MSc International Hospitality Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus details

Gastvrijheid breidt de wereldwijde industrie uit, wat resulteert in een toenemende vraag naar bekwame managers om internationale organisaties te leiden en te ontwikkelen.

Deze cursus geeft u de expertise om op strategisch senior niveau te presteren in deze dynamische dienstverlenende sectoren. Door de belangrijkste invloeden te analyseren die van invloed zijn op de internationale horecabedrijfsomgeving, krijgt u een diepgeworteld inzicht in de problemen die momenteel het management van de grote bedrijven in de branche bepalen.

Als je je academische studies wilt complimenteren met substantiële praktische ervaring, kun je de optie sandwich kiezen en een uitgebreide stage volgen. Eerdere studenten hebben een stageplaats bij bedrijven als Radisson Hotels en Hilton Hotels & Resorts.

Met een reeks management- en marketingmodules die worden aangeboden en gekoppeld aan de mogelijkheid om uw onderzoeksproject uit te voeren op een gebied van persoonlijk belang, kunt u uw cursus afstemmen op uw carrièreambities.

Voordelen van de cursus

Deze postdoctorale cursus is iets voor jou als je wilt voortbouwen op je oorspronkelijke undergraduate of professionele ervaring of deze wilt omzetten en de wens hebt om internationaal hospitality management op een hoger niveau te studeren.

Het is ontworpen om uw vermogen om op strategisch niveau effectief te functioneren binnen de publieke en private sector van de internationale horecasector te verbeteren of om een geavanceerd onderzoeksprogramma te starten.

Toelatingseisen

Vereisten: Aanvragers moeten een tweedeklas graad of een gelijkwaardige ervaring of opleiding hebben, normaal gesproken vanuit de werkomgeving. Alle aanvragen moeten worden ondersteund door een referentie, academisch of professioneel. Alle aanvragers moeten voldoen aan onze taaleisen voor Universitair Engels.

IELTS:

IELTS 6.0 zonder vaardigheden onder 5.5, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke sollicitant die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

VOLWASSEN AANVRAGERS

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen aanvragers die academisch potentieel aantonen. We hebben meestal wat bewijs nodig van recente academische studie, bijvoorbeeld het voltooien van een toegangscursus, maar recente relevante werkervaring kan ook worden overwogen. Houd er rekening mee dat voor sommige van onze professionele cursussen alle aanvragers moeten voldoen aan de opgegeven toegangscriteria en in deze gevallen kan werkervaring niet als vervangend worden beschouwd.

Als u via deze route wilt solliciteren, moet u verwijzen naar ons beleid inzake universitaire erkenning van voorafgaande leren.

Houd er rekening mee dat alle aanvragers van onze universiteit moeten voldoen aan onze standaard Engelse taalvereisten van het GCSE-niveau C of gelijkwaardig, variaties hierop zullen worden vermeld in de individuele cursusvereisten.

Baanperspectieven

U bent goed geplaatst om een senior managementfunctie in te nemen bij een reeks internationale horecabedrijven. Deze omvatten accommodatie, voedsel- en drankleveranciers, cruise- en transportbedrijven en overheids- en niet-gouvernementele organisaties die initiatieven ondersteunen, zowel regionaal, nationaal als wereldwijd.

  • Food and Beverage Manager
  • Hotel Manager
  • Marketing Manager

Carriere advies

Ons toegewijde team voor banen en carrières biedt deskundig advies en een groot aantal middelen om u te helpen bij het kiezen en verkrijgen van werk. Of u nu in uw eerste of laatste jaar zit, u kunt met medewerkers van ons Carrièrebureau praten die u advies kunnen geven bij het schrijven van een CV voor het zoeken naar een baan.

Vergoedingen en financiering

VK & EU

Het collegegeld voor het jaar voor studenten is £ 5950. Het bedrag dat u betaalt, kan elk jaar stijgen om rekening te houden met de effecten van inflatie.

uitrusting

Bibliotheek

Onze bibliotheek is 24 uur per dag, zeven dagen per week, elke dag van het jaar geopend en biedt u toegang tot gespecialiseerde boeken en tijdschriften, leerruimtes, computers, multimediafaciliteiten en verhuur van media-apparatuur. Tienduizenden digitale bronnen van onze bibliotheek, waaronder e-boeken, ejournals en databases, kunnen online worden geopend op een tijd en plaats die bij u past.

Headingley Campus

Onze historische Headingley Campus ligt in een park van 100 hectare met gemakkelijke toegang tot het centrum van Leeds.

Gym- en sportfaciliteiten

Fit blijven is eenvoudig bij Leeds Beckett - onze fitness-suites zijn gemakkelijk bereikbaar, uitgerust met de nieuwste technologie en beschikbaar voor alle sportleden.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future.

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future. Lees Minder
Leeds , UK Online + 1 Meer Minder