MSc International Business (specialisatie in marketing en financiën)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

Nu we een periode van dramatische economische en politieke veranderingen ingaan, is er nog nooit een zo spannende tijd geweest om internationale zaken te studeren. De bedrijven van vandaag opereren in een dynamische wereldwijde zakelijke omgeving waarin managers te maken hebben met snel veranderende markten en een klimaat van enorme onzekerheid. Deze uitdagingen vragen om nieuwe vaardigheden en nieuw denken, aangezien bedrijven ernaar streven om opnieuw uit te vinden en te innoveren.

De focus van de cursus ligt heel erg op het ontwikkelen van jou terwijl je de vaardigheden en eigenschappen verwerft die nodig zijn voor de leiders, ondernemers en beleidsmakers van morgen op het gebied van management, strategie en besluitvorming en communicatie. Je kunt ervoor kiezen om je te specialiseren in marketing of financiën om je MSc te concentreren op het door jou gekozen carrièrepad.

De cursus is voor afgestudeerden met elke achtergrond / discipline die verder willen studeren op masterniveau. Misschien heb je een undergraduate Arts of Social Science-diploma behaald en wil je nu een kwalificatie in International Business behalen. Mogelijk heb je ook een bachelordiploma bedrijfs- of management afgerond en wil je verder studeren op masterniveau.

140496_SchoolandCollegeEngagement.jpg

foto met dank aan Canterbury Christ Church University

Wat ons onderscheidt van Britse universiteiten

  • Onze toekomstige studenten kunnen hun droomprogramma kiezen uit een breed scala aan cursussen.
  • We zijn trots op onze progressieve, liberale en inclusieve campus die een diverse gemeenschap uit meer dan 80 landen trekt.
  • Als gemeenschap hechten we veel waarde aan de oorzaak van empowerment van vrouwen en daarom verdienen vrouwen meer dan de helft van de 1700 werknemers op onze rol.
  • De nieuwe HESA Graduate Outcomes Survey meldt dat we tot de top tien van Britse universiteiten behoren (van de 102 grote universiteiten met meerdere vakken) voor afgestudeerden die aan het werk gaan.
  • Onze internationale onderscheidingen erkennen onze impact op het opbouwen van een duurzame toekomst door middel van innovatief onderwijs en milieubeheer.
  • We behoren tot de top 20 in het VK voor gekwalificeerd onderwijzend personeel. (HESA Teaching Qualified Staff 2017/18).

Cursus benodigd heden

  • Je hebt een passend Honours-diploma nodig (minimaal 2.2 of een gelijkwaardige kwalificatie).
  • Als je een internationale student bent (met een eerste graad van een niet-Britse instelling voor hoger onderwijs), moet je ook de Engelse taalvaardigheid aantonen, met een gecombineerde IELTS-score van 6,5 (of gelijkwaardig).

Getuigenissen van studenten

Anthony

foto met dank aan Canterbury Christ Church University

"Mijn Christ Church-diploma heeft een hele nieuwe wereld geopend en me geïnspireerd om mijn ware potentieel als afgestudeerde te onderzoeken. Ik kijk nu verder dan mijn huidige rol naar wat ik persoonlijk en professioneel kan bereiken".

alt = "Anthony

Christ Church alumnus, nu rechercheur, Metropolitan Police

“Het kan moeilijk en eng zijn om een internationale student te zijn, maar met de geweldige steun en het warme welkom bij Christ Church was alles in orde. Canterbury heeft het allemaal: kunst, geschiedenis, cultuur en plezier ”.

Kristiyana

Student uitvoerende kunsten.

140575_kristiyana.png

foto met dank aan Canterbury Christ Church University

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

For more than 50 years, Canterbury Christ Church University has been a big part of the Kent community, providing education which makes a real and positive difference to people’s lives. Our University ... Lees meer

For more than 50 years, Canterbury Christ Church University has been a big part of the Kent community, providing education which makes a real and positive difference to people’s lives. Our University started out as a teacher training college in the 1960s in response to a national shortage of teachers. Today we continue to shape our courses and research around critical social issues both nationally and globally. Inspired by our Church of England foundation, the University’s mission is to pursue excellence in higher education: transforming individuals, creating knowledge, enriching communities and building a sustainable future. Lees Minder
Canterbury , Gillingham + 1 Meer Minder