MSc International Fashion Marketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MSc International Fashion Marketing Is een innovatief programma dat de studenten de vitale combinatie van internationale zakelijke kennis plus creatieve en praktische marketingvaardigheden zal verschaffen om hen in de zeer concurrerende internationale modeindustrie te kunnen slagen en uitblinken.

Ons stimulerende programma bevat een breed curriculum dat zich concentreert op de kernbegrippen en principes van logistiek, koop en merchandising, mode business analyse, geïntegreerde marketingcommunicatie en brandmanagement.

Studenten krijgen ook praktische en creatieve vaardigheden op belangrijke gebieden van mode marketing gericht op consumenteninzicht, marketing planning, branding en gebruik van digitale technologieën.

De MSc International Fashion Marketing is ontworpen om te inspireren, uit te dagen en te motiveren en ontwikkelt en verdiept uw ​​internationale zakelijke kennis, mode marketing expertise en de persoonlijke vaardigheden die nodig zijn om een ​​succesvolle carrière in deze spannende en creatieve sector te creëren.

Cursusoverzicht

  • Dit programma is ontworpen in overleg met het bedrijfsleven om de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een ​​verschil in de internationale mode-marketing arena te bieden.
  • De universiteit is trots op het creëren van een vriendelijke en zeer ondersteunende leeromgeving voor alle studenten.
  • We nemen de nieuwste academische marketing denken en theorieën te zorgen voor de programma is leading edge in alle opzichten.
  • Alle onderwijzen en leren op het programma wordt ondersteund door geavanceerde e-learning technologieën.
  • Het onderwijs wordt geleverd in kleine groepen zodat leerlingen hun eigen omgeving van elkaar te leren en te ontwikkelen voor de individuele leerbehoeften van docenten worden aangepakt.
  • Modules zijn ontworpen om rechtstreeks verband houden met real-world business en om studenten mogelijkheden om te leren over mogelijke carrière gebieden geven.
  • Het programma biedt studenten de mogelijkheid om Masterclasses bij te wonen van marketing beoefenaars en leiders van de industrie.

Cursus Modules

Strategische beslissingen in de International Fashion Marketplace
Reflecteert op het creëren en onderhouden van modemerken, modellecommunicatiebeslissingen, routes naar markt, de rol van retail-, prijsbeslissingen, kritieke wegen, operationalisering en implementatie, rampenplanning en strategische evaluatie.

Consumer Led Fashion Marketing
Focus op consumentengeleide praktijken binnen internationale mode marketing. Gezien de esthetische aard van de mode besteedt de module bijzondere aandacht aan de visuele componenten van de communicatiemix.

Digital Fashion Branding en Levering
Verkent de rol van technologie in de ontwikkeling van modemerken en uitgebreide digitale marketingcampagnes. U zult ook kijken naar modevooruitzichten, productontwikkeling en koop- en logistiek.

Mode kopen, merchandising en distributie
Maakt u in staat om kritisch te begrijpen op uitdagingen en keuzes in het wereldwijde bedrijfsomgeving en implicaties voor het management.

Hedendaagse problemen voor zaken en samenleving
Ontdekt de geo-politieke, economische, sociale en technologische omgevingen waarin bedrijven actief zijn en moedigt u aan om deze kwesties kritisch te reflecteren.

Persoonlijke en professionele ontwikkeling
Hiermee kunt u uw persoonlijke vaardigheden identificeren, begrijpen, ontwikkelen en formuleren in het kader van uw toekomstige carrière aspiraties.

Research Methods
Ontwikkelt uw geavanceerde vaardigheden die verband houden met een scala aan onderzoeksmethoden die nodig zijn voor academisch en praktisch onderzoek op Masters Level.

Proefschrift
Het laatste onderdeel van het programma is de proefschrift, die u de gelegenheid biedt een origineel onderzoek te ontwerpen en ondernemen in een selectief gebied van internationale mode marketing.

Minimale Toelatingseisen

Alle toelatingseisen hier vermeld vertegenwoordigen de eisen voor de toegang tot het programma dat normaal worden gezocht. De toelatingscommissie Team kan aanvullend bewijs om u in aanmerking komt echter te beoordelen, afhankelijk van uw volledige academische achtergrond / werkgelegenheid te evalueren.

Typische Toelatingseisen

UK Honours graad 2: 2 (of gelijkwaardig)

Engels Taal

Academische IELTS score van 6,0 (of gelijkwaardig) met geen enkel element onder de 5,5.

Extra informatie

Als u niet over de nodige formele toelatingscwalificaties beschikt, is het flexibele toegangsbeleid van de universiteit van toepassing op kredietoverdracht en erkenning van vroeger leren (RPL), inclusief werkgebaseerde ervaring en kredieten van erkende beroepsorganisaties.

Pre-Sessional English

Voor internationale studenten die niet aan de minimale Engelse taalbehoeften voldoen, bieden wij cursussen Engels voor de Engelse taal aan om u te helpen uw Engelstalige vaardigheden te verbeteren.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The British School of Fashion is an innovative academic hub developed by Glasgow Caledonian University (GCU) to create and disseminate strategic fashion business insight through its provision of leadi ... Lees meer

The British School of Fashion is an innovative academic hub developed by Glasgow Caledonian University (GCU) to create and disseminate strategic fashion business insight through its provision of leading-edge education, research and consultancy. Lees Minder

Accreditaties

EFMD Epas Accredited