MSc International Hospitality and Tourism Management (met werkervaringsroute)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MSc International Hospitality and Tourism Management

(met werkervaringroute)


Deze cursus is bedoeld om afgestudeerden voor te bereiden op management- en senior managementposities in een complexe en dynamische sector.

Je bouwt een sterke theoretische en praktische basis door zowel bedrijfsmanagementmodules als modules voor toerisme en hospitality te bestuderen.

Je leert om je kennis van de industrieën in praktische contexten toe te passen en kritisch uit te dagen, met name in de werkgerelateerde leermodule en tijdens je industriële stage. Je kijkt ook kritisch naar de duurzaamheid van de internationale horeca- en toerismebranche. Verbeter tijdens de cursus uw vaardigheden op het gebied van inzetbaarheid, zoals communicatie en teamwerk, die essentieel zijn voor een snelle loopbaanontwikkeling.


Werkervaring


De plaatsingsoptie biedt u een extra mogelijkheid om uw praktische vaardigheden te ontwikkelen, zowel in het VK als in het buitenland. We helpen u bij het vinden van een baan door werkstellingsworkshops te geven en hebben een speciaal plaatsingsteam om u te ondersteunen. Plaatsingsmogelijkheden bestaan ​​in organisaties zoals

 • Hilton
 • Marriott
 • Conrad
 • Resorts in Anantara
 • Como-resorts
 • het Gleneagles hotel
 • de Hotelbeds-groep
 • Omega Travel
 • Kosmos
 • Bezoek Peak District en Derbyshire.

Je studeert af met de vaardigheden en kennis om producten, diensten, bedrijven en bestemmingen in de internationale horeca- en toerismesector op een concurrerende en duurzame manier te plannen, beheren en promoten.


Professionele erkenning


Deze cursus is geaccrediteerd door het Institute of Hospitality , de internationale lidmaatschapsorganisatie voor professionele hospitality voor managers en aspirant-managers. Het wordt ook erkend door het Tourism Management Institute , de professionele organisatie voor managers van toeristische bestemmingen.


Toelatingseisen


Normaal een honours degree of erkende gelijkwaardige kwalificatie.

We verwelkomen vragen van mensen met aanzienlijke managementervaring, maar die niet over de normale toegangseisen beschikken. Als u niet aan de bovenstaande criteria voldoet, kunt u de Graduate Certificate International Pre-Masters in het bedrijfsleven en het Engels aanvragen. Na het behalen van dit diploma bieden we u automatisch een plaats aan op een van onze bedrijfsgerelateerde masterdiploma's.


Werkervaring route


Als Engels niet je eerste taal is, heb je een IELTS 6.5-score nodig met een minimum van 6,0 in alle vaardigheden of gelijkwaardig.


Niet-werkervaringsroute


Als Engels niet je eerste taal is, heb je een IELTS 6.0-score nodig met minimaal 5,5 voor alle vaardigheden of gelijkwaardig.


Kernmodules omvatten

 • Bedrijfs- en managementstrategie
 • Benaderingen van het management van toeristische en horecabedrijven
 • Ondernemerschap en ondernemerschap in toerisme en gastvrijheid
 • Toeristische planning en ontwikkeling

vergoedingen


£ 13,250 zonder stageplaatsing of £ 14,750 met stageplaatsing.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Sheffield Hallam University is a welcoming community of students and staff from more than 120 countries. We offer exceptional teaching across 700 programmes at foundation, undergraduate, postgraduate ... Lees meer

Sheffield Hallam University is a welcoming community of students and staff from more than 120 countries. We offer exceptional teaching across 700 programmes at foundation, undergraduate, postgraduate and research degree level. With more than 31,000 students, we are among the largest universities in the UK. Lees Minder