MSc International Hospitality and Tourism Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MSc International Hospitality and Tourism Management, aangeboden door VUM , is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van managers in de sector, leidinggevenden en andere professionals in de toeristenindustrie. De universiteit staat op de 20e plaats in de wereld vanwege haar International Hospitality and Tourism Management (MSc) -diploma van Best-masters.com.

Door lid te worden van dit masterprogramma, bent u in staat om uw management-, onderzoeks- en analysevaardigheden te ontwikkelen volgens de hoogste normen die vereist zijn om als topmanagementlid in deze dynamische sector te werken.

Je krijgt niet alleen de kans om diepgaande theoretische kennis in te winnen, maar ook een sterke praktische richting door middel van tal van projecten en case-studies.

Onze intensieve maar generalistische aanpak bereidt onze afgestudeerden voor op een breed scala aan mogelijke loopbanen in reizen en toerisme. Een aantal van de kernmodules van het programma zijn Verkennen van gastvrijheid en toeristisch landschap, industrieel projectbeheer en het managen van mensen en marketing in andere culturen.

Met de MSc International Hospitality and Tourism Management kunt u werkgelegenheid opnemen in officiële toeristenorganisaties, transportbedrijven, hotels, touroperators en reisbureaus, overheden en andere organisaties waar kennis van toeristisch management belangrijk is.

Een ander belangrijk voordeel van de International Hospitality and Management MSc-programma's is een optie voor wereldwijde studiereizen met onze wereldwijde partners

Verder zijn wij bij VUM trots om deel uit te maken van het European Journal of Tourism Research met onze talrijke publicaties en onderzoeken op het gebied van toeristisch onderzoek en sociale wetenschappen. The Journal biedt een platform voor discussie over theoretische en empirische problemen in het toerisme en is opgenomen in de SCOPUS-, ProQuest- en EBSCO-databases.

Voertaal: Engels

Studieduur: 1 jaar (3 semesters)

Diploma: British Master Degree (MSc International Hospitality and Tourism Management) uitgegeven door Cardiff Metropolitan University, UK en Bulgaarse Master Degree uitgereikt door Varna University of Management

Toelatingseisen

De toelating is gebaseerd op documenten, IELTS 6.0 of gelijkwaardig ( VUM institutionele Engelse taaltest beschikbaar) en online of face to face interview met de kandidaat.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Study in Europe in English with Varna University of Management. VUM is the highest-rated university for international students in Europe.

Study in Europe in English with Varna University of Management. VUM is the highest-rated university for international students in Europe. Lees Minder