MSc International Finance and Economics

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Belangrijke informatie

 • Duur: 1 jaar fulltime,
 • Startdatum: september 2019
 • Solliciteer op: 1 augustus (internationaal), 1 september (UK / EU)
Begrijp de impact van financiële en financiële markten op de bredere wereldeconomie, met de nadruk op ontwikkeling en toepassing.
Je studeert financiële en monetaire economie, maar ook technische aspecten zoals bedrijfsfinanciën en financiële econometrie.
Je krijgt de technische en analytische vaardigheden voor een carrière in internationale financiën - zonder uitgebreide eerdere ervaring in economie of financiën.

Fulltime en parttime studie

Kies ervoor om deze cursus fulltime of parttime te studeren, passend bij uw werk en gezinsleven. Modules voor de voltijdse cursus staan ​​hieronder vermeld.

Neem voor meer informatie over de deeltijdcursus contact met ons op via pgbmec@sussex.ac.uk

Hoe zal ik studeren?

De acht kernmodules worden beoordeeld aan de hand van ongeziene onderzoeken, presentaties en een scriptie.

Het toegepaste financiering onderzoeksproject is de laatste evaluatie-eenheid, onder toezicht van de faculteit, om u te helpen uw vaardigheden als onderzoeker te ontwikkelen.

modules

Deze modules lopen in het academische jaar 2018/19. We zijn ook van plan om ze in toekomstige academische jaren aan te bieden. Ze kunnen onbeschikbaar worden vanwege de beschikbaarheid van het personeel, de vraag van studenten of updates van ons curriculum. We zullen ervoor zorgen dat onze aanvragers zo snel mogelijk van dergelijke wijzigingen in modules op de hoogte worden gesteld.

Kernmodules

Kernmodules worden door alle studenten van de cursus genomen. Ze geven je een stevige basis in je gekozen onderwerp en bereiden je voor om de onderwerpen te verkennen die je het meest interesseren.

Hoeveel kost het?

vergoedingen

 • UK / EU-studenten: £ 11,450 per jaar
 • Kanaaleilanden en studenten op het eiland Man: £ 11,450 per jaar
 • Internationale studenten: £ 20,750 per jaar

Houd er rekening mee dat uw vergoedingen mogelijk jaarlijks worden verhoogd.

Levens kosten

Ontdek de typische woonkosten voor studeren aan Sussex

Hoe kan ik mijn cursus financieren?

Leningen voor postdoctorale masters

Je kunt tot £ 10.609 lenen om te helpen met de kosten en de kosten van levensonderhoud als je cursus begint op of na 1 augustus 2018. Leningen zijn verkrijgbaar bij het Student Loans Company als je uit het VK komt of als je een EU-student bent die voor een meester.

Meer informatie over postgraduate Masters Loans

Beurzen

Ons doel is om ervoor te zorgen dat elke student die bij ons wil studeren ondanks financiële belemmeringen in staat is om getalenteerde en unieke individuen aan te trekken.

Careers

De Sussex International Finance and Economics MSc geeft je essentiële vaardigheden en kennis voor een carrière in internationale financiën.

Je ontwikkelt overdraagbare technische en analytische vaardigheden die veel gevraagd zijn in de financiële sector en leert over het gebruik van financiën in:

 • ontwikkelde en ontwikkelingslanden
 • financiële en monetaire economie
 • meer technische aspecten zoals bedrijfsfinanciën en financiële econometrie.

Graduate bestemmingen

100% van de studenten van de afdeling Economie waren zes maanden na hun afstuderen in werk of verdere studie. Recente University of Sussex Business School zijn naar banen gegaan, waaronder:

 • econoom, HMRC
 • postdoctoraal onderzoekseconoom, London School of Economics
 • afgestudeerde econometrist, MediaCom.

(HESA EPI, Bestemmingen van post-afgestudeerde Leavers of Higher Education 2017 survey)

Laatst bijgewerkt op nov 2018

Over de school

The University of Sussex is a leading research-intensive university near Brighton. They have both an international and local outlook, with staff and students from more than 100 countries and frequent ... Lees meer

The University of Sussex is a leading research-intensive university near Brighton. They have both an international and local outlook, with staff and students from more than 100 countries and frequent engagement in community activities and services. Lees Minder