MSc International business: het management, verandering en consultancy

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MSc International Business: Organisatie: Management, Change en Consultancy (full-time)

Dit programma combineert inzichten uit management, gedrag in organisaties, en psychologie. Het programma integreert fundamentele en geavanceerde kennis over leiderschap en management met expertise op leren en verandering in organisaties. Het programma werpt een licht op het eigenlijke werk van managers en geeft antwoord op de vraag hoe leiders effectief kan zijn. Deze kennis-intensief programma nodigt u uit om te heroverwegen en kritisch na te denken over wat we eigenlijk weten over de organisatorische veranderingen en het creëren van lerende organisaties. Samen vormen deze programma scherpt je analytische vaardigheden en helpt je een academisch geschoolde professional.

Wat leert u?

&nbsp

Je leert wat wetenschappelijk onderzoek te zeggen heeft over het beheer van veranderingen en leren, de rol van managers in organisaties en leiderschap. Door middel van groepsdiscussies vergemakkelijkt, ervaringsgerichte oefeningen, lezingen, en intens groepswerk, krijg je inzichten in het functioneren van organisaties en de mensen binnen. Je zal lopen van dit programma met een stevige, theoretische basis voor het analyseren van veranderingen en leren binnen organisaties, en nieuwe inzichten in de uitdagingen die leiders en managers in hun dag te maken naar dagwerk.

&nbsp

&nbsp

Carrièremogelijkheden

&nbsp

De afdeling onderhoudt relaties met bekende bedrijven, adviesbureaus, en publieke organisaties. Deskundigen uit het veld worden uitgenodigd om gastcolleges om u te voorzien van uitzicht van een insider in het management en consultancy, onder andere te geven.Afdeling leden zijn vaak bezig met advisering en coaching rollen zelf, waardoor u meer inzicht in de mogelijkheden om in afwachting van afgestudeerden met een graad in de organisatie: Management, Change en Consultancy. Afgestudeerden hebben gevonden posities in diverse bekende bedrijven, in Nederland, Europa en de wereld. De posities variëren van algemeen management functies voor human resource management en management consulting.

Laatst bijgewerkt op jul 2012

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The most international university in the Netherlands, stands out for its innovative approach to learning and international outlook. With 16,000 students and 4,000 staff, Maastricht University offers ... Lees meer

The most international university in the Netherlands, stands out for its innovative approach to learning and international outlook. With 16,000 students and 4,000 staff, Maastricht University offers a wide choice of academic programmes, all Lees Minder