MSc International Business met Human Resource Management met geavanceerde praktijk

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De MSc International Business met Human Resource Management met Advanced Practice bestaat uit acht onderwezen modules, Global Business in Context, International Finance, International Marketing, Managing and Leading People in International Organisations, International HRM, Global Strategy, Applied Research Methods, and International Entrepreneurship, en een proefschrift of een toegepast onderzoeksproject.

De Advanced Practice biedt je de mogelijkheid om een master te studeren met de toevoeging van een stage of toegepast adviesproject en waardevolle werkomgevingervaring op te doen.

Succesvolle afronding van de acht aangeleerde modules stelt u in staat om zowel de macro- als de microcontext van het internationale bedrijfsleven onder de knie te krijgen met een grotere focus op een human resource management-context. Meer specifiek zou u uw vermogen om internationale bedrijfstheorie te verwerven, ontwikkelen en integreren, terwijl u de vaardigheden ontwikkelt om dergelijke theorieën toe te passen in termen van internationale zakelijke praktijken en een grotere waardering voor kwesties op het gebied van human resource management in internationale zaken.

Je laatste stuk werk, het proefschrift of het onderzoeksproject, biedt je de mogelijkheid om een gebied van human resource management te onderzoeken dat relevant is voor internationale zaken. De masterproefoptie biedt de mogelijkheid om een substantieel onderzoeksproject binnen het brede vakgebied van internationaal zakendoen en HRM te bedenken, ontwerpen en naar tevredenheid uit te voeren, terwijl de optie Applied Research Project studenten in staat stelt om de theoretische concepten die ze tegenkomen op de MSc International Business met HRM toe te passen. programma voor een internationale zakelijke aangelegenheid.

Blurred Thinking

Geavanceerde oefening

Het verplichte Advanced Practice-element van dit programma vindt plaats nadat je de aangeleerde modules in de masterfase hebt bestudeerd en stelt je in staat om een stage van 15 weken of een toegepast adviesproject te volgen, waarbij je met een echte organisatie werkt aan een live zakelijk probleem. Dit geeft u de mogelijkheid om ervaring op te doen met de werkomgeving en / of praktische ervaring met de "echte wereld" problemen waarmee degenen die momenteel werkzaam zijn in internationale zaken worden geconfronteerd.

De stage module Advance Practice biedt een uitstekende manier om uw leerproces in de praktijk te brengen en daarmee uw inzetbaarheid te vergroten. Het geeft u ook een verbeterde kennis van de werkplek die de voltooiing van uw proefschrift of het toegepaste onderzoeksproject zal vergemakkelijken. Let op: als je stage loopt, kan dit betaald of onbetaald zijn.

Leer methodes

U krijgt les met behulp van een breed scala aan lesmethoden in de modules, waaronder lezingen en seminars. Doorgaans heeft u 12-14 uur contacttijd per week. Naast je tijd in de klas, wordt van je verwacht dat je ongeveer 38 uur aan zelfstudie per week besteedt.

Je hebt toegang tot Blackboard, onze online leeromgeving, waar je toegang hebt tot modulehulpbronnen en leeslijsten die je helpen bij de voorbereiding op lessen en zelfstudie.

Beoordeling

Elke module wordt alleen beoordeeld door cursussen (mogelijk klassetests).

Carrières en progressie

De behoeften van studenten en werkgevers worden weerspiegeld in de ontwikkeling van dit programma en blijken uit de carrièrebestemmingen en verdere ontwikkeling van onze afgestudeerden. De aard van de bepaling is zodanig dat het individuen toerust voor een baan in een breed scala van internationale rollen binnen de publieke en private sector en een aantal afgestudeerden slaagt erin promotie te maken in het door hen gekozen vakgebied of hun loopbaanpaden te veranderen na succesvolle afronding van de opleiding. MSc International Business met HRM. Studenten die deze cursus volgen, hebben een bijzonder inzicht in het managen en leiden van teams en het toepassen van HRM-theorieën en -concepten in een internationale context.

Een aantal afgestudeerden van het MSc International Business-programma is doorgegaan met het volgen van doctoraatsstudies.

