MSc International Events Management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Waarom kiezen voor deze cursus

Evenementen vermaken, informeren en inspireren mensen over de hele wereld. Door deel te nemen aan onze MSc International Events Management-cursus kunt u begrijpen hoe ze worden voorgesteld, gepland, opgevoerd en afgestemd op een wereldwijd publiek.

Naast onze internationale reputatie en indrukwekkende wereldwijde connecties, betekent studeren bij ons dat je leert van docenten met ervaring op het gebied van festivals, sport, MICE en non-profitevenementen, en van gesprekken door topdeskundigen. Met continue positieve feedback van studenten is onze School of Hospitality and Tourism Management een van de beste ter wereld en staat het in de top 10 van de QS World University Rankings 2019.

Wat ga je studeren

Wereldwijde evenementen vertegenwoordigen een opwindende, dynamische, steeds veranderende sector die creatieve probleemoplossers vereist.

Onze cursus en faciliteiten bieden een boeiende omgeving waarin u de uitdagingen voor evenementenprofessionals kunt ontwikkelen en begrijpen.

Je neemt deel aan een reeks modules die zijn ontworpen om je een vooruitstrevend inzicht te geven in de kernelementen van de branche en de vaardigheden die nodig zijn om een effectieve ondernemer en manager in deze sector te zijn. Je hebt ook de mogelijkheid om deel te nemen aan uitdagende, voor de industrie relevante beoordelingen die je leren hoe je verschillende soorten evenementen kunt organiseren en evalueren. Beter nog, dit omvat de kans om uw eigen live-evenement te organiseren als onderdeel van een klein managementteam.

Professionele erkenning

MSc - Wereldtoerismeorganisatie van de Verenigde Naties (UNWTO).

Geaccrediteerd door de World Tourism Organisation (UNWTO) van de Verenigde Naties.

Voordelen van de cursus

Onze cursus behandelt waardevolle zakelijke vaardigheden zoals financiën, marketingcommunicatie en projectmanagement. Tegelijkertijd bestudeer je een reeks specialistische modules die momenteel Event Design and Production en Event Portfolio and Destination Management omvatten. Zowel in de klas als daarbuiten zet het cursusteam zich in om u les te geven en uw leren in een aantal contexten te verbeteren. Dit omvat ook mogelijkheden, door middel van excursies, om te werken aan een scala aan live evenementen. Kansen als deze bieden u een waardevolle gelegenheid om belangrijke ervaring op te doen en contacten te ontwikkelen met een reeks evenementprofessionals.

modules

De vermelde modules zijn indicatief en weerspiegelen de informatie die beschikbaar was op het moment van publicatie. Let op: modules kunnen afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van onderwijs, de vraag van studenten en / of caps van de klassengrootte.

De universiteit hanteert een kredietkader voor alle onderwezen programma's op basis van een tarief van 15 studiepunten. Modules kunnen 15, 30, 45 of 60 studiepunten zijn en bovendien voor sommige masterproeven 90 studiepunten.

Jaar 1 (voltijd)

Module titel Toestand Semester
Ontwerp en productie van evenementen Verplicht 1
Onderzoeksmethoden Verplicht 1
Dienstenmarketing voor evenementen, toerisme en gastvrijheid Verplicht 1
Inzicht in de evenementenbranche Verplicht 1
Accounting & Finance voor bedrijven Verplicht 2
Strategieën voor zakelijke en culturele evenementen Optioneel 2
Businessplan voor gastvrijheid, toerisme en evenementen Optioneel 2
Proefschrift Kern 2
Ethiek en MVO Optioneel 2
Evenementenportfolio en marketing van bestemmingen Optioneel 2
Post-graduate Live Event Project Verplicht 2
Strategisch Human Resource Management Optioneel 2
Beheer van bezoekersaantrekkelijkheid Optioneel 2
Optionele modules voor jaar 1 (voltijds) - FHEQ niveau 7

Kies 2 optionele modules in Semester 2

Toelatingseisen

Een minimum van een Britse graad van 2: 2 of een erkende gelijkwaardige internationale kwalificatie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Surrey is a global community of ideas and people, dedicated to life-changing education and research. With a beautiful and vibrant campus, we provide exceptional teaching and practica ... Lees meer

The University of Surrey is a global community of ideas and people, dedicated to life-changing education and research. With a beautiful and vibrant campus, we provide exceptional teaching and practical learning to inspire and empower our students for personal and professional success. Through our staff and students, Surrey achieves great things. Lees Minder