MSc International Hotel Management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Waarom kiezen voor deze cursus

Je inchecken - bereid je voor op een gastvrijheidsleider

In onze geglobaliseerde wereld is er een groeiende vraag naar hotels en concurreren ze om de maatstaf voor klantervaring te zijn, terwijl ze tegelijkertijd tegemoetkomen aan alle culturen en smaken. Onze MSc International Hotel Management-cursus biedt u de kennis en vaardigheden die u nodig hebt om een manager binnen de branche te worden.

Een combinatie van onze academische expertise en indrukwekkend netwerk van industriële connecties zal u voorzien van wat u nodig hebt om een geavanceerd niveau van begrip te ontwikkelen van de werking, het management en de strategie die succes in moderne, wereldwijde gastvrijheid vereist.

Wat ga je studeren

Steeds meer concurrerende, succesvolle hotels realiseren zich het belang van gericht, zeer effectief management. We zullen u trainen in de competenties waar de grote namen in de horecabranche naar op zoek zijn, gericht op activiteiten, systemen voor dienstverlening en de beste managementpraktijken die wereldwijd in gebruik zijn.

Tijdens de cursus bestudeer je hospitality management vanuit verschillende invalshoeken. We leren u hoe u trends kunt identificeren, rekening kunt houden met ethische overwegingen, het belang van omzetmaximalisatie en hoe u effectieve systemen kunt maken.

U leert over de belangrijke beslissingen waarmee moderne hotelmanagers vandaag worden geconfronteerd en hoe u de waarde van alternatieve benaderingen voor bedrijven kunt overwegen. Tegen de tijd dat je afstudeert, ben je uitgerust om je eigen stempel te drukken op de industrie.

Studeer en werk in het buitenland

Er kunnen mogelijkheden zijn om waardevolle Europese ervaring op te doen door te werken of onderzoek te doen in het buitenland tijdens je opleiding of kort daarna. Het is mogelijk om dit in de zomerperiode te doen met een Erasmus-beurs die werkt aan je proefschrift of als pas afgestudeerde. Om in aanmerking te komen moet je Erasmus-stage minimaal twee maanden duren.

modules

De vermelde modules zijn indicatief en weerspiegelen de informatie die beschikbaar was op het moment van publicatie. Let op: modules kunnen afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van onderwijs, de vraag van studenten en / of caps van de klassengrootte.

De universiteit hanteert een kredietkader voor alle onderwezen programma's op basis van een tarief van 15 studiepunten. Modules kunnen 15, 30, 45 of 60 studiepunten zijn en bovendien voor sommige masterproeven 90 studiepunten.

Jaar 1 (voltijd)

Module titel Toestand Semester
Besturingssystemen voor gastvrijheid en toerisme Verplicht 1
Organisatorisch gedrag Verplicht 1
Onderzoeksmethoden Verplicht 1
Dienstenmarketing voor evenementen, toerisme en gastvrijheid Verplicht 1
Accounting & Finance voor bedrijven Verplicht 2
Businessplan voor gastvrijheid, toerisme en evenementen Optioneel 2
Huidige problemen in hotelontwikkeling en -beheer Optioneel 2
Proefschrift Kern 2
Ethiek en MVO Optioneel 2
Inkomstenbeheer Optioneel 2
Start-up Ventures in Hospitality Optioneel 2
Strategisch Human Resource Management Optioneel 2
Strategisch management van Int'nl Hotel Companies Verplicht 2
Optionele modules voor jaar 1 (voltijds) - FHEQ niveau 7

Alle modules verplicht in Semester 1, keuze uit twee optionele modules in Semester 2, uit de vermelde optionele modules

Toelatingseisen

Een minimum van een Britse graad van 2: 2 of een erkende gelijkwaardige internationale kwalificatie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Surrey was established on 9 September 1966 with the grant of its Royal Charter, but its roots go back to a late 19th-century concern to provide greater access to further and higher e ... Lees meer

The University of Surrey was established on 9 September 1966 with the grant of its Royal Charter, but its roots go back to a late 19th-century concern to provide greater access to further and higher education for the poorer inhabitants of London. Lees Minder