Toelatingseisen

Aanvragers moeten ten minste beschikken over:

 • Een 2: 2 (tweede klas) graad of internationaal equivalent

In uitzonderlijke omstandigheden, als u niet aan de bovenstaande toelatingseisen voldoet, maar substantieel en aanzienlijk ervaringsgericht hebt geleerd, kunt u zich mogelijk aanmelden als een niet-standaard aanvrager.

Als alternatief komt u mogelijk in aanmerking om onze Extended MSc International Business met Human Resource Management with Advanced Practice te studeren, waarin ons Graduate Certificate-programma is geïntegreerd om studenten met een equivalent van een standaarddiploma (derde klas, geslaagd of gewoon) toegang te geven. Na het succesvol afronden van het Pre-master Graduate Certificate met een minimum totaalcijfer van 50%, ben je verzekerd van doorstroming naar de MSc International Business.

Engelse taalvereisten

Kandidaten moeten voldoen aan onze algemene toelatingseisen en aan specifieke eisen.

U moet aantonen dat u bekwaam bent in geschreven en gesproken Engels (GCSE-graad 4 - voorheen graad C - of gelijkwaardig).

De algemene toelatingseisen zijn een van de volgende:

 • IELTS 6.0 zonder bandscore lager dan 5,5 of gelijkwaardig
 • HKDSE Engelse taal - Graad 4 in het algemeen met niet minder dan 3 in een van de 4 subvaardigheden
 • Indian Standard XII English - Minimum van 70% (alleen in Central Board of Secondary Education (CBSE) of Indian Certificate in Secondary Education (ICSE))
 • WAEC - C6

Als u niet over de vereiste IELTS beschikt, komt u mogelijk in aanmerking om te studeren aan onze Pre-Sessional-programma's.

Als je IELTS 5.5 hebt, met een maximum van één score van 5.0, kom je mogelijk in aanmerking om te studeren aan ons Pre-Sessional Standard-programma.

Als je IELTS 5.0 hebt, met een maximale score van 4,5, kom je mogelijk in aanmerking om te studeren aan ons Pre-Sessional Plus-programma.

Collegegeld voor 2020/21

 • VK / EU: £ 8.150

Internationale studenten:

 • Londen: £ 18.000
 • Birmingham: £ 16.500

Houd er rekening mee dat de vermelde kosten alleen voor uw collegegeld zijn en exclusief de kosten van cursusboeken die u kunt kopen, briefpapier, accommodatie enz. Als student van de Ulster University London en Birmingham branch campus heb je ook toegang tot onze bibliotheken op de campus en een reeks e-learningbronnen.

Voor de modules die u gaat bestuderen, moet u mogelijk extra cursusboeken aanschaffen en moet u bereid zijn om wat extra teksten te kopen. We raden u aan £ 300 extra te reserveren voor de duur van uw cursus.

Waar betaalt mijn collegegeld voor?

 • Uw lesgeven in de klas - dit omvat seminars, lezingen en tutorials
 • Toegang tot faciliteiten zoals computers, wifi, printers, kluisjes, multireligieuze kamers, stille studieruimte en sociale ruimtes.
 • Onze bibliotheekservice - zowel op de campus als een uitgebreide online catalogus met bronnen
 • Carrière- en inzetbaarheidsservice die hulp biedt bij cv's, sollicitaties en interviewvoorbereiding door middel van workshops, drop-ins en 1-2-1 afspraken
 • Het ACE-team (Academic Community of Excellence) dat hier is om je te ondersteunen bij je studies en opdrachten
 • Students Activities Association (SAA) - die evenementen op de campus organiseert, sightseeingtrips met korting en studenten helpt bij het opzetten en runnen van verenigingen
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Ulster is a university with a national and international reputation for excellence, innovation and regional engagement. We make a major contribution to the economic, social and cultural development of ... Lees meer

Ulster is a university with a national and international reputation for excellence, innovation and regional engagement. We make a major contribution to the economic, social and cultural development of Northern Ireland and play a key role in attracting inward investment. Our core business activities are teaching and learning, widening access to education, research and innovation and technology and knowledge transfer. Lees Minder
Londen , Birmingham + 1 Meer Minder