel multinationals als het mkb in een snel evoluerende en dynamische wereldeconomie. Sheffield University Management School combineert haar expertise met de internationaal gerenommeerde School of East Asian Studies van de universiteit om u een diepgaand inzicht te geven in zakelijke stijlen en praktijken in Oost-Azië, evenals traditionele Engelssprekende, Europese en opkomende markten.


De cursus

De inhoud van dit programma is praktisch, dus u leert zakelijke vaardigheden en praktische oplossingen die u op de werkplek kunt toepassen bij internationaal bekende experts in hun vakgebied. Door te leren van een breed scala aan academici, verkrijgt u een kwalificatie die bij uitstek geschikt is om u voor te bereiden op een rol in een multinational of een MKB-bedrijf. Deze cursus biedt een uitstekende basis voor de uitdagingen en kansen van zakendoen over de hele wereld.

De MSc in International Management wordt voltijds onderwezen over twee semesters gevolgd door een projectverhandeling, door een combinatie van lezingen, seminars, case studies en groepswerk om interculturele samenwerking te ontwikkelen. Leren wordt aangemoedigd via web-gebaseerde discussiegroepen. Studenten worden beoordeeld via individuele opdrachten, groepsprojecten, examens en hun project / proefschrift.

modules

Core modules:

 • afzet
 • Internationale bedrijfsstrategie
 • Europese bedrijven
 • Internationale Human Resource Studies
 • Internationaal management
 • Onderzoeksmethoden
 • Proefschrift

Optionele modules:

 • Internationaal zakendoen en Oost-Azië
 • Eigentijds Chinees bedrijfsleven en management
 • Concepten en benaderingen in interculturele communicatie
 • Concepten en benaderingen in interculturele communicatie
 • Ondernemerseconomie
 • Zakelijk ondernemerschap
 • Werk en organisatie in Oost-Azië
 • Onderhandeling en interculturele communicatie
 • Entrepreneurial Ventures creëren


Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​organisatorisch project uit te voeren, waardoor je echte werkervaring krijgt binnen een bedrijf.

De cursus begint in september en duurt een volledige 12 maanden.


De kandidaat

Het is essentieel dat u de motivatie hebt om een ​​internationale dimensie toe te voegen aan uw kennis en de wens om een ​​kritische waardering te krijgen voor internationale managementbeginselen en -praktijken om te slagen in dit programma.

Voor buitenlandse studenten is de standaard Engelse vereiste voor Sheffield University Management School IELTS 6.5 met minstens 6 in elk onderdeel of equivalent.


De school

Sheffield University Management School is zeer geprezen en staat in de top één procent van bedrijfsscholen in de wereld dankzij een prestigieuze Triple Crown-accreditatie (AMBA, EQUIS, AACSB). Het spectaculaire, door de architect ontworpen gebouw van de school bevindt zich in het groene Broomhill, op slechts 15 minuten lopen van het centrum van Sheffield en op 15 minuten rijden van het Peak District, met een zeer hoge levenskwaliteit.

We zijn door onderzoek gestuurd, dynamisch en vooruitstrevend. The School streeft ernaar dat elke afgestudeerde zowel in theorie als in de praktijk klaar en beschikbaar is. Onze academici van wereldklasse en gerenommeerde graden en kwalificaties werken heel hard om dit te garanderen.

Er is ook een loopbaanservice beschikbaar om studenten te ondersteunen en om u in contact te brengen met organisaties. De employabilityhub fungeert als een belangrijke interface tussen managementstudenten en de externe wereld. Het is een toegewijde dienst om u te helpen toegang te krijgen tot ondersteuning op het gebied van inzetbaarheid, ontwikkeling van vaardigheden en kansen op de volgende gebieden; postdoctorale projecten, stages, postacademische internationale zomerscholen, beroepsverenigingen en banen.
Beurzen

Bezoek de volgende website voor meer informatie over beurzen. https://www.sheffield.ac.uk/postgraduate/taught/finance

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Sheffield is a truly international environment with nearly 25,000 students from 117 countries. With a history stretching back to 1879, it is one of the UK’s leading universities and, ... Lees meer

The University of Sheffield is a truly international environment with nearly 25,000 students from 117 countries. With a history stretching back to 1879, it is one of the UK’s leading universities and, as part of the Russell Group, is renowned for its research and teaching excellence. Lees Minder