MSc International Management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Prospectus downloaden

Een masterdiploma, dat valt in een postdoctorale studie, is een eenjarige kwalificatie die wordt voltooid nadat een kwalificatie van niveau 6 is behaald. Na succesvolle afronding van een MSc-graad, kun je doorgaan en studeren voor een PhD. Bij Regent College London bieden we een MSc-graad in internationaal management aan.

Waarom een masterdiploma studeren?

Door te studeren voor een masterdiploma, behaalt u een kwalificatie van niveau 7 en doet u deskundige kennis op in uw vakgebied; het stelt je ook in staat om je carrière te versnellen en persoonlijke ontwikkelingen te maken. Bij Regent College London hebben we zeer ervaren docenten die altijd voor je klaar staan om je lesgeven van hoog niveau te geven en je te helpen met al je vragen. Na het behalen van een masterdiploma, kunt u proberen uw kennis verder te vergroten door een doctoraat te behalen in een onderwerp dat u interesseert.

Voor wie is een masterdiploma?

Studeren voor een masterdiploma kan je veel verschillende voordelen bieden en stelt je in staat om verschillende interesses binnen het door jou gekozen vakgebied te verkennen. Onze masterdiploma's zijn ontworpen om u te helpen een dieper en sterker niveau van begrip te krijgen van uw vakgebied. De MSc-graden omvatten een mix van theoretische en praktische leermethoden. Veel studenten wortelen tijdens het afronden van hun masterdiploma, daarom bieden we flexibele roosters aan. We geven lessen op weekdagen, avonden en zelfs in het weekend; hierdoor kunnen studenten hun studie aanpassen aan hun levensverplichtingen.

Welke vakken kan ik studeren met een masterdiploma?

Bij Regent College London bieden we een MSc in International Management aan en is gevalideerd door de University of Bolton.

Hoe worden studenten beoordeeld in een masterdiploma?

Elk vak heeft verschillende beoordelingsmethoden; raadpleeg de cursuspagina zelf om te zien hoe studenten worden beoordeeld.

Kan ik met deze graad studiefinanciering aanvragen?

Ja, je kunt je aanmelden voor Studiefinanciering. We hebben een gespecialiseerd en toegewijd Student Finance-team, die hooggekwalificeerd zijn om je door het hele proces van studiefinanciering te helpen.

MSc International Management

De cursus biedt een uitgebreid overzicht van wereldwijde managementtheorieën en -praktijken en de mogelijkheid om een diepgaand inzicht te verwerven in de verschillende nationale en culturele contexten waarin bedrijven opereren, terwijl analytische en onderzoeksvaardigheden worden ontwikkeld en verbeterd. De cursus omvat een reeks relevante vakgebieden in bedrijfsstrategie, internationaal human resource management, duurzaamheid, bedrijfsinnovatie, evenals financiën en boekhouding die gericht zijn op het ontwikkelen van de nodige kennis, management- en besluitvormingsvaardigheden die kunnen worden toegepast in internationale omgevingen. De brede waaier van onderwerpen, gecombineerd met een internationaal perspectief, bereidt je voor op verschillende functies in een steeds meer geglobaliseerde arbeidsmarkt.

De cursus is intellectueel stimulerend en uitdagend en biedt kansen voor loopbaanontwikkeling en de mogelijkheid om uw kennis en carrièremogelijkheden op het gebied van verdere studie te vergroten.

Waarom moet ik de MSc International Management Degree afronden?

Moderne bedrijven hebben managers nodig die zich kunnen aanpassen aan de steeds veranderende complexe uitdagingen die de huidige geglobaliseerde markt bepalen.

De MSc in International Management is een opmerkelijke kwalificatie om te verwerven, omdat het uw inzetbaarheid naar mondiale fronten brengt. Door u de nodige zakelijke vaardigheden en kennis te geven, biedt de cursus u de mogelijkheid om een wereldwijd erkende kwalificatie te behalen en uw stempel te drukken, waar u ook besluit.

Cursusmodules

 • Strategisch management (MBA7013)
 • Financieel beheer en besluitvorming (MBA7011)
 • Internationaal marketingmanagement (IMA7001)
 • Bedrijfsontwikkeling (IMA7002)
 • Informatiesystemen voor bedrijfsprestaties (IMA7004)
 • HR in een wereldwijde context (IMA7003)
 • Onderzoeks- en studievaardigheden (MBA7020)
 • Onderzoeksmethoden (MBA7018)
 • Proefschrift (IMA7006)

Cursusspecificatie

 • Duur: 1 jaar
 • Niveau: RQF-niveau 7
 • Aanbestedende instantie: University of Bolton
 • Beoordeling: cursussen 80%, schriftelijke examens 20%
 • Levertijd: Voltijd
 • Tijdschema: weekdag / weekend / avondlessen
 • Opnamedata: september, januari, april, juni
 • Locatie: Centraal Londen
 • Vergoeding: £ 5.400 per jaar

Toelatingseisen

 • Je moet een Honours-diploma (of gelijkwaardig) hebben in een relevant onderwerp.
 • Aanvragen zullen ook in overweging worden genomen wanneer passende werkervaring kan worden aangetoond in plaats van of naast de gepubliceerde academische kwalificaties in overeenstemming met de procedures van de universiteit voor erkenning van eerder ervaringsleren (RPEL).
 • Mogelijk moet u een interview bijwonen en / of een werkportfolio verstrekken.
 • Als Engels niet je eerste taal is, heb je ook IELTS 6.0 nodig met niet minder dan 5.5 in elke band (of equivalent). We accepteren ook een reeks andere Engelse taalkwalificaties.

Carriere vooruitzichten

De Master's Degree in International Management geeft afgestudeerden de mogelijkheid om een wereldwijde carrière in management te verkennen en om samen te werken met internationale organisaties. Deze cursus is bedoeld om u voor te bereiden op een verscheidenheid aan managementrollen in verschillende sectoren en een verscheidenheid aan organisaties. Dit kan zijn binnen de private, publieke of vrijwilligerssector, of een multinational of KMO.

Een paar rollen die afgestudeerden kunnen verkennen, zijn binnen

 • afzet
 • HR
 • Financiën
 • Informatie Systemen
 • Strategisch management
 • Management consultancy
 • Internationaal bankieren en op de grondstoffenmarkten.

* Onder voorbehoud van validatie

Hoe wordt de cursus bezorgd?

Voor de intake van september wordt de cursus in eerste instantie digitaal aangeboden via Regent Digital. De levering van de cursus zal dan verhuizen naar onze campussen in Londen voor de traditionele betrokkenheid, afhankelijk van de levensvatbaarheid van groepen en toekomstige begeleiding bij sociale distantiëring. Regent College London kan geen campuskeuze garanderen.

Studenten krijgen ook de mogelijkheid van blended learning, waarbij ze een dag digitale lessen volgen en een dag lessen volgen op de campus voor traditionele betrokkenheid, afhankelijk van de levensvatbaarheid van groepen en toekomstige begeleiding bij sociale distantiëring.

Als er niet genoeg studenten zijn ingeschreven op een bepaalde campus, wordt de cursus digitaal geleverd via Regent Digital met het onderwijs op een andere locatie, maar gestreamd op de campus.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success ... Lees meer

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success rates within UK Higher Education. You will experience an exciting time of study and interaction within an environment geared to draw the best from students, supported by a dedicated team of professionals at all levels who always put students first! Lees Minder
Wembley , Londen , Londen , Eg , Londen + 4 Meer Minder