MSc International Business

Algemeen

Beschrijving van opleiding

We zijn hier om u te helpen bij de voorbereiding op een bloeiende carrière in het internationale bedrijfsleven.

In deze Masters in International Business ontwikkel je probleemoplossende en kritisch denkende vaardigheden in het kader van handel over nationale grenzen heen. Aan het einde van de cursus heeft u een uitgebreide kennis van hoe organisaties werken over economieën, valuta's en regelgevingskaders. Je zult ook een expert worden in het omgaan met belanghebbenden uit verschillende culturen en effectief werken in een multi-locatieteam.

Onze Masters-cursus voor internationale bedrijven zal uw bewustzijn van nieuwe handelsblokken en hun impact op bedrijven en managers vergroten.

De cursus behandelt kernbedrijfsonderwerpen, zoals boekhouding, financiën en strategie, in de context van internationale regelgevingskaders en bedrijfspraktijken. Het benadrukt ook ethische en milieukwesties, die steeds belangrijker worden in de mondiale zakelijke omgeving.

De University of Stirling Management School

Op de University of Stirling Management School staat het principe van verantwoord ondernemen, beleid en praktijk centraal in alles wat we doen. Deze visie helpt ons onze studenten effectief uit te rusten met de vaardigheden om op te treden als wereldburgers, die in staat zijn om tegemoet te komen aan de behoeften van de maatschappij.

Als lid van de Chartered Association for Business Schools hebben we sterke banden met de industrie en hebben we onlangs het Small Business Charter ontvangen voor betrokkenheid bij de lokale en regionale onderneming.

We zitten wereldwijd in een elitegroep van bedrijfsscholen - en een van de slechts 14 in het Verenigd Koninkrijk - die accreditatie hebben van de Association of MBA (AMBA) voor zowel onze MBA- als MSc Business- en Managementcursus (MBM).

Belangrijkste redenen om bij ons te studeren

 1. Je krijgt de kans om binnen een bedrijf te werken aan een realistisch project in consultancy-stijl.
 2. Als onderdeel van de cursus stimuleert ons innovatieve Flying Start Leadership Program uw persoonlijke ontwikkeling en geeft u nieuwe carrièrevaardigheden.
 3. Je krijgt les van deskundig academisch personeel met uitgebreide zakelijke en consultancy-ervaring.

Cursus Doelstellingen

De cursus biedt je de belangrijkste vaardigheden en ervaring die je nodig hebt om je carrière in een internationale arena te smeden. U zult:

 • Ontdek de relevantie van internationale handel in de huidige zakelijke omgeving.
 • Begrijp de uitdagingen en kansen die het gevolg zijn van globalisering.
 • Ontwikkel verschillende benaderingen voor het beheren van bedrijven in de mondiale omgeving.
 • Onderzoek de ethische en milieukwesties die naar voren zijn gekomen als gevolg van globalisering, en hun impact op consumenten.
 • Ontwikkel managementvaardigheden in het schrijven van rapporten, netwerken, kritisch denken en groepswerkvaardigheden.
 • Focus op persoonlijke en professionele ontwikkeling om uw leerproces het hele academiejaar te verbeteren.

Zakelijke leiders van de toekomst voorbereiden

Postuniversitair onderwijs aan de University of Stirling Management School gaat verder dan handboeken en collegezalen, we richten ons ook op uw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Ons unieke Flying Start Leadership-programma voorziet u van het bewustzijn, de kennis en de technieken die essentieel zijn voor het opbouwen van een succesvolle carrière. Deze variëren van praktische vaardigheden, zoals effectief spreken in het openbaar, tot het ontwikkelen van manieren om in moeilijke situaties onder druk te werken en conflicten te beheren. Lees meer over Flying Start.

Het meeste uit Masters halen

We weten dat het vergroten van uw inzetbaarheid bij een reeks internationale bedrijven en organisaties een belangrijke motor is bij het behalen van een masterdiploma. Door het meeste uit het Masters-programma te halen, kun je je carrière een vliegende start geven door een op het werk gebaseerd project voor je proefschrift uit te voeren. Het project zal oplossingsgericht zijn en tegemoetkomen aan echte onderzoeksbehoeften binnen een organisatie.

Voorbereiding voor internationale studenten die in het VK komen studeren

Bereid je voor op succes is een interactief leermiddel op het web voor internationale studenten die naar het VK komen om te studeren. Bekijk de Prepare for Success-website voor meer informatie.

MSc International Business Research-Based Learning Prize

Een op onderzoek gebaseerde prijs van £ 200 staat open voor alle studenten die het MSc in International Business-proefschrift of consultancyproject uitvoeren en wordt toegekend aan de student wiens proefschrift of adviesproject het hoogste cijfer krijgt. De prijs kan worden gedeeld als meer dan één student het hoogste cijfer haalt.

Cursus details

Een op onderzoek gebaseerde prijs staat open voor alle studenten die het proefschrift of consultancyproject uitvoeren en wordt toegekend aan de student die het beste stuk werk indient. De prijs kan worden gedeeld als meer dan één proefschrift / adviesproject het hoogste cijfer haalt.

Onderwijs

Het onderwijs wordt gegeven door een mix van lezingen, seminars, workshops, studiebezoeken, presentaties en case study-oefeningen.

Als je het onderwezen element van de cursus met succes hebt voltooid, krijg je een Postgraduate Diploma. U kunt dan doorgaan voor de toekenning van de MSc door een proefschrift van 10.000 woorden in te vullen of een consultancyproject te doen.

Beoordeling

Je wordt beoordeeld door een combinatie van cursussen en examens, inclusief schriftelijke opdrachten en presentaties.

Course director

Mevrouw Jenoah Joseph
+44 (0) 1786 467380
msc-ib@stir.ac.uk

Vergoedingen - 2020/2021

 • Thuis / EU: £ 8.500
 • Overzee: £ 16.950
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Lees Minder