MSc International Business

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

Het curriculum is zorgvuldig ontworpen om ervoor te zorgen dat er een balans is tussen theorie en toepassing en dat er regelmatig mogelijkheden voor u zijn om zich bezig te houden met de bedrijfswereld. Er zal regelmatig gastinput zijn van zakelijke professionals, casestudy's en projecten in modules waarmee u uw kennis van de theorie kunt toepassen op een reeks realistische bedrijfsscenario's.

Het programma biedt mogelijkheden om te reflecteren op, evalueren en toepassen van belangrijke internationale theorieën en concepten voor zakelijk management, evenals het stimuleren van creatief en innovatief denken bij de toepassing van relevante managementmodellen. Naarmate je verder komt in je studie, krijg je niet alleen academische theorie met betrekking tot het onderwerp, je wordt ook aangemoedigd en ondersteund om vaardigheden te ontwikkelen die je voorbereiden op het ontwikkelen van je loopbaan in management, vooral gerelateerd aan internationale zaken.

Cursus structuur

Het algemene doel van het programma is om u op te leiden als een potentiële manager met een goed begrip van de internationale zakelijke context en om hierin:

  • ontwikkel een kritisch bewust en geïntegreerd begrip van internationale markten, bedrijven en financiën en help u bij het nemen van effectieve rollen binnen zakelijke organisaties
  • bieden geavanceerde studie van de belangrijkste concepten van internationale markten en zorgen van bedrijven die internationaal opereren in een context van ecologische duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en ethiek
  • ontwikkel uw zakelijke kennis en vaardigheden op het gebied van management in internationale bedrijven, samen met persoonlijk zelfbewustzijn en ontwikkeling, op basis van positieve en kritische houding ten opzichte van de rol van organisaties in een dynamische en levendige internationale zakelijke arena
  • demonstreren van het vermogen om theorie om te zetten in de praktijk in complexe omgevingen, systematisch en creatief om de bedrijfspraktijk te verbeteren
  • ontwikkel en verbeter je vaardigheden voor permanente educatie en persoonlijke ontwikkeling om te werken met zelfsturing en originaliteit.

Programma specificatie

Meer informatie over deze cursus is beschikbaar in de programmaspecificatie. Houd er rekening mee dat de programmaspecificatie betrekking heeft op cursusinhoud die momenteel wordt bestudeerd door studenten van de universiteit. Voor nieuwe programma's wordt de programmaspecificatie voor aanvang van de cursus online beschikbaar gesteld.

Toelatingseisen

UK / EU studenten

UK / EU-studenten eisen een eerste graad behaald in klasse 2: 2 of hoger van een goedgekeurde universiteit of instelling of bezitten een gelijkwaardige kwalificatie.

Internationale studenten

Niet-VK / EU-studenten van wie de eerste taal geen Engels is, moeten IELTS 6 of hoger behalen met niet minder dan Band 6 in schrijfvaardigheid of equivalenten die door de universiteit zijn geaccepteerd.

Deeltijdstudenten

Voor deeltijdstudenten die een baan hebben, zal zorgvuldige begeleiding worden gegeven zodat zij begrijpen dat dit een pre-ervaringprogramma is.

Honoraria en financiering

UK

Het collegegeld voor 2018 toegang tot deze postdoctorale cursus is £ 6.000 voor full-time UK / EU, Jersey, Guernsey en Isle of Man studenten.

Voor part-time opties, zie de tarieven

Postgraduate Lening: een nieuwe Postgraduate Loan is nu beschikbaar om u te helpen betalen voor uw mastercursus voor studenten die starten in het studiejaar 2018-19.

Internationaal (niet-EU) 2018 - 19

Het collegegeld voor 2018 toegang tot deze postdoctorale cursus is £ 12,500 voor internationale studenten.

Vanwege immigratiewetgeving moeten internationale studenten op een Tier 4-visum voltijds studeren. Ga voor meer informatie over Visa-vereisten en visa voor kortstondig studeren naar de internationale visum- en immigratiepagina's.

Hoe aan te vragen

U kunt zich rechtstreeks aanmelden voor de cursus via onze Nu toepassen-koppelingen. Selecteer de variant van de cursus die u van plan bent te ondernemen (bijv. Voltijds of deeltijds), aangezien de link u naar een aangepast formulier voor de specifieke cursus leidt. U moet een login en wachtwoord aanmaken en het online formulier invullen. Neem contact op met twee scheidsrechters voordat u uw aanvraag indient, want een geautomatiseerd verzoek gaat uit zodra u uw aanvraag indient en uw aanvraag wordt niet beoordeeld totdat beide verwijzingen beschikbaar zijn.

Aanvragen voor januari 2018 moeten uiterlijk 29 januari 2018 zijn ingediend en afgerond.

Aanvragen voor september 2018 moeten vóór 5 oktober 2018 worden ingediend en afgerond.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

York St John University is an outstanding university, known for its academic excellence and responsive nature, always putting the student at the heart of everything it does.

York St John University is an outstanding university, known for its academic excellence and responsive nature, always putting the student at the heart of everything it does. Lees Minder
York , Londen + 1 Meer Minder