MSc International Hospitality & Events Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Inleiding tot het programma

Het MSc International Hospitality and Events-programma biedt studenten de mogelijkheid om hun managementkennis en -vaardigheden te ontwikkelen en tegelijkertijd hun kritisch bewustzijn te vergroten van de huidige sociaal-economische, marketing- en politieke uitdagingen die momenteel van invloed zijn op het beroep. Studenten krijgen inzichten in de industrie en netwerkmogelijkheden die hun carrière zullen verbeteren - door hun kennis uit te breiden rond managementproblemen waarmee gastvrijheid en evenementen te maken hebben in gespecialiseerde internationale contexten.

De cursus is bedoeld voor huidige professionals en mensen die een carrière zoeken in de sectoren gastvrijheid en evenementen. De meeste afgestudeerden zullen waarschijnlijk een bachelordiploma hebben op het gebied van gastvrijheid, toerisme, zakelijke en andere sociale wetenschappen en zijn op zoek naar specialistische kennis en vaardigheden in gastvrijheid en evenementenbeheer.

Waarom MSc International Hospitality & Events Management studeren?

 • Studenten kunnen op unieke wijze opties combineren die grotendeels industrie- en praktijkgericht zijn, gericht op modules die meer gericht zijn op de sociale wetenschappen.
 • Profiteer van onze sterke branchelinks en ervaren docenten in de branche met een praktische en ondersteunende aanpak.
 • Geïntegreerd ervaringsleren en co-curriculaire activiteiten, waaronder een practicummodule, sprekers van experts, netwerkmogelijkheden, seminarprogramma's, onderzoeksevenementen en excursies.

Voordelen

 • Een gespecialiseerde tweevoudige mastergraad, die de meerdere relaties tussen gastvrijheid en evenementenbeheer erkent
 • Een internationale focus bereidt studenten voor op een wereldwijde carrière
 • Mogelijkheden om leren toe te passen op bestaande banen en professionele ervaring te gebruiken als basis voor opdrachten
 • Internationale en lokale veldreizen bevorderen het leren van ervaringen
 • Overdraagbare vaardighedenontwikkeling opent meerdere loopbaantrajecten
 • Expert faculteit in de academische wereld en praktijk
 • Interactie met toonaangevende organisaties voor toerisme, gastvrijheid en evenementen
 • Mogelijkheden om een live bedrijfsprobleem aan te gaan
 • Creëren van een portfolio van leerbewijsvaardigheden voor potentiële werkgevers
 • Word lid van een leuk en vriendelijk multicultureel cohort en verbreed uw netwerk

Programma-inhoud

Het programma kan fulltime (meer dan een jaar) of parttime (meer dan twee jaar) worden bestudeerd. De universitaire academische kalender bestaat uit twee (2) termijnen per jaar. Nieuwe studenten worden toegelaten tot het programma in de herfstperiode die elk jaar in september begint.

Een breed scala aan onderwijs- en leerbenaderingen wordt gebruikt om uw vaardigheden en kennis op te bouwen - voornamelijk door lezingen, seminars en praktische activiteiten. Lesgeven en leren zal ook worden geïnformeerd door de huidige onderzoeks- en sectorbetrokkenheid van docenten.

Je neemt deel aan een case study-gebaseerde discussies, excursies en in-class activiteiten. Je vult dit alles aan met je eigen begeleide en onafhankelijke lectuur en onderzoek. De mix van aflevermodi is gevarieerd en geschikt voor de inhoud die wordt afgeleverd.

Module- en programma-informatie kan worden gewijzigd. Niet alle vermelde modules zijn binnen een jaar beschikbaar. De beschikbaarheid van modules is afhankelijk van het personeel en het aantal studenten dat elke module wenst te volgen.

 • Internationaal toerisme in de 21ste eeuw (30 credits) - Verplicht
 • Beheer van hedendaagse gastvrijheid (30 credits) - Verplicht
 • Evenementenbeheer (15 credits) - Verplicht
 • Gastvrijheid en evenementen Practicum (15 studiepunten) - Verplicht
 • Onderzoeksmethoden en proefschrift (60 studiepunten) - Verplicht
 • Bestemmingsbeheer (15 Credits) - Optioneel
 • Toerisme en ontwikkeling (15 credits) - Optioneel
 • Ondernemerschap in toerisme (15 credits) - Optioneel
 • Digitale marketing (15 credits) - Optioneel
 • Open module (15 Credits) - Optioneel

Onderwijs

Gelegen in het Departement Marketing, Branding en Toerisme, krijgt u een unieke kans om alle drie de vakgebieden samen te bestuderen en dit toe te passen in de context van hedendaags gastvrijheid en evenementenbeheer. De studie van digitale marketing, place branding, duurzame ontwikkeling, consumentengedrag en ondernemerschap vormen de kern van het werk van de afdeling, met verschillende academici die vooraanstaande onderzoekers en praktijkmensen op dit gebied zijn.

