MSc International Banking and Investment

Algemeen

Beschrijving van opleiding

cursus details

Bouw voort op uw bestaande kennis van financiën en economie met een grondig onderzoek van internationaal bankieren en beleggen. U leert wereldwijd over bankvoorschriften en hoe economische factoren van invloed kunnen zijn op de groei van investeringen en financiële stabiliteit. Je zult theorieën verkennen die relevant zijn voor het begrijpen van de huidige industriële praktijken in het VK en daarbuiten.

Je wordt onderwezen door een team van ondersteunende docenten, en je zult kunnen putten uit hun aanzienlijke sectorervaring in economie en financiën, waaronder advieswerk met het Internationaal Monetair Fonds.

Als aanvulling op de sterke internationale dimensie van deze cursus, kun je merken dat je naast studenten van over de hele wereld werkt, waarbij je ervaringen, nieuwe ideeën en verschillende manieren van werken deelt.

Voordelen van de cursus

Uw cursus is in alle opzichten internationaal - van de mix van studenten tot de achtergronden van onze docenten tot de cursusinhoud zelf - en creëert een multiculturele leeromgeving om u voor te bereiden op de internationale arbeidsmarkt. Ons hooggekwalificeerd en ervaren onderwijsteam brengt ook waardevolle industriële achtergronden en contacten, zodat u kunt profiteren van een ideale mix van theorie en praktijk.

Leer van vertegenwoordigers aan de top van de bank- en investeringssector via onze reeks gastcolleges. Eerdere sprekers waren de CEO van de London Stock Exchange, de plaatsvervangend agent van de Bank of England in Yorkshire en Humber en een partner van Grant Thornton.

Je studeert in de Rose Bowl op onze City Campus, in het hart van Leeds en voor de deur van veel financiële organisaties en professionele servicebedrijven met links naar onze universiteit.

U krijgt toegang tot de nieuwste econometriesoftware, Eviews, die is ontworpen voor econometrische analyse, prognoses en simulatie en ook de financiële gegevens en software van Thomson Reuters.

Toelatingseisen

Aanvragers moeten minstens een tweede graads graad hebben of een gelijkwaardige ervaring of opleiding hebben, normaal gesproken vanuit de werkomgeving.

Alle toepassingen moeten worden ondersteund door een referentie, hetzij academisch of professioneel.

Alle aanvragers moeten voldoen aan onze universitaire Engelse taalvereisten.

IELTS:

IELTS 6.0 zonder vaardigheden onder 5.5, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke sollicitant die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

VOLWASSEN AANVRAGERS

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen aanvragers die academisch potentieel aantonen. We hebben meestal wat bewijs nodig van recente academische studie, bijvoorbeeld het voltooien van een toegangscursus, maar recente relevante werkervaring kan ook worden overwogen. Houd er rekening mee dat voor sommige van onze professionele cursussen alle aanvragers moeten voldoen aan de opgegeven toegangscriteria en in deze gevallen kan werkervaring niet als vervangend worden beschouwd.

CONTROLEER UW KWALIFICATIES

Als je een internationale student bent, kunnen we je helpen je kwalificaties te vergelijken en te verifiëren. Neem contact op met ons International Office op 44 (0) 113 812 1111 09.00 tot 17.00 ma-do / 09.00 tot 16.30 uur vrij GMT of e-mail internationaloffice@leedsbeckett.ac.uk.

NOODZAKELIJK OM UW ENGELS TAALVAARDIGHEID TE VERBETEREN?

Maak je geen zorgen als je niet het vereiste niveau Engels hebt voor je gekozen cursus. We bieden een breed scala aan cursussen die zijn ontworpen om u te helpen uw kwalificaties en Engelse taalvaardigheid te verbeteren, waarvan de meeste zijn geaccrediteerd door de British Council.

Baanperspectieven

Met specialistische kennis van het internationale bedrijfsleven, wordt u hoog aangeschreven door werkgevers in de internationale financiële sector. Uw expertise zorgt ervoor dat u goed geplaatst bent om uit te blinken in uw bestaande rol, of u kunt uw kansen op werk ontwikkelen als een commerciële bankier, accountant, financieel analist of financieel manager.

  • Commerciële bankier
  • Accountant
  • Financieel analist
  • Financieel directeur

Carrière advies

Ons toegewijde team voor banen en carrières biedt deskundig advies en een groot aantal middelen om u te helpen bij het kiezen en verkrijgen van werk. Of u nu in uw eerste of laatste jaar zit, u kunt met medewerkers van ons Carrièrebureau praten die u advies kunnen geven bij het schrijven van een CV voor het zoeken naar een baan.

Vergoedingen en financiering

Britse en EU-studenten

Deeltijds studeren geeft je de flexibiliteit om in je eigen tempo te leren. Daarom wordt ons collegegeld berekend met studiepunten. Elke module die je bestudeert, heeft een kredietpuntwaarde. De meeste onderwezen postdoctorale modules hebben een studiepuntwaarde van 20. Het collegegeld voor studenten van deze cursus bedraagt £ 722,2 voor elke module van 20 studiepunten. Voor modules met een andere kredietpuntwaarde kunnen hun kosten worden berekend door de kredietwaarde van de module te vermenigvuldigen met de kosten per kredietpunt van £ 36,11. Het bedrag dat u betaalt, kan elk jaar stijgen in overeenstemming met de inflatie.

Internationale studenten

Deeltijdtarieven voor internationale studenten worden niet automatisch weergegeven omdat er specifieke visumvereisten zijn die studenten over het algemeen limiteren om fulltime te studeren in Groot-Brittannië. Mocht u vragen hebben over uw visumstatus, dan kunt u contact opnemen met Tier4 Compliance@leedsbeckett.ac.uk. Als je deeltijds kunt studeren, neem dan contact op met fees@leedsbeckett.ac.uk voor meer informatie over cursusprijzen.

uitrusting

Bibliotheek

Onze bibliotheek is 24 uur per dag, zeven dagen per week, elke dag van het jaar geopend en biedt u toegang tot gespecialiseerde boeken en tijdschriften, leerruimtes, computers, multimediafaciliteiten en verhuur van media-apparatuur. Tienduizenden digitale bronnen van onze bibliotheek, waaronder e-boeken, ejournals en databases, kunnen online worden geopend op een tijd en plaats die bij u past.

The Rose Bowl

De Rose Bowl heeft indrukwekkende onderwijsruimten, auditoria, conferentiefaciliteiten en een uitstekende lokale reputatie als zakencentrum. De Rose Bowl plaatst onze studenten in het centrum van een dynamisch bedrijfsleven.

Sociale ruimtes

Onze sociale leerruimtes bevatten meestal pc's, bureauruimte en zitjes, zodat u in een ontspannen sfeer kunt studeren en socialiseren.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future.

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future. Lees Minder
Leeds , UK Online + 1 Meer Minder