MSc International Business Management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Waarom kiezen voor deze cursus

In deze cursus leert u hoe u een multinationaal bedrijf beheert. Je leert hoe je wereldwijde strategieën kunt ontwikkelen en implementeren en hoe je bedrijven van elke omvang echt internationaal kunt maken.

Terwijl u profiteert van de nadruk van Surrey Business School op ondernemerschap en innovatie, wordt u aangemoedigd en gemotiveerd om uw creatieve en praktische denkmogelijkheden uit te breiden.

We zorgen ervoor dat je over de vaardigheden en kennis beschikt waar werkgevers naar uitkijken, en je krijgt de kans om tijdens je studie echte, hedendaagse uitdagingen aan te gaan in het moderne bedrijfsleven.

143445_rsz_2screen_shot_2020-11-07_at_95945_pm1.png

Wat ga je studeren

Het bestuderen van deze cursus zal je helpen om een grondig inzicht te krijgen in hoe succesvolle bedrijven een internationaal bereik blijven hebben ondanks de vele uitdagingen die de moderne wereld met zich meebrengt.

We zullen u leren hoe u effectief wereldwijde strategieën kunt formuleren en implementeren om succesvol te zijn in internationale handel. We zullen uw interesse wekken door u te leren over de technieken en kennis die professionele managers nodig hebben om multinationale bedrijfsomgevingen te beheersen. U kunt ook verwachten gebieden te verkennen zoals het beheer van verantwoordelijkheid en ethische overwegingen.

Je ervaart een inspirerende combinatie van onze onderzoeksresultaten en casestudy's van internationale bedrijven en ontdekt daarbij waarom het gebruik van enkele van de beste, vooruitstrevende managementtechnieken van over de hele wereld cruciaal is voor succes.

Professionele erkenning

MSc - Association to Collegiate Schools of Business (AACSB)

Geaccrediteerd door de Association om Collegiate Schools of Business (AACSB) te bevorderen.

Academische jaarstructuur

Houd er rekening mee dat de modules 'E-Business Strategie' en 'Business Reporting Techniques' worden gegeven van juni-juli en het International Business Project wordt uitgevoerd van augustus-september.

modules

De vermelde modules zijn indicatief en weerspiegelen de informatie die beschikbaar was op het moment van publicatie. Let op: modules kunnen afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van onderwijs, de vraag van studenten en / of caps van de klassengrootte.

De universiteit hanteert een kredietkader voor alle onderwezen programma's op basis van een tarief van 15 studiepunten. Modules kunnen 15, 30, 45 of 60 studiepunten zijn en bovendien voor sommige masterproeven 90 studiepunten.

Jaar 1 (voltijd)

Module titel Toestand Semester
Internationaal zakelijk project Verplicht Kruis jaar
Implementatie van wereldwijde strategie Verplicht 1
Internationaal bedrijfsbeheer Verplicht 1
Beheer van menselijke hulpbronnen Verplicht 1
Marketing Verplicht 1
Accounting & Finance voor bedrijven Verplicht 2
Technieken voor bedrijfsrapportage Verplicht 2
E-businessstrategie Verplicht 2
Wereldwijde strategie Verplicht 2
Innovatie Management Optioneel 2
Internationaal Human Resource Management Optioneel 2
Internationale politieke economie Optioneel 2
Internationale handel Verplicht 2

Optionele modules voor jaar 1 (voltijds) - FHEQ niveau 7

Kies 1 optionele module

Toelatingseisen

Een minimum van een Britse graad van 2: 2 of een erkende gelijkwaardige internationale kwalificatie.

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

The University of Surrey is a global community of ideas and people, dedicated to life-changing education and research. With a beautiful and vibrant campus, we provide exceptional teaching and practica ... Lees meer

The University of Surrey is a global community of ideas and people, dedicated to life-changing education and research. With a beautiful and vibrant campus, we provide exceptional teaching and practical learning to inspire and empower our students for personal and professional success. Through our staff and students, Surrey achieves great things. Lees Minder

Accreditaties

AACSB Accredited