Kernmodules helpen u om uw managementkennis en -vaardigheden te ontwikkelen en tegelijkertijd uw kritisch bewustzijn te vergroten van de huidige hedendaagse uitdagingen die van invloed zijn op uw beroep.

Optionele modules bieden meer specifieke kennis en vaardigheden naast diepere inzichten in managementproblemen waarmee gastvrijheid en evenementen in gespecialiseerde contexten te maken hebben. Studenten krijgen de mogelijkheid om het programma aan te passen aan hun eigen interesses en loopbaanambities door de selectie van twee optionele modules.

Een MSc / PG Cert / PG Dip in International Hospitality and Events Management stelt u in staat om de professionele en vakmatige expertise te ontwikkelen om van u een waardevol bezit te maken vanaf de eerste dag van uw carrière.

Toelatingseisen

Academische vereisten

Aanvragers moeten normaal gesproken beschikken over:

 • Een goede graad in zaken, management, gastvrijheid, evenementen, toerisme, geografie en andere sociale wetenschappen toegekend door een Britse universiteit, of
 • Een gelijkwaardige kwalificatie aanvaard door de universiteit, of
 • Een beroepskwalificatie die geacht wordt van een gelijkwaardige norm te zijn.
 • Aanvragers met een diploma in een ander vakgebied kunnen in aanmerking worden genomen, op voorwaarde dat ze een uitgebreide professionele ervaring kunnen aantonen op het gebied van reizen en toerisme, gastvrijheid, attracties of evenementenbeheer.

Degenen zonder formele kwalificaties zijn welkom om zich aan te melden en kunnen worden gevraagd voor een interview. Bovendien moeten deze aanvragers het bewijs leveren van minimaal drie jaar ervaring in het midden- en hoger management in een relevante sector (bijv. Toerisme, evenementen of horecasector).

Engelse taalvereisten (postgraduaat)

Alle programma's aan de Middlesex University Dubai worden in het Engels gedoceerd en aanvragers met een vooropleiding buiten Engelstalige landen (zoals het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada, Engeland, Ierland, Australië, Nieuw-Zeeland), moeten als volgt de Engelse taalvaardigheid aantonen :

 • IELTS Academic: 6.5 (minimum 6.0 in elke band)
 • TOEFL-gebaseerd op internet: 87 (21 in luisteren en schrijven, 22 in spreken en 23 in lezen)
 • PearsonPTE Academic: 58
 • PearsonPTE Algemeen: niveau 4

Toekomstige carrières en inzetbaarheid

Een MSc in International Hospitality and Events Management stelt je in staat om de professionele en communicatieve vaardigheden en vakkennis te ontwikkelen die nodig zijn om je carrière naar het volgende niveau te brengen. Afgestudeerden kunnen een rol spelen binnen; hotels en resorts, evenementenmanagementbedrijven, congresmanagement, beursorganisatoren, podiumkunstenbedrijven, public relations en uitgaansgelegenheden en attracties. Voor degenen die een carrièreonderbreking hebben genomen om te studeren, zal dit programma de mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling verbeteren. De dienst Carrière en inzetbaarheid biedt postdoctorale studenten ondersteuning bij het plannen van hun carrière.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Middlesex University is a dynamic university with a reputation for innovation and excellence in teaching and research. Middlesex University Dubai is the first overseas campus of the internationally re ... Lees meer

Middlesex University is a dynamic university with a reputation for innovation and excellence in teaching and research. Middlesex University Dubai is the first overseas campus of the internationally renowned Middlesex University in London. The campus, which opened in January 2005, has over 3,000 students from over 100 nationalities and offers undergraduate and postgraduate programmes in a wide variety of subject areas. We are a truly global university committed to meeting the needs and ambitions of a culturally and internationally diverse range of students, by providing challenging academic programmes underpinned by innovative research, scholarship and professional practice. We prepare our students to be professional, skilled individuals fitted for the modern world, committed to lifelong learning and able to contribute to the communities in which they live and work. Lees Minder