MSc International Management (marketing)

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Belangrijke informatie

 • Graad: International Management (Marketing) MSc
 • Soorten studies: voltijds
 • Duur: één jaar
 • Startdatum: september 2020

138965_4.jpgUniversity of Nottingham Ningbo China"}" />

© University of Nottingham Ningbo China

Cursus overzicht

MSc International Management (Marketing) bij NUBS China is een eenjarig fulltime programma dat is ontworpen om uw begrip van belangrijke gebieden in consumentengedrag, marketingbeheer, digitale marketing en marketingstrategie te ontwikkelen, ondersteunde cursussen van Chartered Institute of Marketing (CIM ).

Met kwalitatief hoogstaand onderwijs en onderzoek heeft onze marketingafdeling een indrukwekkend internationaal profiel, dat de studenten eersteklas onderwijs biedt en praktisch gericht en gebaseerd is op de nieuwste ideeën en principes in marketingpraktijken. Omdat we in China zijn gevestigd, werken we ook samen met veel Chinese en internationale organisaties en de industrie om ervoor te zorgen dat het onderwijs relevant blijft voor werkgevers.

Speciale functies

MSc International Management (Marketing) is een eenjarig voltijds programma dat is ontworpen om uw begrip van belangrijke gebieden in consumentengedrag en consumptie, marketingbeheer, strategie, analyse en kritische marketing te ontwikkelen. Dankzij een partnerschap met het Chartered Institute of Marketing (CIM) kunnen studenten na hun afstuderen het CIM-diploma in professionele marketing behalen.

CIM is een wereldwijd toonaangevende professionele marketingorganisatie die opleidingen en kwalificaties aanbiedt die veel internationale werkgevers nodig hebben.

Cursus structuur

Jaar 1

Semester 1 Verplichte modules

 • BUSI4376 Marketingmanagement in de digitale economie (20 credits)
 • BUSI4379 Consumentengedrag en -analyse (20 credits)
 • BUSI4378 Marketingstrategie (20 credits)

Semester 2 Verplichte modules

 • BUSI4530 Onderzoeksmethoden in marketing (20 credits)
 • BUSI4383 Critical Marketing (20 credits)

Zomermodule

 • Van deze groep moeten studenten 60 studiepunten opnemen
 • BUSI4386 Marketingdissertatie (60 studiepunten)
 • BUSI4387 Applied Marketing Project (60 credits)

138967_2.jpgUniversity of Nottingham Ningbo China"}" />

© University of Nottingham Ningbo China

Carrières en verdere studie

Lesgeven in kleine groepen, versterkt door kernseminarsessies, is iets dat u niet overal zult vinden. Je krijgt de kans om te leren van gastsprekers en deel te nemen aan stages en excursies in de industrie.

Daarnaast hebben we een partnerschap opgebouwd met de industrie en bedrijven om ervaringen uit de sector en reflectief leren te bieden. We hebben regelmatig op wervingsbeurzen samengewerkt met internationale bedrijven zoals L'Oréal, Nielsen, China Resources (Holdings) Co., Ltd, KPMG en Mars China, die afgestudeerden marketingcarrièremogelijkheden bieden.

Beurzen, sponsoring en beurzen

Om academische excellentie aan te moedigen, bieden we een uitgebreid en groeiend scala aan volledige en gedeeltelijke beurzen.

Historisch gezien ontving meer dan 40% van onze postdoctorale studenten een studiebeurs voor hun deelname. Eenmaal ingeschreven, komen huidige studenten in aanmerking voor aanvullende verdiensten en / of op prestaties gebaseerde beurzen en prijzen, die ongeveer 32,5% van ons hele studentenbestand dekken.

Toelatingseisen

Hoewel de toelatingseisen variëren afhankelijk van de cursus, wordt van u in de regel verwacht dat u een graad van 2: 1 of hoger (of internationaal equivalent) bezit. Kandidaten moeten een bachelordiploma hebben in een gerelateerd onderwerp, zoals management, bedrijfskunde, marketing, economie, boekhouding, financiën en communicatie.

Engelse taalvereisten

Naast academische kwalificaties, als uw eerste taal geen Engels is of als de toegangskwalificatie niet in het Engelse medium is behaald, moet u uw vaardigheid in het Engels aantonen. De minimumvereisten zijn IELTS 6.5 niet minder dan 6.0 in elk element, of PTE Academic 62 (minimaal 55).

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

The University of Nottingham Ningbo China (UNNC) was the first Sino-foreign university to open its doors in China. Established in 2004, with the full approval of the Chinese Ministry of Education, we ... Lees meer

The University of Nottingham Ningbo China (UNNC) was the first Sino-foreign university to open its doors in China. Established in 2004, with the full approval of the Chinese Ministry of Education, we are run by the University of Nottingham in partnership with Zhejiang Wanli Education Group, a key player in the education sector in China. Lees Minder