MSc International Hospitality, Evenementen en Toerisme Management

Oxford School of Hospitality Management

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Epas Accredited

MSc International Hospitality, Evenementen en Toerisme Management

Oxford School of Hospitality Management

Beschikbare startdata

 • januari 2018
 • september 2018
 • Januari 2019
 • September 2019

Onderwijsgebouw

 • Headington Campus, Gipsy Lane

Lengte natuurlijk

 • Voltijd: Full-time: MSc: 12 maanden of 24 maanden in de sandwich-modus
 • Deeltijd: Part-time: MSc: 24 maanden voor het Verenigd Koninkrijk en de EU-studenten (onderwijs normaal gestructureerd om te bieden op een dag of twee halve dagen per week in het semester)

Deze cursus bereidt je voor op een succesvolle management carrière in de internationale hospitality, evenementen en toerisme-industrie. U maakt kennis met de belangrijkste concepten, met inbegrip van de psychologie van de toeristische gedrag, hoe je een marketing plan te maken, gastvrijheid operaties en strategisch financieel management. Je hoeft niet eerder onderzocht gastvrijheid, evenementen of toeristisch management en eerdere werkervaring is niet nodig te hebben. Na het voltooien van het tweede semester vindt u de mogelijkheid om een ​​jaar betaalde stage te voeren als onderdeel van de cursus. U zal volledig worden ondersteund bij het vinden van een stage en de rest van toezicht. De school heeft een reeks gebeurtenissen die u in de gelegenheid om samen te werken met professionals, werkgevers, academici, studenten en alumni. Dit helpt u om uw netwerk te ontwikkelen en krijgen nuttig, wereldwijde contacten voor de toekomst.

Waarom deze cursus te kiezen?

The Oxford School of Hospitality Management is gerangschikt top in het Verenigd Koninkrijk voor hospitality management onderwijs (CEOWorld tijdschrift, 2015). In een recent onderzoek, 86% van onze studenten gaven aan dat ze tevreden waren met hun ervaring als student (PTE's, 2015). Onze unieke Bacchus Mentoring programma geeft u een-op-een ondersteuning van een senior professional, die u helpen om uw professionele vaardigheden te ontwikkelen en u adviseren over uw toekomstige carrière.

Je leert van erkende experts in hun vakgebied - degenen die de boeken die je leren te ondersteunen schrijven. Daarnaast zal je vaker contact met experts uit de industrie via onze scala aan evenementen en internationale bezoekende spreker programma. U krijgt een lid van de school Bacchus Society, die u de mogelijkheid om succesvolle alumni en experts uit de industrie te voldoen aan spannende evenementen zoals de Bacchus Alumni Awards zal geven worden.

Leren en onderwijs is de leerling centraal, participatief en interactief. Je neemt deel aan workshops, seminars, lezingen, case study analyse en één-op-één-tutorials. Praktijk en theorie is geïntegreerd in uw leren en evaluatie: een computer-based hotel simulatie project laat u kennismaken met het cruciale verband tussen financiële, human resources, marketing en operations management. Onze studenten en medewerkers komen uit alle hoeken van de wereld. Dit geeft u een multiculturele leer- en sociale omgeving in Oxford, een van de grootste studentensteden van de wereld.

Toelatingseisen

Normaal gezien wordt een minimum van een tweede klasse graad of een equivalent daarvan in een onderwerp. Wagen wordt onderworpen aan twee bevredigend gevonden (één van deze moeten een academische referentie). Houdt u er rekening mee dat, hoewel nuttig, eerdere werkervaring in de horeca en toerisme-industrie is geen vereiste voor deze cursus. Engelse taalvereisten Als Engels niet uw eerste taal is, moet u voldoen aan de Engelse taalvereisten van de universiteit:

 • Minimaal 6,0 (met een minimum van 6,0 in lezen en schrijven en 5,5 in het luisteren en spreken)
 • Als je je bachelordiploma in het Verenigd Koninkrijk (ten minste een volledig jaar van studie) hebben afgerond u automatisch aan onze Engels taaleisen

Voorbereidingskursus voor internationale en EU-studenten Wij bieden een scala aan cursussen aan om u te helpen voldoen aan de toelatingseisen voor deze cursus en u ook vertrouwd te maken met het universiteitsleven. U kunt ook in staat zijn om een ​​aanvraag voor een studentenvisum voor beide cursussen behandelen.

 • Als u nodig hebt om een ​​pre-master cursus om u te helpen om zowel de Engels taal en academische toelatingseisen voor uw masteropleiding voldoen, dan kunt u onze twee jaar masteropleiding nemen. Deze cursus combineert de pre-master diploma en je master in één applicatie. U kunt zich aanmelden voor een visum voor de twee jaar van de studie.
 • Als u uw Engelse taal wilt verbeteren, hebben wij voorlopige Engelstalige cursussen beschikbaar om u te helpen voldoen aan de Engelse taalvereisten van uw gekozen meester

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op December 21, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Jan. 2019
Duration
Duur
12 - 24 maanden
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Oxford, Engeland
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Videos

MSc International Hospitality, Events and Tourism Management - Andrea Aguilar