MSc International Business Economics

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Belangrijke informatie

 • Duur: 1 jaar fulltime
 • Startdatum: september 2021
 • Solliciteer op: 1 augustus (internationaal), 1 september (UK / EU)

Verbetering van de studie van internationale bedrijven met een solide basis in de economische theorie die bedrijfsgedrag verklaart, zowel op het niveau van de onderneming als binnen de mondiale macro-economie.

U komt te weten over micro-economische principes met betrekking tot de theorieën van bedrijven en consumenten, en macro-economische principes die ten grondslag liggen aan nationale en internationale economieën.

Je leert ook over bedrijfseconomie en hoe bedrijven hun human resources proberen te optimaliseren. Je krijgt de vaardigheden - en hebt de mogelijkheid - om onafhankelijk onderzoek te doen op het gebied van bedrijfseconomie, wat je kansen op werk zal vergroten.

Fulltime en parttime studie

Je kunt ervoor kiezen om deze cursus fulltime of parttime te volgen. Vind de modules voor de voltijdse cursus hieronder.

Neem voor meer informatie over de parttime cursusstructuur contact met ons op via pgbmec@sussex.ac.uk

Hoe zal ik studeren?

De cursus legt een centrale nadruk op zaken. U profiteert van de wereldwijde reputatie van internationaal economisch onderzoek en onderwijs in Sussex. De cursus bestaat uit acht modules en een onderzoeksproject bedrijfseconomie.

Je wordt beoordeeld door:

 • ongeziene onderzoeken
 • essays
 • een onderzoeksproject.

modules

Deze modules lopen in het academische jaar 2018/19. We zijn ook van plan om ze in toekomstige academische jaren aan te bieden. Ze kunnen onbeschikbaar worden vanwege de beschikbaarheid van het personeel, de vraag van studenten of updates van ons curriculum. We zullen ervoor zorgen dat onze aanvragers zo snel mogelijk van dergelijke wijzigingen in modules op de hoogte worden gesteld.

Kernmodules

Kernmodules worden door alle studenten van de cursus genomen. Ze geven je een stevige basis in je gekozen onderwerp en bereiden je voor om de onderwerpen te verkennen die je het meest interesseren.

Hoeveel kost het?

vergoedingen

 • UK / EU-studenten: £ 11,450 per jaar
 • Kanaaleilanden en studenten op het eiland Man: £ 11,450 per jaar
 • Internationale studenten: £ 20,750 per jaar

Houd er rekening mee dat uw vergoedingen mogelijk jaarlijks worden verhoogd.

Levens kosten

Ontdek de typische woonkosten voor studeren aan Sussex

Hoe kan ik mijn cursus financieren?

Leningen voor postdoctorale masters

Je kunt tot £ 10.609 lenen om te helpen met de kosten en de kosten van levensonderhoud als je cursus begint op of na 1 augustus 2018. Leningen zijn verkrijgbaar bij het Student Loans Company als je uit het VK komt of als je een EU-student bent die voor een meester.

Meer informatie over postgraduate Masters Loans

Beurzen

Ons doel is ervoor te zorgen dat elke student die bij ons wil studeren ondanks financiële belemmeringen in staat is om getalenteerde en unieke individuen aan te trekken.

Careers

Deze cursus is voor jou als je een managementcarrière wilt nastreven in het internationale bedrijfsleven of de financiële sector, en dergelijke functies wilt vervullen als bedrijfs- of financiële analist.

Graduate bestemmingen

100% van de studenten van de afdeling Economie waren zes maanden na hun afstuderen in werk of verdere studie. Recente University of Sussex Business School zijn naar banen gegaan, waaronder:

 • afgestudeerde econometrist, MediaCom
 • postdoctoraal onderzoekseconoom, London School of Economics
 • econoom, HMRC.

(HESA EPI, Bestemmingen van post-afgestudeerde Leavers of Higher Education 2017 survey)

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

At the University of Sussex Business School we seek to address some of the key challenges facing the modern world, from climate change to the evolving world of work. We are Top 10 in the UK for Busin ... Lees meer

At the University of Sussex Business School we seek to address some of the key challenges facing the modern world, from climate change to the evolving world of work. We are Top 10 in the UK for Business and Economics (Times Higher Education World University Rankings 2020) Lees Minder