MSc International Business

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De MSc International Business is ontworpen voor jonge professionals die hun carrière willen starten in de zeer competitieve internationale zakenwereld. Met behulp van een data-gedreven aanpak, zal het programma u helpen een wereldwijde mentaliteit op te bouwen om zowel wereldwijd als in verschillende nationale omgevingen te opereren.

Dit programma is gevestigd in het hart van Barcelona , een relevante internationale zakenhub, en biedt u solide tools om de wereldmarkten en hun verschillen te begrijpen en zakelijke fenomenen vanuit verschillende perspectieven te verkennen.

Bovendien biedt het programma je de mogelijkheid om een optionele stage van 4 tot 6 maanden te lopen bij een nationaal of internationaal bedrijf. Bovendien profiteert u van een professioneel coachingprogramma dat u helpt uw ideale professionele pad te vinden.

Redenen om voor dit MSc-programma te kiezen

Ervaren faculteit

Ons programma wordt gegeven door een zeer ervaren faculteit, samengesteld uit academici van wereldklasse en professionals uit de industrie met wie u een echte benadering van internationaal zakendoen krijgt.

Breng de theorie in de praktijk

Als je besluit om ons programma te studeren, zul je te maken krijgen met zeer toegepaste activiteiten zoals discussies op basis van casestudy's, adviesprojecten met echte bedrijven , praktische workshops en een optionele stage van 4 tot 6 maanden .

Soft Skills-certificaat

Met dit certificaat, dat is ingebed in de programmaklassen, kunt u de belangrijkste soft skills verwerven die momenteel door de zakenwereld worden vereist. Onze faculteit biedt u, in samenwerking met TBS Career Starter, gepersonaliseerde coachingstools om uw carrière in het internationale bedrijfsleven te ontwikkelen.

Vergroot uw inzetbaarheid

Meer dan 91% van onze MSc-afgestudeerden vindt werk binnen 4 maanden na afstuderen en dit cijfer stijgt tot 97% binnen 6 maanden na afstuderen .

Barcelona, een topmodehub

De stad wordt over de hele wereld steeds meer bekend als een van de toonaangevende internationale start-up hubs . Dankzij de multiculturele omgeving is het ook een uitstekende plek om zaken te doen, aangezien Barcelona volgens de KPMG Global Cities Investment Monitor 2019 tot de top 10 steden ter wereld behoort om in te investeren .

Programma-inhoud

De MSc International Business vindt plaats over 3 termijnen en omvat de volgende cursussen:

 • Issues & Trends in International Business
 • Internationale strategie en organisatie
 • Internationale bedrijfsontwikkeling
 • Bedrijfsvoering wereldwijd beheren
 • Mensen wereldwijd beheren
 • Innoveren in internationaal zakendoen
 • Regionale schijnwerpers
 • Onderzoeksmethoden en dynamiek in het internationale bedrijfsleven

Als exclusief kenmerk omvat ons MSc-programma de volgende kerncursussen:

Soft Skills-certificaat

Verbeter uw gedrags- en relatievaardigheden en behaal een certificaat van uitmuntendheid in management en leiderschap.

Bedrijfsadviesmissie

Voer een adviesopdracht uit namens een prestigieus TBS-partnerbedrijf.

Master Thesis

Leer hoe u rigoureuze wetenschappelijke methoden, tools en redeneringen kiest en toepast om complexe problemen op te lossen in uw vakgebied.

Optionele stage

Volg een optionele stage van 4 tot 6 maanden bij een nationaal of internationaal bedrijf.

Toelatingseisen

 • Wees ≤ 33 jaar oud op de startdatum van het programma.
 • Een bachelordiploma hebben of waarschijnlijk hebben van een geaccrediteerde universiteit.
 • Geef een officieel erkend Engels certificaat op dat gelijk is aan C1 .
 • Heb een toelatingsgesprek .

Raadpleeg onze website voor meer informatie over het toelatingsproces.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

TBS Business School in Barcelona is part of a prestigious group of international business schools that hold the triple-crown accreditation (EQUIS, AMBA, and AACSB). This accomplishment has been achiev ... Lees meer

TBS Business School in Barcelona is part of a prestigious group of international business schools that hold the triple-crown accreditation (EQUIS, AMBA, and AACSB). This accomplishment has been achieved by only 1% of business schools in the world. These accreditations are a global benchmark of quality awarded by independent international bodies based on several years of audits and quality assurance standards. Lees Minder