MSc International Business

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Beheers uw toekomst in International Business

 • Praktische en toegepaste ervaring opdoen met wereldwijde business.
 • Toegewijde ondersteuning om uw eigen businessplan te bouwen.
 • Optionele modules om het programma aan uw interesses aan te passen.

MSc International Business is een flexibel programma dat is ontworpen voor ambitieuze studenten die een wereldwijde carrière willen starten. Je wordt uitgerust met de praktische vaardigheden om effectieve strategieën te ontwikkelen om problemen uit de echte wereld op te lossen en om een wereldwijde context toe te passen voor verschillende bedrijven, waar ook ter wereld je kiest om te werken.

Je wordt ondersteund door de programmadirecteur bij het ontwikkelen van je eigen bedrijfsplan in plaats van een proefschrift, het bevorderen van praktische en toegepaste zakelijke vaardigheden, zodat je opvalt in een concurrerende markt voor afgestudeerden.

Als onderdeel van uw leertraject bezoekt u gespecialiseerde workshops van vooraanstaande internationale academici over zaken die relevant zijn voor internationaal ondernemen, globalisering en duurzaamheid. Je gaat ook op zoek naar internationale bedrijven vanuit verschillende disciplines en met verschillende stakeholderperspectieven, van marketing en economie tot accounting en finance. Je beschikt over de vaardigheden en kennis om een breed scala aan carrières te volgen wanneer je afstudeert.

Programmastructuur

Dit programma is beschikbaar voor een studie van 12 maanden full-time over drie termijnen en is universitair gebaseerd gedurende deze tijd. De aangeleerde componenten van het programma worden geleverd in de eerste twee termijnen, waardoor de derde termijn en het grootste deel van de zomer over blijft voor onderzoek, schrijven en indienen van uw businessplan. Het programma loopt in zijn geheel van september tot september.

Tijdens het programma, studeer je modules met in totaal 180 credits.

Houd er rekening mee dat programmastructuren kunnen worden gewijzigd.

Het programma is onderverdeeld in onderwijseenheden, modules genaamd waaraan een aantal 'credits' is toegewezen. De credit rating van een module is evenredig met de totale werkbelasting, waarbij 1 credit nominaal overeenkomt met 10 uur werk.

Leren en onderwijzen

Onze postdoctorale onderwijsprogramma's maken gebruik van een scala aan lesmethoden, waaronder lezingen, seminars en tutorials.

lezingen

Het doel van lezingen is om u informatie te geven over ideeën die centraal staan ​​in de module en om u te helpen bij het ontwikkelen van uw begrip van complexe ideeën. Veel lesmateriaal voor colleges wordt elektronisch ter beschikking gesteld om de aantekeningen die je tijdens het college maakt te begeleiden. Lezingen worden gegeven door een reeks stafleden, waaronder vooraanstaande professoren, die hun nieuwste onderzoeksresultaten integreren in de les die u ontvangt. Gastsprekers, waaronder leden van het bedrijfsleven, dragen ook bij aan sommige modules.

Seminars en tutorials

Seminars en tutorials omvatten een grondige verkenning van de onderwerpen die in colleges worden behandeld, en geven je de gelegenheid om verschillende concepten en theorieën te bespreken en feedback te krijgen op je schriftelijke opdrachten.

Beoordeling

Modules worden beoordeeld door een combinatie van groepswerk, cursussen, projectwerk en examens; de weging van elk van deze componenten zal variëren volgens de academische vereisten van de module. Examens worden normaliter aan het einde van de module afgenomen, in januari en mei / juni.

Toelatingseisen 2020

 • Een 2: 2 graad (50%) met onderscheidingen in elke discipline van een erkende universiteit.
 • IELTS (Academisch) Algemene score 6.5. Niet minder dan 6.0 in elke sectie.
 • TOEFL IBT * Algemene score 90 met minimumscores van 21 voor schrijven, 21 voor luisteren, 22 voor lezen en 23 voor spreken.

Internationale studenten

Als u een internationale student bent, bezoekt u onze internationale equivalentiepagina's zodat u kunt zien of uw bestaande academische kwalificaties voldoen aan onze toelatingseisen.

Careers

Dit flexibele en innovatieve programma is ontworpen voor ambitieuze studenten die een carrière willen starten in internationale culturen en een wereldwijde context willen toepassen voor verschillende bedrijven, waar ook ter wereld ze willen werken.

Als onderdeel van uw leerervaring, zult u gespecialiseerde praktische workshops volgen die u voorzien van de kennis en vaardigheden om echte problemen aan te pakken.

Afgestudeerden kunnen werken in een breed scala aan functies, waaronder:

 • International Business Director
 • Marketing en Strategie Consultancy
 • Inkoop en inkoopmanager
 • Business and Commercial Analyst
 • Merk manager
 • Human Resource Manager

Carrières in financiën en marketing

Deze opleiding bereidt je voor op een verscheidenheid aan rollen met betrekking tot marketingcommunicatie in de competitieve wereld van financiële dienstverlening, bestaande uit: Actuarieel, Verzekering, Regeling

Door uw optionele modules zorgvuldig te selecteren, kunt u beginnen met het ontwikkelen van een specialisatie om uw inzetbaarheid te verbeteren en de status van Graduate Gateway te verkrijgen van de CIM of Associate Chartered Banker-aanduiding van het CBI.

Potentiële werkgevers zijn onder meer:

 • Financiële dienstverleners - vaak multinationals zoals Hiscox, Oliver Wyman, Willis, Swiss Re, Mercer
 • Diverse internationale groepen die zich hebben gediversifieerd in financiële diensten (bijvoorbeeld supermarkten zoals Sainsbury's of Tesco)
 • Gespecialiseerde organisaties per sector (risico, verzekering) en per land (bijvoorbeeld Ping An Insurance Group in China)
 • Regelgeving - beheerd door specifieke regelgevende instanties in elk land, zoals de FCA in het VK

Afgestudeerden van dit programma hebben functies bekleed bij een breed scala aan organisaties, waaronder China Merchants Bank, HSBC, Prestige, China Development Bank, ZAI Corporate Finance en Red Bull.

Onze carrières

Je vaardigheden en carrièreperspectieven ontwikkelen

De University of Exeter Business School biedt een scala aan ondersteuning om vaardigheden te ontwikkelen die aantrekkelijk zijn voor werkgevers.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Exeter, in the south-west of the UK, is one of the top universities in the world. Our two locations in Exeter and Cornwall offer beautiful campuses in vibrant communities and are ide ... Lees meer

The University of Exeter, in the south-west of the UK, is one of the top universities in the world. Our two locations in Exeter and Cornwall offer beautiful campuses in vibrant communities and are ideal environments in which to study and live. Lees Minder