MSc International Management en Marketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Een ideale keuze voor diegenen die zowel International Business Management als Marketing willen studeren. Dit 12 maanden durende programma is ontworpen voor studenten met een disciplinaire achtergrond en is goedgekeurd door het Chartered Institute of Marketing (CIM).

De negen modules rusten kandidaten uit met de kritische kennis en vaardigheden die nodig zijn om in aanmerking te komen voor een internationale rol in deze competitieve velden en vanwege de CIM-accreditatie krijgen studenten die deze master behalen automatisch een ACIM-status toegekend (Affiliate post-graduate leden van de CIM ).


De cursus

Onze MSc International Management en Marketing wordt voltijds onderwezen over twee semesters gevolgd door een proefschrift, door een combinatie van lezingen, seminars, case studies, groepswerk voor samenwerkend leren en web-gebaseerde discussiegroepen. Studenten worden beoordeeld via individuele opdrachten, groepsprojecten, examens en hun proefschrift. Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​organisatorisch project uit te voeren, waardoor je echte werkervaring krijgt binnen een bedrijf.

De cursus begint in september en duurt meer dan een volledige 12 maanden. Studenten die het programma voltooien, krijgen een ACIM-status als aanvulling op de MSc.

Er zijn een aantal beurzen waaraan managementstudenten in aanmerking kunnen komen.

modules

Core modules:

  • Wereldwijde marketing
  • Marketing Management
  • Hedendaagse marketingpraktijk
  • Internationaal consumentengedrag
  • Eigentijds Chinees bedrijfsleven en management
  • Strategisch management
  • Internationaal management
  • Internationale bedrijfsstrategie
  • Marktonderzoek
  • Proefschrift


De kandidaat

Onze studenten zijn ervaren en hoog opgeleid in hun vakgebied, maar willen voortbouwen op hun expertise en een kritische waardering ontwikkelen voor internationaal management en marketing. Dit programma is ontwikkeld met zijn studenten in de voorhoede - alternatieve routes zijn beschikbaar voor degenen die eerder zaken hebben gestudeerd en je studeert niet alleen af ​​met de MSc, maar ook met een ACIM-status.


Je hebt een 2: 1 graad (of equivalent) of een goedgekeurde beroepskwalificatie. Voor buitenlandse studenten is de standaard Engelse vereiste voor Sheffield University Management School IELTS 6.5 met minstens 6 in elk onderdeel of equivalent.


De school

Sheffield University Management School is er trots op in de top één procent van bedrijfsscholen in de wereld te zijn dankzij een prestigieuze Triple Crown-accreditatie (AMBA, EQUIS, AACSB). Het spectaculaire, op maat ontworpen gebouw van de school ligt dicht bij het stadscentrum en op een klein eindje rijden van het Peak District, en biedt u een hoge levenskwaliteit.

We zijn door onderzoek gestuurd, dynamisch en vooruitstrevend. De school streeft ernaar dat elke afgestudeerde zowel in theorie als in de praktijk gereed is voor werk. Onze academici van wereldklasse en gerenommeerde graden en kwalificaties werken heel hard om dit te garanderen.

Er is ook een speciale carrièreservice beschikbaar om studenten te ondersteunen en om u in contact te brengen met organisaties. De Employability Hub fungeert als een belangrijke interface tussen managementstudenten en de externe wereld. Het is een toegewijde dienst om u te helpen toegang te krijgen tot ondersteuning op het gebied van inzetbaarheid, ontwikkeling van vaardigheden en kansen op de volgende gebieden; postdoctorale projecten, stages, postacademische internationale zomerscholen, beroepsverenigingen en loopbanen.

Beurzen

Bezoek de volgende website voor meer informatie over beurzen. https://www.sheffield.ac.uk/postgraduate/taught/finance

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Sheffield is a truly international environment with nearly 25,000 students from 117 countries. With a history stretching back to 1879, it is one of the UK’s leading universities and, ... Lees meer

The University of Sheffield is a truly international environment with nearly 25,000 students from 117 countries. With a history stretching back to 1879, it is one of the UK’s leading universities and, as part of the Russell Group, is renowned for its research and teaching excellence. Lees Minder