MSc International Hospitality Management met digitale innovatie

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Waarom kiezen voor deze cursus

Naarmate digitale technologieën evolueren, brengen ze fundamentele transformatie met zich mee die organisaties, mensen en de samenleving beïnvloedt. Het managen van de complexiteit van deze transformatie vereist een op kansen gerichte mindset en het vermogen om goed geïnformeerde en tijdige, tactische en strategische beslissingen te nemen om verandering te benutten.

Als je onze MSc in International Hospitality Management met digitale innovatie bestudeert, krijg je de kennis, vaardigheden en tools om je te ontwikkelen tot een professional die zakelijke uitdagingen begrijpt en technologieafhankelijke oplossingen kan beheren, waardoor horeca-organisaties gedijen in het tijdperk van digitale disruptie.

Deze cursus geeft je toegang tot onze invloedrijke industriële connecties en ons unieke, baanbrekende onderzoek, met dank aan de School of Hospitality and Tourism Management. De school bood uitstekende kansen op werk voor afgestudeerden en was gerangschikt:

  • 3e in de Complete University Guide 2020
  • Top 5 voor gastvrijheid, vrije tijd en toerisme in The Times en Sunday Times Good University Guide 2020
  • Top 10 voor hospitality en vrijetijdsmanagement in de QS World University Rankings 2020.

Wat ga je studeren

Deze cursus vertrouwt op een diep begrip van het complexe samenspel tussen mensen, organisatieprocessen en digitale technologieën en bereidt je voor op het leiden, beheren, strategiseren, ontwikkelen en implementeren van innovatieve digitale bedrijfsoplossingen voor de horeca.

Deze cursus neemt je mee op een unieke reis door de verschillende aspecten van de horeca en de intrigerende verweven relaties daartussen.

We zorgen ervoor dat je afstudeert van onze opleiding met uitstekende kennis van de bestuurlijke, operationele en organisatorische best practices binnen de horeca en meer.

U kunt onze cursus aanpassen aan uw carrièreambities door boeiende optionele modules te kiezen en een tot nadenken stemmend proefschrift te maken.

We streven ernaar u voor te bereiden op een succesvolle carrière in het hart van een van 's werelds meest opwindende industrieën. De horeca is breed en veerkrachtig en onze afgestudeerden zijn zeer inzetbaar bij een breed scala aan organisaties.

Sommige van onze afgestudeerden zijn hun carrière begonnen in de volgende rollen:

  • Manager Conferentieservices en Faciliteiten
  • Hotel Manager
  • Senior Executive (in bestemmingsbeheerdiensten).

modules

De vermelde modules zijn indicatief en geven de informatie weer die beschikbaar was op het moment van publicatie. Houd er rekening mee dat modules afhankelijk kunnen zijn van de beschikbaarheid van lesgeven, de vraag van studenten en / of limieten voor de grootte van de klas.

De universiteit hanteert een kredietraamwerk voor alle onderwezen opleidingen op basis van een tarief van 15 punten. Modules kunnen 15, 30, 45 of 60, 75 en 120 studiepunten zijn, en voor sommige masterproefschriften 90 studiepunten.

De structuur van onze programma's volgt duidelijke educatieve doelen die zijn afgestemd op elk programma. Deze worden allemaal beschreven in de programmaspecificaties die verdere details bevatten, zoals de leerresultaten:

Deze cursus is onderhevig aan validatie, daarom zijn er op dit moment geen modules bevestigd. Deze modules verschijnen zodra de cursus is gevalideerd.

Jaar 1 (voltijd)

Module Titel Toestand Semester
Onderzoeksmethoden voor het digitale tijdperk Verplicht 1
Analyse van hospitality-operaties Verplicht 1
Digitale marketing voor gastvrijheid Verplicht 1
Technologie, verandering en innovatie Verplicht 1
Boekhouding en financiën voor de dienstverlenende sector Verplicht 2
Horeca-informatiesystemen Verplicht 2
Ontwerpen van digitale hospitality-services Optioneel 2
Businessplan voor gastvrijheid, toerisme en evenementen Optioneel 2
Strategisch management van internationale horecabedrijven Optioneel 2
Strategisch Human Resource Management Optioneel 2
Proefschrift, toegepast onderzoeksproject of bedrijfsplan Verplicht 2

Carrière en afgestudeerde vooruitzichten

We bieden loopbaaninformatie, advies en begeleiding aan alle studenten die bij ons studeren, die wordt uitgebreid tot onze alumni tot drie jaar na het verlaten van de universiteit.

143438_rsz_2screen_shot_2020-11-07_at_95945_pm1.pngUniversity of Surrey","author_url":"","source":""}" />

Toelatingseisen

  • Een 2: 1 UK honours degree in Hospitality of Management of een erkende gelijkwaardige internationale kwalificatie.

Engelse taalvereisten

  • IELTS Academic: 6.5 overall met 6.0 in elk element.

Als je momenteel niet het niveau bereikt dat vereist is voor je programma, bieden we intensieve pre-zittingen Engelse taalcursussen, ontworpen om je naar het niveau van Engelse vaardigheden en vaardigheden te brengen die vereist zijn voor je studies hier.

Laatst bijgewerkt op dec 2020

Over de school

The University of Surrey is a global community of ideas and people, dedicated to life-changing education and research. With a beautiful and vibrant campus, we provide exceptional teaching and practica ... Lees meer

The University of Surrey is a global community of ideas and people, dedicated to life-changing education and research. With a beautiful and vibrant campus, we provide exceptional teaching and practical learning to inspire and empower our students for personal and professional success. Through our staff and students, Surrey achieves great things. Lees Minder